Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfonz64

2 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
alfonz64.blog.hu 2013.07.28 20:31:45
         http://alfonz64.blogspot.hu/      ..
Kix nem érti, miért nem akarnak ránézni a szétesett adására a Digi szerelői, csak azért, mert nem bérel tőlük dekódert. Illetvehogy minek kellene behangolnia az analóg csatornákat is a hiba elhárításához: DigiTV előfizetők vagyunk. Pár napja azt tapasztaljuk, hogy a…..
Alfonz64 2013.01.20 15:19:40
@Dr. Kix: Nekem ilyen a setopbox képen a TV-men nincs jelszint mérő de jó a kép mert rádugtam a setopboxot az mutata a jelet.
img27.imageshack.us/img27/6011/77468353862059949515613.jpg
A külömböző adók külömböző frekvenciában vannak lásd digi fekvencia táblázat.
Ha valami zavaró jel van akkor bizonyos frekvencia atartományokat zavarni fog az az egy meghatározott frekvenci tartományban nem leszhetnek nézhetőek a csatornák. Érdemes végigkövetni a kábelt és eltávolitani a közeléből pl: 230v hosszabító, esetleg elektromos eszközök. Érdemes lenne egy vastagabb jobb minőségű kábel ami az ilyen zajokat kiszűrik, illetve nem engedik át. Duplán árnyékolt kábel, földelt 230v kábel amibe a tv-t dugod. Ilyen probléma lehet még a földhurok is. Érdemes forumozni is: prohardver.hu/tema/digi_kabel_tv-digitalis_adas/hsz_1-50.html
  Ateizmus definíciója:  Az ateizmus frappáns tudományfilozófia meghatározással nem más mint Rudolf Carnap-i értelemben vett Babig-tagadás. Magát az ateizmust is a judeo-kaotikusok terjesztették el a mai formájában, mert rájöttek, arra amit ma gerilla marketingnek hívunk. Ha az ellenzők is…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..
Alfonz64 2011.07.01 10:47:22
@hagyma: Igen, 16 vok.
Alfonz64 2011.07.01 11:14:59
@beastblizzard: Hát nem tul szerencsés okos telefonban a nokia mert az symbian-t használ ami nem tul felhasználó barát, rövidesen véget ér a Symbian fejlesztése lesz belőle Windows Phone 7 talán az egyszerübb lesz. A legfelhasználó barátab az iphoneok utána az android és a legvégére került a Symbian. Én értem hogy régen az egyszerűségükről volt híres a nokia de a Symbian mint oprendszer komolyabb felhasználói tudást igényelnek.

nonstopmobil.hu/rovidesen-veget-er-a-symbian-fejlesztese-20110212.html
Mivel egy tablóképet az ember legkorábban 5-10 évvel az esemény után kezd nézegetni, és akkor is minek, nem igazán értem a Kaposvári Egyetem közgazdász-gazdálkodási szakos hallgatóinak siránkozását. Három hét múlva már nem emlékeztek, hogy néznek ki a többiek? Hát akkor?…..
Nem lehet elégszer ismételgetni a fogyasztói jogainkat, úgyhogy most álljon is itt az utóbbi idők egyik legtudatosabb vásárlójának története. Gábor cipője az első javítás után másodszor is tönkrement, a vásárlástól számított 6 hónapon túl, ezért nem akarták újra…..
Nem hiszem el! AZT JÓL IS TESZED! MÁR MEGINT NEM MEGY!  >> 2007. május 01. 22.50Gyerünk gondolkodni, hogy miért ment délután?!Lehet, hogy a próbálgatásoknál egy xhost + bent maradt??? --> a folytatásban.Valami mégis készül Hunniában... >> 2007. május 02. 14.40Egy…..
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
alfonz64.blog.hu egyéb 2009.10.01 19:03:00
  Köszi a választ.Kipróbáltam a bootrec /fixmbr -t nem változott semmi. Sajnos mindegy milyen mappát törlök újraindítás után ott van, elkezdtem törölni az egész Windowst Shift Del-el akkor is visszarakta. Valami olyat olvastam hogy ha elhasználódik az ssd akkor egy idő után már…..
Jaj, de nagyon telitalálat a Right Music Wrongs site. Vanilla Ice, az Ice Ice Baby-vel egy komplett generáció (és a reklámkészítők, bizony, Ice-Ice, Pingui) ízlését tönkrevágó hiporapper mélységesen sajnálja, hogy annak idején übergáz volt. Elmeséli nekünk, hogy 16 évesen…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..