Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodzaital

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Este hétkor kezdődik a show, Steve magára húzza a Jobsgúnyát, felmegy a színpadra, és megmondja nektek, hogy mit fogtok szeretni a következő 365 napban. Lesz új, kamerás touch, állítólag kijelzőméretű iPod nano, gondolom a fejed körül keringő, időnként véletlenszerűen rád…..
Igazság szerint én csak egyet vártam az új böngészőtől: hogy az url-sáv értelmesebb legyen, és a Chrome-hoz vagy a Firefoxhoz hasonlóan megértse, ha nem webcímet, hanem csak valami hülyeséget pötyögök be.Ezt nem sikerült.Felmerült ugyanakkor néhány kompatibilitási probléma.…..
bodzaital 2010.07.12 19:12:52
Tudom, tudom, megint kedden jelentkezik a rovat, de hát az ember csak nem rak ki csajokat a blogjára pünkösd hétfőn, amikor a világ keresztény fele a Szentlélek eljövetelét ünnepli. Na de ma már sima munkanap van, semmi sem akadályozhat meg tehát minket abban, hogy méltó módon…..
bodzaital 2010.05.25 18:07:57
Az utóbbi idők egyik legfontosabb szoftveres híre a maces világban a Steam megjelenése volt: a Valve szolgáltatásának hála ezentúl a korábban csak pc-n elérhető programok gond nélkül elfutnak a Macintoshokon is, egy komoly lépést tettünk tehát a játékplatformságség irányába.…..
Néhány perccel ezelőtt ez fogadott a Digg-en, mikor egy bejegyzést szerettem volna beajánlani. "URL blocked - This URL has been reported by users to be in violation of Digg's Terms of Service and cannot be submitted at this time." Kipróbáltam más…..
bodzaital 2010.05.05 21:17:59
@kompi: ez szívás
Appleblog iPhone OS 4.0 - Live 2010.04.08 18:25:00
Hétkor kezdünk. Nagyonnagyonnagyon messze már ne menjetek. Kicsit messze még mehettek. Én egy olyan brióst vagy mit kérek. Amúgy az event egy kicsit csúszik, lassan ültek le a helyükre a csávókáim. Steve Jobs kijött a színpadra. Ugyanúgy néz ki, mint mostanában mindig.…..
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..
bodzaital 2010.03.18 15:19:29
@bodzaital_hu: Na jó, én is hülyeséget írtam ... :(
József Attila Levegőt! című verselemzéséhez ajánlom az alábbi gondolatok kifejtését  ebben a mostani korrepetálásban.                      Történelmi korról: 1930-as évek –…..
bodzaital 2010.03.04 14:49:26
Ahogy ígértük, dél és egy között kisorsoltuk a nyereményjátékunk nyertesét, aki az Appleblog és a T-Mobile jóvoltából egy vadiúj, kötelezettségek nélküli MacBookkal és egy 3G-s modemmel lett gazdagabb. A sorsolást egymástól körülbelül 121 kilométeres távolságból…..
bodzaital 2010.02.15 15:25:34
A Needham elemzője, Charles Wolf 235-ről 280 dollárra módosította az Apple célárfolyamát, szerinte a folyamatosan növekvő keresletnek és az új termékeknek hála jelenleg körülbelül ez a reális értéke a vállalat egyetlen részvényének (most egyébként 200 dollár környékén…..
Blog.hu Sablonok Zinepress 2009.09.01 23:25:00
Újabb ingyenes sablonnal jelentkezünk: a Zinepress kéthasábos, egyszerű, de ugyanakkor színes sablon. Nekünk tetszik, reméljük sok felhasználója lesz. A részleteteket továbbra is a Bloghusablonok bevetésen lehet ellenőrizni, innen pedig letölthető. ..
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
Ha beírja a keresőbe az ember, hogy mesterlövész, vajon mi lesz a legelső (azaz gyanítom utóbbi időben legkeresettebb) ajánlás? Plusz még a többi vele kapcsolatos link. Mesterlövész puska? Mesterlövészek? A hét mesterlövész? El sem merem mondani mi van akkor, ha…..
bodzaital 2009.11.11 19:23:35
@freddyD: freddyD, használd a magyar Szörcs-öt! :)
szorcs.hu
Az "Oltassak vagy ne oltassak?" kérdést gondolom ti is feltettétek magatoknak párszor az elmúlt hetekben. Én végül arra jutottam, beadatom magamnak az újinfluenza elleni védőoltást, biztos ami biztos alapon. El is mentem ma a háziorvosomhoz, akinek mondtam mit akarok, majd…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Appleblog Apple Store Down 2009.10.20 15:55:00
Bezárt a bazár mindenhol, felcsigázottan várjuk, mi lesz. Most már nem szúrhatnak ki velünk annyira, hogy csak egy csavarhúzót mutatnak be, ugye?  ..
bodzaital 2009.10.20 16:29:54
Eddig is volt magyar Apple-oldal, még ha annak nem is volt köze az anyahajóhoz: a hazai disztribútor, az Apcom üzemeltette, ami korábban meg is látszott rajta, hiszen dizájnban rendre elmaradt amerikai megfelelőjétől. Az elmúlt években szerencsére sokat fejlődött az Apple.hu, ennek…..
bodzaital 2009.10.20 15:54:16
@cmorgan256: jó lenne egy Váci utcai Aplle store :)
bodzaital 2009.10.20 15:55:20
@Niko_Bellic: *apple
Lehetett vagy 9-10 éve, hogy testvérem megvette a Spec Ops nevű játékot EVM kiadásban (azon belül a remek Sold Out verzióban), mert ugyebár nagyon frankó kis borítója volt, illetve azt hinné az ember, hogy ez is egy ilyen Rainbow Six szerű akármi lesz. Emlékszem, hogy ahhoz…..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Az NPD 2300 ügyfél bevonásával végzett felméréséből kiderült, hogy a Mac piaci részesedése az Egyesült Államokban elérte a 12 százalékot. Ez jelentős növekedés az előző év azonos időszakához képest, amikor még csak 9 százaléknál tartottak az Apple gépei. A kutatásból…..
bodzaital 2009.10.06 13:23:10
@vttomi: A Hangfoglaláson is voltak iMacek és MacBookok.