Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gödi hokirajongó

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerződést bontottak Nathan Martzcel 2010.12.11. 12:02 F. Kapus ..
gödi hokirajongó 2010.12.11 12:36:46
Kedves Modor Tibor!Bátorkodtam A modoros playmate III. részét elkészíteni. Tudom, hogy van átfedés az előző két résszel, de talán sikerült kiegészíteni néhány durva fordulattal. És mindezt a butalapok stílusában.Üdv,Horika    Lenkei Cindy a tavalyi Miss…..
gödi hokirajongó 2010.10.23 13:19:14
"Úgy érzem, fejben kell helyrejönnöm" – mondja Mihály Árpád, a Sapa Fehérvár AV19 csatára. A székely támadó az előző szezonban ontotta a gólokat, csak egy egységgel teljesített a meccs/pont átlag alatt az EBEL-ben, csapata legeredményesebbje volt. Az idén…..
Többször említettem már, hogy minden idők leginkább egyértelmű választási eredményére számítok október 3-án. A Fidesz esélyes lehet arra, hogy szinte egypártrendszert hozzon létre az önkormányzatokban, ami politikai értelemben eddig nem tapasztalt helyzetet teremthet. Budapest…..
"Elkötelezett vagyok a támadó hoki mellett, a csapat így fog majd játszani" – mondta blogunknak Ulf Weinstock, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője a pénteki edzés előtt. Hozzátette, az eredetileg elképzelt letámadásos taktikával kapcsolatos terveit nem adta fel, de a…..
gödi hokirajongó 2010.09.10 17:40:49
@edu1979: Talán Edu többet érdemelt volna!
Talán lép erre valamit a T.Vezetőség, remélem!
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..
A Jesenice játékosai és szakmai vezetői önfeledten ünnepelték a klub újabb szlovén bajnoki címét, majd az egyik hokis hazafelé tartva autóbalesetet szenvedett. A hírre elszabadultak az indulatok, úgy néz ki, Mike Posma edzőt brutálisan megverték. Az Acroni Jesenice csapata…..
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..
Április 20-ig összeállítjuk a koncepciót a következő szezonra, kiderül, Magyarországon versenyzünk-e a továbbiakban, és hogy előre- vagy visszafejlődünk-e – mondta blogunknak Kangyal Balázs, a Vasas Bp. Stars klubmenedzsere. Cikkünkből kiderül az is, a Mol Liga-győztes,…..
Modorosblog Újonc a Fradiban 2010.03.14 08:00:00
-Gyuri, köszöntünk a tévénézők nevében, és hadd gratuláljunk elsőként a Ferencvárosban való bemutatkozásodhoz! Marijan Vlak mester húsz percnyi lehetőséget adott, volt két helyzeted, hogy érzed, hogy ment a játék? -Köszönöm szépen, hát a Mester azzal az utasítással…..
Nagyon tisztességesen küzdve kapott ki három góllal a Ferencváros a Sapa Fehérvár AV19-től az OB I. elődöntőjének első mérkőzésén. Az első 10-12 percet nagyon megnyomta az EBEL-ben edződő gárda, és két gyors góllal megnyugtató előnyt is szerzett. Ezután enyhült a…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
gödi hokirajongó 2010.02.10 07:09:47
@chriis:Szlovák fél...Miről beszélsz?
Jégkorong Fehérvár–Graz 4-2 2009.12.13 21:04:00
Sofron István napja volt a mai, a Sapa Fehérvár AV19 negyedik sorának lendületes hokisa két góllal vette ki a részét az EBEL-első legyőzéséből. További érdekesség, hogy a Graz elleni első hazai meccsen, amelyet 6-1-re elveszítettünk még az első fordulóban, ugyancsak…..
Meghökkenve látjuk, mennyi ellenérzést ébresztett kommentezőinkben, hogy Ted Sator kapitány négy olyan játékost is szeretne megnézni a válogatottban, akiknek magyar állampolgárságuk még nincs, de szívesen szerepelnének legjobbjaink közt a későbbiekben. Már Mihály Árpád…..
A világbajnokság tizenegyedik napján kialakult a negyeddöntők mezőnye, és lejátszotta utolsó A csoportos meccsét a magyar válogatott. Eldőlt az is, hogy rajtunk kívül Ausztria zuhan a divízió 1-be, szomszédainknak megint nem sikerült megkapaszkodniuk a legjobbak között. Kedden…..
Itt az idő, megkérdezzük nyájas olvasóinktól, a válogatott mely játékosa nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt a svájci A csoportos világbajnokságon. A győztesnek nem kell beérnie a puszta dicsőséggel, nem mintha az kevés lenne, ajándékot is kap blogunktól. ..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Nagyon kikaptunk Ausztriától, pedig az első harmad jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első gólt az utolsó percben kaptuk, a második harmad elején szintén egy percen belül beszedtünk még egyet. A mérkőzést abban a pillanatban elvesztettük.A meccs közepes…..
Kifejezetten jó mérkőzést sikerült játszanunk Fehéroroszországgal. Hogy ez nem volt elég a győzelemhez, annak az igazi oka az, hogy nem állt mellénk a szerencse – mondta a jégkorongblognak Énekes Lajos edző, miután aludt egyet a történtekre. Természetesen már az osztrákok…..
Jégkorong Dánia–Norvégia 4-5 2009.04.29 18:45:00
Hirtelen halálban – avagy diadalban, vö.: sudden victory – harcolta ki a középdöntőt a D csoportban Norvégia. Teljesen egyenlő erők küzdöttek a jégen, 3-3-ig rendre a dánok szerezték meg a vezetést, de a norvégok minden alkalommal egyenlítettek. 4-3-nál a norvégoknál…..
gödi hokirajongó 2009.04.29 23:35:20
@ulrik: OCSKAYAGBI FOREVER!
Az elvben a mezőny leggyengébb csapatának gondolt franciák már a svájciak ellen is odatették magukat, alig kaptak ki, aztán az oroszoknak is ütöttek kettőt, majd feltették az i-re a pontot: 2-1-re verték az eddig negyeddöntőben reménykedő Németországot. Ezzel Franciaország A-s…..
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..