Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steppenwolf

1 bejegyzést írt és 1067 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
Steppenwolf 2018.07.04 13:24:10
@Terézágyú:
Ez az országgyalázós motívum nálad kicsit beakadt.
Pedig a minden hájjal megkent bűnöző nepper nem feltétlenül magyar szabadalom, nyugodtan elhiheted.
Az új Orbán-kormány minisztereinek meghallgatása csalódást okozott. Már akinek ez a színvonal még csalódás tud lenni. Persze, mindenre rámondható, hogy a csalással elért kétharmad mindent igazol, de akkor sem normális, hogy migránsok által szendvicsre hivatkozzon az egyik, a másiknak ne számítson,…..
Steppenwolf 2018.05.17 09:44:02
@high up!: "Mer há ez a magyar genetika, hogy nem nyugszik, ha nem tudja kiélni a belsö hajtását, hogy a világon mindekit utáljon. Ha más nincs, akkor a saját fajtáját. "

Igen, ezt láttuk az elmúlt hetek parlament előtti tüntikéin. Ellenség a rendőr, az egyházvezető, a villamoson éppen munkába, vagy munkából haza igyekvők, mindenki, aki nem ordít artikulálatlanul, "nemzeti geci", vagy "nem szexelek fideszessel"-táblákkal.
Igazad van, ugorgyunk.
Steppenwolf 2018.05.17 09:47:45
@math0: "A Fidesz kezdte azzal, hogy aki ellenzéki, az hazaáruló."

Nagyon kérlek, idézd ezt, szöveghűen, de videó vagy hangfelvétel is megteszi. Mikor mondott a Fidesz nevében ilyet bármely fideszes politikus?

Náci csótány az anyád keserve. :)
A náci csótányokkal meg ti tüntettek együtt hétről-hétre, ha eddig nem tűnt volna fel.
Steppenwolf 2018.05.17 09:49:44
@math0: Rájuk volt írva, hogy fideszes? Vagy miből vontad ezt le?
Toroczkai volt ott az egyik vezető, aki veletek tüntetett múlt héten a parlament előtt a kormány ellen. :)
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
Steppenwolf 2018.02.05 13:22:02
@Stenonis: Valószínűleg hasonlóan, de nekem nem voltak a "világmegváltó" korszakomban sem hasonló ambícióim, mint neki.
Az oktatási rendszerünk hiányosságait nem vitatom, ugyanakkor azt sem, hogy ennek megreformálására a leghangosabb kritizálóknak sincsen épkézláb és komolyan vehető programja.
Magyarként aligha tudjuk (még sok-sok külföldön töltött év után sem) külső szemlélőként nézni Magyarországot és/vagy Budapestet, hiszen valamilyen emlék mindenkit köt az országhoz. Ezért érdekes kérdés, hogy vajon milyennek látnak minket a külföldiek, éljenek akár mondjuk Budapesten, vagy legyenek…..
Ennek a mostani bakinak nyilván semmi köze hozzá, mégis rögtön eszébe jut az embernek az a pár napos tényfeltáró cikk, ami arról szólt, hogy az ATV lassan, de biztosan a Fidesz bulvártévéjévé válik. Akárhogy is, a csatorna mintha direkt házhoz menne a pofonért: amikor mindenki arról beszél, vajon…..
Steppenwolf 2018.01.12 11:19:33
@kószák egyike: Továbbra is magas az Index 444 konteója az ATV elfideszesedésével kapcsolatban.
Ha odakapcsolsz, kivétel nélkül ballib arcok a műsorvezetők, szerkesztők, folyik a csapból a Saskabaré, a Markosnádas, az ellenzék összes megmozdulásáról teljes hosszában élő közvetítések, stb.
De persze, mindenkinek szíve joga eldönteni, kinek higgyen, a 444 névtelen kitalált informátorainak, vagy a saját szemének.

Úgy lett fideszes ez, mint ahogy maradt polgári a helyi tévé nézettségű kiherélt Hír TV.
Steppenwolf 2018.01.12 11:41:13
@totopad: A Mucika meg a Fridi max a "függetlenobjektív" ballib szakmai akolban hiteles arcok.
Ha szoci kormányunk lenne, már rég hülyére verette volna a fogmegdjeivel a tüntetőket a Kossuth téren, ahogy ezt tette bő 10 éve, de asszem a rendőröket sem lehetne festékkel leönteni a Sándor Palotánál, mert Gulyás Marcika minimum otthagyta volna az összes fogát a Gyorskocsi utca egyik szobájában.

Mindig is érdekes volt a demokrácia felfogásotok...
Szebeni István otthagyja a hétvégi tényeket, Andor Éva új párja január első hétvégéjétől Váczi Gergely lesz. Szebeni az Echo Tv-hez megy a TV2 közleménye szerint. Innentől a szó szerinti közlemény:..
Steppenwolf 2017.12.23 20:37:26
@pefe: csak a biznisz-szekta meg a sértett oligarcha tévéje...
De a celebdzsungeles műsort meg az agyhalott Gabóról, Győzikéről realityt készítő médiaholding még ezeket is alulmúlja.
Steppenwolf 2017.12.23 23:13:00
@pat bateman: attól még, hogy sokan nézik, csak azt mutatja, sok az agyhalott az országban. De ezt tapasztalhatod, ha kilépsz az utcára. Nem vonnék párhuzamot egyetlen trash csatorna és poilitikai adó között. Nem nézem egyiket sem, de az utóbbiak nyomokban, egyes műsorakban még mindig hordoznak némi értéket.
Steppenwolf 2017.12.23 23:15:09
@mh1973: Ha te mondod, biztos úgy van... :D
Vajon mi vesz rá pár igen jól élő, a hatalma teljében lévő politikust és pártot, hogy ilyen picsafing dolgokkal, mint a CEU rombolja le hatalmát? Pedig pont a Fidesz az a párt, amelyik anno rájött arra, hogy a kilencvenes évek elején jellemző programoknak ideje lejárt. Emlékeztek még, mint ment a…..
A Magyar Időknek adott interjút az MTVA legkisebb gyermekének számító M5 programigazgatója, Dér Ágnes. A riói olimpia alatt beindított, és akkor sporttévéként funkcionáló (a paralimpia végéig is ez a helyzet) csatorna hamarosan a teljes Kárpát-medencét lefedő műsorstruktúrával jelentkezik. Az…..
Steppenwolf 2016.09.01 12:29:54
@Serrin: Milyen nézettségi elvárás lenne egy közszolgálati kulturális rétegtelevízió iránt?
Az ilyen tévéknél sehol a világon nem ez a cél.
Nem az M5 szegénységi bizonyítványa lesz, ha főműsoridőben 20-30-szor többen néznek majd egy barátokköztöt, mint egy nívós színdarab közvetítését.
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Steppenwolf 2016.03.03 11:31:37
@Pandacsöki_Boborján: Ha ki akarták volna húzni, akkor már a döntőbe sem került volna be. Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani a gonosz MTVA-s gyíkemberekről és zsűrin belüli háttér-összefonódásokról. A középdöntőben is amúgy Freddie kapta toronymagasan a legtöbb szavazatot a nézőktől, így akkor sem jelentett volna veszélyt rá a KSB, ha korrektül elő tudja adni a dalát, szóval ezt az elméletet is buktad.
Az Eurovíziós dalválasztásban pedig soha nem játszott a facebook követők száma, sem a két évvel ezelőtti jó szereplés.
Leírták fentebb, ha hamisan megy a fülére a kontroll, kiszedi és nem zavarja tovább - ha profi előadó, mennie kell úgy is a dalnak.
Sanszosabb, hogy valami szer hatása alatt volt megint, mint amikor balhézott a hajón. Elég zavartan viselkedett végig.
Pándy András neve egybeforrt a családirtással és a vérfertőzéssel. Amikor lánya vallomása alapján a belga rendőrség és ezzel együtt a világ is értesült azokról a horrorisztikus eseményekről, melyeket apjával együtt elkövettek, az évtizedek óta hordott, mindig mosolygó lelkész álarca pillanatok alatt…..
Steppenwolf 2016.01.17 13:23:17
@Bernik: Nem semmi, hogy Pándytól 2 mondat alatt eljutottál Orbánig. Ez még a DK-ban is házon belüli csúcs lenne.
Nemrégiben vettünk egy parabolaantennát, hogy a gyerekek tudják nézni a német gyerekcsatornák adásait. Korábban a youtube-on kerestem filmeket, találtam is, akár teljes sorozatokat is. Kedvenceink voltak többek között: a Lenas Ranch (egy francia sorozat, ami a magyar tévében is…..
Mai hír: Thomas de Maiziére német belügyminiszter szerint helyes Jean-Claude Juncker bizottsági elnök azon felvetése, hogy a strukturális támogatások megvonásával gyakoroljanak nyomást a menekültkvótát ellenző EU-s tagállamokra. A miniszter emlékeztetett, hogy sok esetben olyan…..
Steppenwolf 2015.09.15 15:40:36
@Jean Sol Partre: Ezzel nem Orbánt, hanem az összes közép-európai és balti országot akasztják, akik ellent mernek mondani a kötelező kvóta-agyrémnek.
De te csak az orbánozásig jutottál el...
Szigorú hangvételű szerkesztőségi cikkben foglalkozik Orbán Viktor és a magyar kormány migrációs politikájával a brit Guardian. A The Guardian view on Hungary and the refugee crisis: Orbán the awful című írásban nem fukarkodnak a kemény megállapításokkal és…..
Steppenwolf 2015.09.07 11:08:34
@GNDL: Ez a öntelt felsőbbrendűség, a másként gondolkodók lenézése, ledegradálása annyira, de annyira jellemző a fajtádra...
Többek közt emiatt a gőg miatt nem fogtok ti soha hatalom közelébe kerülni.
Steppenwolf 2015.09.07 12:38:25
@GNDL:
Attól még hogy egész nap olvasod a Soros 444-ének a hazugsásait, még nem leszel jól tájékozott, csak egy a valósággal párhuzamos univerzumban fogsz élni.

Szabad a piac, a választók fele nem favorizál egyetlen pártot sem, nyugodtan lehetne alapítani kevésbé demagóg és populista pártokat. Nekem sem a szívem csücske a jelenlegi kormány, de a mostani helyzetben még mindig ezerszer jobb, mint az ellenzék bármelyike is.
A Nyugat keleti kapuja a Keleti nyugati kapuja. Sok erős képet láttam már a migrációs válságról, de ez a fenti fotó mindent visz. Balogh Zoltán (MTI) fotója. Az összetömörült migránsok látványa, ahogy előre meg hátra tekintenek a Magyarország polgári és civilizációs…..
Steppenwolf 2015.09.03 08:06:11
@rinaldo-rinaldini: Köszönjük Emese...
Újra aktivizálta magát Kim Lane Scheppele, az elmúlt fél évtized legaktívabb külföldi magyarügyi szakírója. Scheppele mostanában egyre inkább az egyszerűbb és hatásosabb orbánozásra cseréli korábbi alkotmányügyi fejtegetéseit. 2014 tavaszán például úgy nyilatkozott a…..
Steppenwolf 2015.08.25 14:54:59
@Szindbad: Még mindig nem tanulták meg, hogy minden ilyen aljas kirohanás nemhogy gyengíti Orbánt, erősíti. 5 éve képtelenek ezt felmérni aggyal.
A neves magyar járműgyártó idén lenne 120 éves. A jubileumra való tekintettel összeszedtük a tíz legszebb Ikarus buszt. 10. Ikarus V127/Modulo M108D, formatervezett ARC Szoknunk kell még a Modulo M108D nevet Nem sokáig viselte az Ikarus márkanevet az ARC V127 típusú busz, de a…..
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
Steppenwolf 2015.06.26 11:22:22
@György Balog: Nem "terrorizál" senki, ha elolvasod és betartod az utazási feltételeket...
Az érdi rendőrségen panaszolt be egy helyi kekeckedő zsarut a biztonsági őrből lett milliomos, VV Alekosz - harsogja a Bors. A bulvárlap szerint a görög csődör múlt csütörtökön az autójával begurult a behajtani tilos tábla mellett posztoló rendőr mellé, hogy megkérdezze,…..
Ma reggel láttam egy fess Kia Opirust, és ez jutott róla eszembe: Miután kimerengtem magam, találtam az asztalomon egy Bosch-féle powerbanket (van erre rendes magyar szó?), amit még Boxbergben sóztak rám, és arra gondoltam, jóféle hiéna-tradíciónkat követve legyen azé, aki a…..
A közlekedési központ egy újabb, több évtizede megszokott és hagyományos színezést dobott a kukába. Természetesen, ahogy az a BKK-nál lenni szokott, a városlakók megkérdezése nélkül. Ilyen egy magát ügyfélközpontúnak nevező cég? A hagyományokat jól felrúgjuk, ugye?  A…..
Steppenwolf 2015.04.29 13:53:11
@torqmatic: És a görcsös BKK-lejáratókampányért ki fizet, ha már itt tartunk?
Inkább örüljünk, hogy a zokniszandálos buszfan hülyegyerekeknek a buszok színezése a betűtípus a legnagyobb probléma, és nem az, hogy nincs mivel utazni. Mondjuk ehhez kellett az is, hogy 5 év alatt több kocsit cseréjenek le, mint az azt megelőző 20 év alatt összesen...
Steppenwolf 2015.04.30 10:54:47
@_zahnrad: Szóval a BKK az ostoba gyerek, és ti vagytok a szülők. :) Önbizalomhiányban azért nem szenvedsz...
Bár a tízmillió közgazdász, szövetségi kapitány és pedagógus országában ugyanannyi közlekedési szakember és dizájner már nem oszt, nem szoroz.
Ez pár perccel ezelőtti kép, a lila felirat Fidesz-naracssárgra váltott, hoppácsak. UPDATE: a tumbler jelezte, hogy öt napja "koncepciózus színváltás történik" (nem magyarázza el, ez mit takar, de segítünk a felkészült mikrobloggernek, mert a kommentelőink rendesek: a Híradó…..
Steppenwolf 2015.03.19 08:30:41
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Ne légy már ennyire paranoid, attól még, hogy nem hányom ide napjában harmincszor a demagóg "közpénzbőlvan" paneleket, még nem feltétlenül vagyok "balfasz fidesztroll". Ez az utolsó mondat amúgy tökéletesen minősíti a fajtádat, személyeskedsz, mocskolódsz, ha valakinek más a véleménye. És akkor még ti kritizáljátok a Fideszt, mert nehezen tolerálja az ellenvéleményt. Hisz te sem vagy különb, rögtön betámadtál, csak mert nem úgy gondolkodom, mint te.

Érdekes, amíg a szintén lakájok által vezetett Nap Keltére ment hosszú évekig a közpénz, nem voltatok ennyire finnyásak, még a Pirx Kapitány űrhajóját idéző vizuális megoldások is megfeleltek...
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Steppenwolf 2015.03.01 00:08:53
@gwr: "A győztes teljesen mindegy, milyen országból való, a lényeg, hogy zsidó-muszlim házasságból született transznemű mozgássérült legyen."

Le vagy maradva, idén az értelmi fogyatékos lesz a divat, finnek őket küldik, és ezzel azt hiszem el is dőlt, ki nyer, egy valag pénzt megsprólhatnának, ha már most győztesnek hirdetnék ki őket.
Steppenwolf 2015.03.01 00:15:59
@gerard1999: Gájer Bálint ugyanolyan "sötét ló" lett volna Bécsben, mint Boggie, bár a háborúellenes téma a jelenlegi helyzetben automatikusan döntőt jelenthet, de én nem tartottam volna kizártnak hogy egy swing dal is jól szerepeljen, mert elég jól kitűnt volna a mezőnyből, és showmannek sem utolsó Bálint, végre lett volna egy vidám, pozitív hangvételű dalunk.
Steppenwolf 2015.03.01 00:22:31
@Rycki: "Ez olyan lesz mint mikor Wolf Katit leszavazták csak mert van egy Fő G*ci az ország élén."

Te nagy játékos lehetsz, ha több millió ember agyába belelátsz és tudod, miért szavazták le Wolf Katit.
Az Egyszeri eurivíziós szavazó valahol Európa másik végében azt hiszed, a magyar belpolitikával kel és fekszik? Ennyire fontos tényezők azért még nem vagyunk.

Amúgy tavaly is ugyanaz a "fő g.ci" volt az ország élén, amikor KSA minden idők második legjobb magyar helyezését érte el...
1997-ben születtem Magyarországon, Szentgotthárdon. Itt láttak napvilágot ekkor az Astrák tömkelegei, de közülük 938 példány bizony különbözött a többitől. Nemcsak megjelenésben, hanem műszaki tartalomban is. Masszívabb, némileg emelt futómű, állítólag picit erősebb 1.6-os motor – 75 helyett 82LE -,…..
Sajnos nem tudom teljes bizonyossággal megfejteni (pedig meg tudom), mi történt pénteken Brüsszelben, midőn Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek és Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének pacsi céljából egyberagadt keze minden idők egyik legkínosabb diplomáciai…..