Regisztráció Blogot indítok
Adatok
righthook

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Bizottság elnöke a következőket írja Fidel Castro halálhírére reagáló közleményében: „Fidel Castro a múlt század egyik történelmi személyisége és a Kubai forradalom megtestesülése volt. Castro halálával a világ egy olyan embert vesztett el, aki sokaknak hős volt. Megváltoztatta az…..
righthook 2016.11.27 20:50:18
Nyílt válaszlevél Schiffer Andrásnak az LMP alkotmánybíróságot érintő döntéséről Tisztelt Ügyvéd Úr! Kedves András! Érdeklődéssel olvastam blogbejegyzésed a Reflektor-blogon, amelyben a Lehet Más a Politika (LMP) alkotmánybíró-választási döntését kívántad megindokolni. Fontosnak és a demokratikus…..
Kiadó:earMUSIC Honlapok:www.marillion.commyspace.com/marillionA Marillion csodás,  a Marillion legendás, a Marillion stílusalapító... Ez mind igaz, 2000 óta mégis botrányosan hűvös a viszonyunk, mert a kezdetben még szimpatikus Steve Hogarth depressziója teljesen rátelepedett a bandára, valamint…..
righthook 2016.09.13 14:36:44
@Dionysos: Megértem a véleményedet, de egyet nem tudok vele érteni. Én is tisztában vagyok a Marillionnal és nekem pontosan azért tetszik, mert ilyen. Kilel a hideg a Hooks In You-tól például, de a Paper Lies-től is. Játssza azt más, nem a Marillion. Én nagyon szeretem a melankóliát, és azt Hogarth biztosítja. A szomorú zene híve vagyok, nekem nem kellenek "életigenlő" számok. Mit lehet "életigenelni" a mai világban, úgy őszintén? A hétvégén 1300 km-t utaztam, hogy Veronában lássam a bandát és nem akármilyen setlistet nyomtak, két és fél órás koncert volt. Az a 3 Fish-es szám bőven elég volt, jó is volt, de elég. Ismerem az új albumot, a promo változat megvan és nagyon elégedett vagyok vele. (A Brave óta egyikkel sem voltam ennyire elégedett. Nagyon sok lemezen volt rengeteg üresjárat, unalmas megoldás. De nem Hogarth miatt, a zenekar nem tett hozzá semmit, ezért születhettek olyan vacak albumok, mint a Somewhere else. Szóval egyelőre ennyit: szerintem ízléskülönbség van köztünk és ezen nem igazán lehet segíteni.
Sokan néha azon gondolkodnak hogy mi lett volna ha mindent másképp csinálnak vagy ha minden másképp történik. Az elmúlt 26 év távlatából nagyon érdemes ezen elgondolkodni! Képzeljük el hogy milyen Magyarországon is élhetnénk ha annak idején nem az MDF hanem  az SZDSZ nyeri a választást! Lehet hogy…..
Képes hónapokra eltűnni a színről, aztán a Fidesz számára fontos ügyeknél valahogy előkerül és végighaknizza a médiát Fodor Gábor. Most Orbán kvótás népszavazósdija kapcsán buzgott fel Gáborban a megmondhatnék. Olyannyira, hogy már a huszonhatodik ipari kamerának is lenyilatkozta, hogy mindenki…..
righthook 2016.07.14 07:30:30
@Pattaya: A magyar politika utolsó 20 évének egyetlen pozitívuma, hogy a szemét SZDSZ eltűnt. Már csak a többi disznónak kéne követnie őket.
A közelgő vasárnapi zárva tartás adta az ötletet, hogy megszavaztassuk és rangsoroljuk a Magyarországon működő szuper/hipermarketeket. Eszünkben sincs politikával foglalkozni, arra akadnak nálunk rátermettebb és alkalmasabb személyek is, mi csupán szeretnénk kideríteni, melyik…..
righthook 2016.07.02 12:30:41
Régóta állandó téma, hogy a magyarok nyelvtudása siralmas, az okokat, problémákat már sokan több alkalommal is összegyűjtötték. A megoldásra viszont nehezen találni ötleteket. A Nyelvtudásért Egyesület figyelemfelhívó akcióját, konferenciáját eddig semmilyen javaslati csomag nem követte. Ebben a…..
2001. szeptember 11-e olyan dátum, mint mondjuk John F. Kennedy vagy John Lennon meggyilkolásáé volt – mindenki emlékszik rá, hol volt és mit csinált aznap. Most eddig nem látott, az amerikai elnök első reakcióit bemutató képek jelentek meg az Egyesült Államok elleni támadás óráiról...
Még bennünket, öreg harcosokat is lenyűgöz, milyen gyorsan alakít ki közös platformot Schiffer „a lehet más, de józan ész nem kell hozzá” András, Stumpf „elhagytam Simicskát, most már független vagyok” András és a Fidelitas önállóan ugyan nem jegyzett, de kormány kabaré-tréfamestereként tökéletesen…..
righthook 2016.05.17 17:02:52
A két eset nagyon más, de mindkét közszereplő különös mondatokat mondott. Ráadásul ezek a mondatok nagyjából leírnak egy viszonyt a rendszerhez, amelyben élünk. Innen, a kávézóból nézve az író és a tévés műsorvezető is félreérti a helyzetet. Konrád György azt…..
righthook 2015.12.22 16:22:09
@hellistvan: Konrád leginkább Hegymagason él. Nem egyszer látom a környéken. Szerintem meg pont igaza van.
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Barabás Richárd Milyen Feri? 2015.10.13 08:07:31
Nagyon úgy érzem, hogy így 2015 vége felé bizonyos tévképzetekkel itt lenne az ideje leszámolnunk. Az egyik ilyen Gyurcsány Ferenc messianisztikus tehetsége. A másik pedig a nem létező “demokratikus ellenzék” mítosza. Nem volt még olyan régen, amikor GyF bejelentette, hogy…..
Ki ne gondolkodna azon, milyen lenne az ideális autózás? Mégis ki mondhatja meg mi a jó és a mi a rossz? Ha össze kéne szedni 10 dolgot, amely megnehezíti az autózást, sokan hasonló véleményen volnának, illetve néhány eltérés lenne. Én összegyűjtöttem a kedvenceimet,…..
Béla megbolondult. Jó, mindig is egy kis troll volt, ha valaki kérdezett tőle valamit, akkor csak odavetett valamit, a tanárok sem nagyon mertek rászólni, mert az alapítványi iskolát tulajdonképpen az apja pénze…..
righthook 2015.08.05 11:43:06
@jobbdemokrata: Védd csak a nézhetetlen szervilis médiátokat... Mintha az Aktuelle Kamerát nézném - aus der DDR.
Néhány héttel ezelőtt nyílt meg Tapolca legújabb étterme, a Pura Vida Dine. Az étterem tulajdonosai, Attila és Erika 2006-ban döntöttek úgy, hogy eladják budapesti lakásukat, és a Balaton-felvidéken kezdenek új életet. Végül egy csendes kis falu, a Tapolca melletti Zalahaláp…..
A családunk nagyon szereti a rántott húst. Sem a fehér lisztet, sem a prézlit (zsemlemorzsát) nem szeretem használni az elmúlt években, anélkül pedig lássuk be nem igazi a rántott hús. Így kényteken voltam kitalálni egy olyan egészséges megoldást, amihez nem kell különleges…..
Van itt egy amerikavíziós forradalmár-fesztivál. Mint ahogy a produkció és a jogok, sajnos úgy a karakterek is fájdalmasan nemzetköziek. Az elmúlt három hétben volt itt már ártatlan diáklány, micisapkás bölcsész, rekedthangúszépfiú, árukapcsolásos businessforradalmár…..
Igen, itt most egy olyat fogok írni, hogy az már nemzetellenes. Véleményem szerint bojkottálni kellene ezt a (véleményem szerint, biztos úr) szutyok magyar üzletláncot. Tenni kellene ezt annak reményében, hogy üresen kongó boltokat kelljen bezárniuk, és hogy apadjon a Fidesz az…..
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
És méghozzá valami eszméletlen idiótán. Ha már megrendezzük a halálunkat, hogy leoffoljunk egy esküvőt, legalább csináljuk jól. Mindenkivel előfordult már: döcög a kapcsolat, szakítani akarunk a csajjal, de valahogy nem bírjuk összeszedni a bátorságunkat, hogy lapátra…..
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
righthook 2014.08.12 16:35:42
@Nevoeiro66: Ritka béna poszt, zavaros és erőltetett.
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
Mármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek…..
righthook 2014.06.20 23:10:14
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Előfordul néha olyan, hogy a képvágó vagy az adásszerkesztő nincs teljes összhangban a technikusi stábbal, pontosan ez történt a Duna TV Kívánságkosár című műsorában. Éppen egy Korda György-fellépés végét vágták át a műsorvezetőre, de az egyik technikus bentragadt a…..