Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CukojBojsÓ

372 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CukojBojsÓ blogocskája^^ ..... 2013.05.29 12:41:37
"Nagyon igyekszem, én próbálok nem gondolni rád, de nem megy. Nem megy, bárhogy is küzdök ellene. Néha nem tudom felidézni az arcodat, olyankor kétségbe esem. Aztán hirtelen megjelensz a gondolataimban. Belesajdul a szívem, és azt akarom, hogy mellettem legyél. Nem tehetek róla."..
"Nem utállak, csak csalódott vagyok, hogy olyanná váltál, akiről azt mondtad, hogy soha sem lennél."..
"Szeretlek, de nem fogok megalázkodni, nem fogok utánad koslatni. Nem foglak keresni, csak csendben tűrni. Lehet, hogy csak szenvedni fogok egy ideig, de utána jobb lesz. Minden rossz után kell lennie valami jónak. Én még várok erre. Még gondolok rád, még mindig szeretlek, de…..
Megismertelek. Kiismertelek. Félreismertelek. ..
CukojBojsÓ blogocskája^^ * 2013.02.26 10:54:57
"Néha szeretlek, néha utállak. Néha gyűlöllek, néha kívánlak. Néha sírok azért, amit tettél, néha nevetek azon, mit vesztettél."..
Zene ITT "Ünnepélyesen fogadom, hogy nem leszek többé szerelmes..." ..
CukojBojsÓ blogocskája^^ * 2013.02.12 05:44:45
"A végén minden jóra fordul; így hát ha még nem oké minden, akkor tudd, nincs is itt a vége... " ..
"Soha ne add fel, ha még megpróbálnád. Sose töröld le a könnyed, ha még sírnál. Sose elégedj meg egy válasszal, ha még kérdeznél. Sose mond, hogy már nem szereted, ha nem tudod elengedni."..
CukojBojsÓ blogocskája^^ .... 2013.02.08 11:52:56
"The end is not as fun as the start...""A vég nem olyan vidám, mint a kezdet..."..
CukojBojsÓ blogocskája^^ 2013.02.08 11:47:07
"It's funny how someone can break your heart BUT you can still love them with all the little pieces...."  "Vicces, hogy valaki mennyire össze tudja törni a szivedet,de te ennek ellenére még mindig szereted azokkal az apró darabokkal...." ..
''Az életben a legnehezebb dolog rákényszeríteni magad annak a dolognak az elfelejtésére, ami a legtöbb boldogságot okozta neked. Mindezt csak azért, mert annak már vége.'' ..
"Ha úgy tennék, mintha semmi sem ment volna tönkre, tudnék aludni. Tudnék aludni a tudattal, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk..."..
CukojBojsÓ blogocskája^^ ....... 2013.02.04 14:48:40
"Amikor két ember megismerkedik , és flörtölnek , elvannak egymással az egy jó játék .. aztán egyszer csak eljön az a pont ahonnan már nem játék az egész és azon kapod magad , hogy szívvel - lélekkel benne vagy .. és már félted azt amit kaptál , amid van..."..
"Megtanultam,hogy aki nem keres,annak nem hiányzol...és akinek nem hiányzol,az nem szeret. A sors dönti el,hogy ki lép be az életedbe,de te döntesz arról,hogy ki marad. Az igazság egyszer fáj,de a hazugság újra és újra...ezért értékeld azokat akik értékelnek és szeresd tiszta…..
"Soha ne hagyd, hogy egy megoldandó probléma fontosabbá váljon annál az embernél, aki szeret."..
CukojBojsÓ blogocskája^^ * 2012.06.30 12:15:00
"A másokkal való kapcsolataimban arra a következtetésre jutottam, hogy hosszú távon nem segít, ha másnak mutatkozom, mint ami vagyok. Nem használ, ha nyugodtan és kedvesen viselkedem, mikor valójában mérges és kritikus vagyok. Nem jó, ha úgy teszek, mintha tudnám a megoldást, ha…..
"Az életben akad számos nagy, romantikus pillanat, amikért érdemes élni. Ám van egy kis gubanc, ezek a pillanatok elmúlnak és a sarkon előbb utóbb ott ólálkodik a kegyetlen, borotválatlan gazember: a valóság." (Így jártam anyátokkal)..
"A "rossz" dolgok mindig valamilyen nyomós ok miatt történnek - rendszerint azért, hogy megtisztítsák a terepet a közelgő jó előtt" .(Arielle Ford)..
"Piszok egy helyzet volt. Feltártam az érzéseimet, és nem vettem észre, hogy teljesen magamra maradtam velük...." ..
Levelet kaptam, hogy folytassam, amit elkezdtem. Igazából nem is foglalkoztam vele egyáltalán; időm, kedvem, és energiám se volt hozzá. Nem ígérek semmit, hogy meddig tart ez a folytatás, remélem nem csak egy pár poszt erejéig. Szóval hello, újra itt vagyok :D…..
‎"A legnagyobb ára annak van, ami sosem lehet a tiéd." (Kara Winwood)..
CukojBojsÓ 2011.01.08 10:37:03
"Ne arra gondolj, hogy mi hiányzik, hanem annak örülj, ami megvan." (Moldova György)..
CukojBojsÓ blogocskája^^ * 2011.01.04 20:25:40
"Mondd ki amit ki akarsz mondani, tedd azt amihez kedved van, ne bánj meg semmit és ne hagyd hogy az emberek elgyengítsenek!"..
"Az emberek gonoszak, nagyon is vigasztalja őket, ha azt látják, hogy másnak még rosszabb." Ljudmila Ulickaja..
"Amikor az emberek elhatározzák, hogy szembenéznek egy problémával, olyankor valójában rádöbbennek, hogy sokkal többre képesek, mint hitték."..