Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chip2

60 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen találtam egy videót, amit a Katamori Entertainment Blog készített, pontosabban HunDoomguy. Szerintem ötletes lett a videó, és remélem nem haragszanak meg érte hogy kiteszem... ..
Az ehhez hasonló videók szokták leginkább megerősíteni bennünk az érzést, hogy igenis megéri csinálni ezt a sorozatot. Köszönjük szépen, Djgab3n! ..
Chip2 2010.09.04 23:15:50
Lassan véget ér a nyári szünet, újra az iskola padban fogunk rohadni, haverokkal a folyosókon bandázni, tanárok idegeivel játszadozni. Még több tananyag, s emiatt kevesebb szabadidő. Az idei év elég kemény lesz, mind a suliban, mind pedig a megjelenő játékokat nézve. Rengeteg jó…..
Üdv!Friss élményekkel gazdagodtam az elmúlt pár napban, mivel sikerült megnéznem négy eléggé új filmet, amikről most pár mondatban, leírom a véleményem. (Megnézési sorrend)Nagyfiúk: Én mindig is nagyon szerettem az Adam Sandler filmeket. Mondhatjuk úgy, hogy már kezdek…..
ROFL-net Vicc 2010.08.06 06:00:00
Ma kicsit morbid leszek :PHány etióp gyerek fér be egy trabantba? Dobj be egy szelet kenyeret és megtudod! Elmegy a Mikulás a down kóros gyerekekhez: - Hallom mindenki jól viselkedett, így mindenki kap ajándékot. Erre az egyik gyerek: - Eöeöááöeáö. Mikulás:- Aki hülyéskedik az…..
 Sziasztok!Nem vagyok a rövid bejegyzések híve, de ez most az lesz. A helyzet az, hogy tegnap este Lara Croft szavazatai nagyonis megugrottak, úgy 15 körül néhány óra alatt. Ez azért furcsa, mert ilyen iramban nem nőtt rá a szavazatok száma, pedig egy napja kinn volt. Érdekes,…..
Chip2 2010.08.03 13:36:29
 Sziasztok!Úgy vettem észre, hogy nincs ellenetekre a Szembeállítás rovat. Születtek viták (a vita és veszekedésközött nagy különbség van) érveltetek játék mellett és játék ellen. Remélem hasonlóan szalonképes vitákat szül majd ez a bejegyzés is.A mai terítéken 2…..
Sziasztok! Emlékeztek még a Good-Games-es Red vs. Blue-ra? Nem biztos, mert igazából nem is volt sokáig. Isty vezette anno, de mivel hamarosan távozott tőlünk a második évadra kitöröltük ezt a rovatot. Aztán jöttek olyan játékok, amik egyszerűen könyörögtek azért, hogy…..
Chip2 2010.07.24 00:08:12
@Vark: A GTA IV egy forintot nem ér, de a DLC-k jók.
Amúgy Gay Tony a jobb.
Hú emberek. A mai napon láttam annak a filmnek a trailer-ét, ami úgy lesöpri az Avatar-t a föld színéről mint a huzat! Az év filmje: My Little Pony...   ..
Chip2 2010.07.12 09:43:23
@zsomoka1998: Szerinted ez egy valódi film trailere?Mármint az Avatar 2-é?
Sziasztok! Végre prezentálhatom nektek első Power-ON-os videómat, ami nem teljes értékű kritika, hanem különkiadás, azért mert egyenlőre ez a játéknak csupán a BETA verziója volt, így elhamarkodottnak tartottam véleményt mondani a teljes játékról, ráadásul úgy, hogy csak a…..
Életem legelső filmkritikája. Remélem azért tetszik nektek. (Elnézést amiért olyan sokszor elhangzott az "eszméletlen" szó.) Cím: Kick-Ass - Ha/ver Megjelenés: 2010. Június 17. (Magyarország) Műfaj: Akció vígjáték ..
Üdvözlet mindenkinek! Ez úton is köszöntök mindenkit az új Power-ON blogon. Ez a blog, a Good-Games-ből jött létre, és továbbra is próbáljuk a már meg szokott színvonalat hozni. Még nagyon kevés dolog van a blogon, ezért elnézést kérünk. Pár nap, és minden frissülni fog,…..
Chip2 2010.07.04 11:00:41
@Mo$qUiTo: Hát nekem is :D
A második évad, első Good-Games kritikája, And1-tól. Boncasztalon, az Assassin's Creed 2.Jó szórakozást!..
Mindenek előtt elnézést szeretnék kérni, hogy már régóta nem írtam a blogra, de egyszerűen nem volt rá időm és kedvem se nagyon.Pár hónapja a Haver Team blogján láttam, hogy Laja feltette az addigi legjobb statját az oldalukra. Hozzá hasonlóan most én is megteszem ezt:U.i.:…..
Good-Games Újra GG Rádió! 2010.04.17 13:53:00
Igen, a GG Rádiót Isty elkezdte, és sajnos távozásával megszünt. Borsesz  megkérdezte, hogy van-e kedvem elvállalni, és én természetesen igent mondtam. A rádió teljes műsorát TI fogjátok megszabni, varriálni. Elmondom a programokat...  Az adások programjai:…..
Chip2 2010.04.17 22:21:34
@Gucs: Ha vicc, akkor ennek mi értelme volt?
Hát igen. Kétségkívül az elmúlt pár év egyik legsikeresebb sorozata. És hogy miért írok most róla? A tovább után kiderül! :) Én nem néztem amikor ment a TV-ben (úgy tudom 2009 novemberében lett vége), de most letöltöm az 1. évadtól kezdve, és nézzük a családdal:).…..
Chip2 2010.03.19 18:46:02
@TJ (GCS): Sorozatok között?De van a Lost, a szökés csak a 2. nálam.
@Erevis: A Lostból is csináltak egy játékot és abban is egy olyan karakterrel kell menni aki benn se volt a sorozatba.
"Közel sem olyan zseniális, mint a sorozat." Hát nekem nem ezt mondtad xD
Chip2 2010.03.19 20:07:25
@TJ (GCS): Én se értek mindent.A szökés azért a 2. mert rövid.
Picit megkésve, de publikálom nektek a véleményemet a Bad Company 2-ről.Ha nem menne: DoclerBlip ezt a HD-t sem szereti, itt már feltölteni sem hajlandó. Ideje lenne találni egy tényleg közös videómegosztót, ami minőségen sem ront. ..
A Modern Warfare 2 szerint 1100%-ra teljesítettem a Multiplayert xD.No comment. LoL ..
Visszarepültünk a maffiózók világába, ahonnan Donként figyelhettük az eseményket és szabhattuk át a világot. Vajon mennyire élveztük? Akik nem bírják a HD-t gyorsan betölteni, töltsék le innen.(82,3 MB)..
Good-Games Update 2010.02.26 14:27:00
Sziasztok,5 darab Command and Conquer 4: Tiberian Twilight bétakulcs került enyves kezeink közé, így ezen bejegyzés első 5 kommentelőjének adjuk őket. Legyetek szívesek feltüntetni az email címeteket, és ma még megkapjátok a kulcsaitokat.Egyébként ma még kritika, tőlem.…..
Chip2 2010.02.26 14:35:39
Utólag nem tudtam vágni. Ha a videójelenetet vágtam, akkor ment a hang is. Úgyhogy az általam említett jelenet, a videó végén található. Majd legközelebb talán jobb lesz. A blip.tv egyenlőre nem konvertálta le, addig is YouTube. Itt legalább full HD.  Ha nem menne: Docler..
Ha még emlékeztek, percre pontosan ilyenkor Deyan Borsesztől kapott egy hónap próbaidőt, ami lejárt. Azt ígértük, hogy amennyiben Deyan videót küld, kirakjuk az oldalra és a Ti véleményetek is befolyásolni fog minket a döntésben. Deyan sajnos nem küldött felénk semmiféle…..
Chip2 2010.02.10 15:07:01
 ..
Chip2 2010.02.06 22:07:34
Hát szerintem nagyon túlértékelted a játékod,de jó lett mint a többi.
@Erevis: Persze, mert te hozzá vagy szokva az OW "szidjuk a jó játékokat és dícsérjük a szarokat" stílushoz.