Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BrigixD

5 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most mivan gyerekek?Megmondom én: 2 hét és vége a sulinak, és szinte magasról leszarjuk egymást...Holvan az az osztály aki iskola után egyből írta a bejegyzéseket, és ott vártuk egymást a chat-en és iskolanapokon 10-ig hétvégenként meg éjfélekig itt beszélgettünk, és sose…..
BrigixD 2010.06.01 14:14:07
@ShitCannon: hmm de még mennyire, és engem kurvára nem érdekel se a blog..se a cset...xDmivel senki nem frissített, meg a lószarnak is van kedve ilyenekre, így persze hogy az lesz, hogy senki se fog erre nézni....:S am sztem a csetet is belehetne zárni/sry, de ez az igaszság/..
 na voltam ma 3 szóbelin. Első Törökben volt, angol kb 8 után kicsivel. Bementem. Egy huszonéves és egy harmincvalahanyas nő volt bent, jófejek voltak. Kaptam egy szöveget, ami egy angol vicc volt /jó szar is volt:D/, az alatt kérdések, válaszhattam hogy magyarul vagy angolul…..
BrigixD 2010.03.06 16:42:57
 Boldog, posztban és kommentben és mindenben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek! :)   ..
BrigixD 2010.01.03 14:23:12
8.A - Az őrültek blogja! Alma :) 2009.12.22 15:49:00
 Szoktatok nézni rövidfilmeket? Nem? Akkor most kivételt tesztek, mivel ez nagyon, nagyon jó... szerintem... :)   u.i.: Teljes képernyőn nézzétek, és ha lehet, hd minőségben. Ez itt nem fog menni, de itt már igen. :) u.i.2.: Sajnos csak az ünnepek alatt lehet nézni,…..
Boldog Karácsonyt mindenkinek! ^^  *<|:°) ..
Gyorsba írnék róla és rakok fel 3 képet, de sztem Gergő majd neked kéne átméretezniXDDD mer nekem ez nem megy..xD Am képen szarabb mint élőbe...szal élőbe sokkal szebb lesz..:) a 3ról beszélek..XD mer nekem élőbe az első kettőn a ruha nem tűnt ennyire csöcsösnek, de igaza volt…..
Tudom , hogy úgy volt, hogy csak az osztályról kéne írnunk....de hát felrakok egy kis képet az új kutyusról ha nem bánjátok:D Szal a neve Nancy, Ditt nevezte el, amikor mentünk haza, és tényleg jó név:D Valamint most 6 hetes. Jah, és Gergő, azt akarom mondani, hogy abba a…..
Mielőtt ezt elolvasnád, ígérd meg, hogy el fogod olvasdni az előző bejegyzést is! THX Ma biciklitúrára mentünk. Az 5. óra után elmentünk a bringákért és visszamentünk a sulihoz. Elindultunk 10-en (Lajos bá-val együtt), bár úgy volt, hogy jön még1 osztály, de jobb is,…..
Mint láthatjátok, bal oldalra bekerült a twitter widget és kicseréltem a chat és a társoldal gombokat :3 Hogy tetszenek? Kommenteljétek!Amúgy mostanában nem nagyon történnek nagyon különös dolgok, meg sztem most kb úgy vannak vele a többiek, mint én régebben, hogy kicsit megunták…..
Ma csütörtök van, és elég fosnak kezdődött a nap. Elkéstem és beszólt ****** hogy, idézem: B. Brigitta hánykor kell beérkezni? Hát akkor amikor én akarok xDDe térjünk vissza a lényegre. Kiderült, hogy a fele lány terhes o.O, és az apák kiléte még ismeretlen. De egy biztos: A…..
Nyelvtannal kezdtük a napot, korán reggel a Lajos razziát tartott/füzetellenőrzés/ és nagyon eklarens volt.XD Infón a feltalálókról beszélgettünk, elég unalmas volt, de a Brigi mindig buzgálkodott. Matekra már a fél osztálynak nem volt rendes leckéje, pedig ez még csak az…..
Ma mint a naptár is mutatja, szeptember 4. van, az az péntek. A reggelem már jól kezdödőtt, mert elaludtam és kocsival kellett mennem suliba, és szegény herceg rám várhatottxD Miután bementem, egyből a csajok vártak rám, és monták, hogy nyugtassam meg Dittkét, mert ki volt borulva,…..
BrigixD 2009.09.04 15:41:16
Újra itt vagyunk a suliba, immáron mi vagyunk a legnagyobbak és elég furcsa ez a helyzet, olyan mintha nem is ismerném ezeket a kicsiket, meg nem is tudom hogy most ki kivel kavar meg az ilyeneket:S És a Rékát eredetileg a Gergőhöz szántuk, de mivelhogy a Máté odaült, nem ment oda a…..
BrigixD 2009.09.01 14:19:45
xD
Most 23:08van. 1óra múlva már az első tanítási nap kezdődik. Már Edit is lement a chatről. Nekem is kéne már menni aludni, hogy felkeljek? Mert mostmár keli kell időben T_T Na szóval hihetetlen, hogy pár óra múlva találkozik az egész osztály és minden kezdődik előlről ..…..
Sziasztok Suttyók!!:DAmint a cím is mutatja, tegnap összegyűltünk páran (szám szerint 4-gyenx'D), és próbáltunk lelkileg és fizikailag is fölkészülni a sulira:DElőzmények-->Dittke kitalálta, hogy menjünk oda Hercegékhez és megint tartsunk egy szombati pákpák partit, és…..
BrigixD 2009.08.30 17:04:26
Na szóval, szerkesztők lettetek, de légyszi normálisan csináljátok ezt a dolgot. Szóval:1. Fölösleges hülyeségeknek necsináljatok bejegyzést pls.2. Próbáljatok helyesen írni, vagy ha nemjött össze bármikor lehet szerkeszteni!3. Mások bejegyzésébe ne nyúljatok bele, majd én…..
Hát végre sikerült megcsinálni (köszönhetően Kakshinak), és én is valami szerkesztő féleség lettem:D Kösszi Gergő:)Majd elválik, hogy hogy fog ez sikerülni:DDe addid sok szerencsét a többieknek is^^Hali:-)..
Bekerült oldalra egy... Zenedoboz :D Várom kommentekben a kívánt zenéket, és blog olvasása közben, vagy kommente írása közben hallgathatjátok. Adjatok neki egy kis időt, míg elindul egy szám...
Na szóval épp a szálloda folyosólyán internetezek :D Gondoltam így szülinapomkor írok egy bejegyzést :D Köszi mindenkinek, aki "felköszöntött" :D Úgytűnik természetjáró tábor volt :D A Réka meg asszem atlétika táborban van. Mit is írjak... Nem fogok sokat, mert ezen…..
BrigixD 2009.08.09 14:47:39
8.A - Az őrültek blogja! LoL 2009.07.24 20:28:00
Na mostmár nem Update-ben írom meg a dolgokat, hanem külön bejegyzésbe, de előzőhöz is kommenteljetek xDNa szóval Ma voltam fodrásznál o.O Utoljára kb 2009.olyan februárjában lehettem és ma van 2009.július 24. Délben voltam... Hát előtte már nemvolt időm lefényképezni a hajam,…..
Hmmm... Olvastam a szevasztok.blog.hu-t. Igazából arról van szó, hogy augusztus 1-től Magyarországon blogger igazolvány, vagy micsoda kell a blogoláshoz, mivel nem szeretnék, hogy ez az egész el feketepákósodjon :) Mivel már rengeteg fölösleges blog létezik, gondolom ezért…..
Hali!Úgy tervezem, hogy a 2000dik látogatásra lesz már új dizájn , de ez nem 100%( Egyébként a 2000dik látogatásra lesz megint "kártya" vagy mi, tudjátok az a cucc :D ). Várom a szín, forma ötleteket stb. Legyetek kreatívak, nekem most nemmegy eléggé :DAz ötletek…..