Regisztráció Blogot indítok
Adatok
?kérdőjel?

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Folytatódik a II. világháborús sorozat, újra jobbnál-jobb életre keltett képekkel olyan amatőröktől, akik nem átallanak napokat-heteket tölteni egy régi kép színezésével." - Jtom 1944. július 8. Normandia, Franciaország, La Haye Du Puis mellett. Amerikai 1-esek nyomulnak előre. Színezte Allan…..
Fantasztikusan szép, II. világháborús, újraszínezett és feljavított képekből osztok meg veletek néhányat. Talán elárulhatom, hogy a "Napi érdekes" képek mellett ez a másik kedvenc kategóriám, ha tehetem mindig begyűjtök újabbakat. Szerencsére egyre több készül, hála az ügyes programoknak, no és…..
Agatha Christie otthonától Roger Moore házán át egészen addig a helyig, ahol a Szombat esti láz című kultikus táncfilm ötlete megszületett megmutatunk pár érdekes, izgalmas, és nem utolsósorban eladó híres házat. Tessék gyönyörködni, szörnyülködni, megmondani a…..
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
?kérdőjel? 2013.04.17 18:16:25
Kedves Stefánia úrnő!

A nagy és hatalmas Isten-császár-király Orbán Viktor is hazaáruló akkor a következő cikk alapján?
index.hu/belfold/2013/04/17/orban_fiatalkent_kulfoldre_menne/

Igen, én is külföldön élek, és pont az ilyen embereket utálom otthon amilyen Ön is. Mert egyből arra gondol hogy nyereségvágyból mennek sokan külföldre. Sajnos ismerek olyan embert aki, a családja miatt jött ki külföldre, hogy kintről tudja őket támogatni, segíteni. Akkor Ő is hazaáruló?
Vagy az a fiatal is hazaáruló amelyik kint szeretné megalapozni a jövőjét, és jó pár év után haza költözik?
Akkor Ő is hazaáruló?
Azt tudta, hogy Kossuth Lajos is emigrált? Olyannyira, hogy 1851-ben róla neveztek el egy megyét Iowa államban! Akkor ezek szerint Ő is ""ballaszt az ország nyakán, és jelen ismereteink szerint nem töltenek be semmilyen hasznos funkciót a társadalomban."?

Így elgondolkodva a jelen helyzetéről a mai Magyarországon valószínűleg gyereke nincsen, a szobájának fala tele van Orbán képével, ill. a "Békemenetből" megismert cimbik fotójából (aminek a logóját úgy másolták mint Schmitt, csak ők a lengyel Szolidaritás mozgalomtól nyúlták le). És valószínűleg Önt sem az eszéért fizetik/fizették, hanem a seggnyalásért. Mondjuk a mai Magyarországon aki valamire is szeretné vinni, annak nem elengedhetetlen a seggnyalás.

További seggnyalásokban gazdag napot Önnek!
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..
?kérdőjel? 2012.04.16 10:41:50
@dex.ion:
Ha jobban megnézd a műsor címét, abban benne van, hogy "talent". Ami annyit jelent, hogy tehetség. A műsor címében sehol nem látok olyan dolgot ami azt jelentené, hogy ez a műsor csak az énekeseknek, és a táncosoknak szól, vagy csak is kizárólag azok indulhatnak. Attól, hogy te nem látsz benne fantáziát, vagy te azt gondolod, hogy semmire sem jó nagyon tévedsz. Angliában sokkal több mindent el lehet adni, ill. több dolog érdekli az embereket mint otthon.
Visszatérve, hogy téged érdekel-e, vagy látsz-e benne fantáziát az szerintem nem nagyon érdekli őket. Ha jobban elolvasod a cikket akkor a következőt találod benne:
A fellépés előtti felvezetőben a csoport egyik tagja elmondta: azért nem Magyarországon, hanem a Britain's Got Talent színpadán próbálnak szerencsét, mert "ez a világ legnagyobb tehetségkutató show-ja".. Szerintem ez mindent elárul.

Amúgy sok szerencsét nekik.
?kérdőjel? 2012.04.16 18:08:54
@dex.ion:

Már ne is haragudj de Te vagy gyenge elméjű vagy, vagy rossz a felfogásod. Senki nem mondta, hogy ők nyernek.
Mint ahogyan az előbbi hozzászólásomban is 1 mondatban van a lényeg:
"A fellépés előtti felvezetőben a csoport egyik tagja elmondta: azért nem Magyarországon, hanem a Britain's Got Talent színpadán próbálnak szerencsét, mert "ez a világ legnagyobb tehetségkutató show-ja"."
Segítek értelmezni.
Arról van szó, hogy nem a győzelemért indultak, hanem azért, hogy több ember lássa, és ismerje meg őket.
Lényegében "ingyen" reklámot kaptak, úgy hogy továbbjutottak.
Amúgy, hogy ennyire ellenszenves vagy az tükrözik, hogy nem vagy nagyon vevő az ilyenekre, vagy irigy vagy rájuk, hogy továbbjutottak. De szerintem nem is neked szánják a produkciójukat.
Ha meg nem tetszik nem kell nézni. Nem mondta senki, hogy nézd meg őket, vagy szavazz rájuk.
?kérdőjel? 2012.04.17 01:25:23
@dex.ion:
Kedves!
Ha valakinek volt már 2-3 színpadi szereplése, és van egy honlapja szerinted akkor annak nem kell már reklám? Vagy még több ismeretség?
A magyar tehetségkutatókban, hányszor lehet látni, vagy hallani, hogy olyan ember lép fel akit már ismernek, vagy a zsűri is ismer? Arról is ugyan ezt mondod, hogy minek megy oda, mikor ismerik?

Akkor, hogy értsed!
Kedves fapina! Attól, hogy valakit ismernek attól még ki a f@sz tiltja meg, hogy szerepeljenek egy tehetségkutatóban? Nem miattad indultak az biztos.
Amúgy neked nem mindegy, hogy ki mit csinál, vagy ki milyen műsorban lehet látni?
Húzz egy zacskót a fejedre, és élvezz a madarak párzására. :D
Előző bejegyzésünkben kiemelten foglalkoztunk a Rákóczi út végén építendő új pályaudvarral. A beruházás érdekessége, hogy a volt KTE-pályát birtokló Magnum Hungaria Kft. a városfejlesztőkkel együttműködve tervezte meg új, több mint 60.000 m2-es bevásárlóközpontját.…..
?kérdőjel? 2012.03.02 12:22:34
1. Minek Kecskemétre még egy pláza? Azért, hogy ide költözött a Merci nem lesz több vásárló, nem fognak többen letelepedni Kecskemétre, hogy kelljen még egy ilyen, és ekkora pláza.
Talán a Malom nem tudja kiszolgálni az embereket? Az is pang az ürességtőt! Amúgy ezt a nagy képmutatást, hogy nem akarnak lakossági fórumot. Nem is kell fórum, hogy az emberek véleményét, vagy igényét megtudják.
Mi a helyzet a közvélemény kutatással?
Kiállítanak egy két embert a főtérre, vagy a most következő nemzeti ünnepre, ahol megkérdeznek minden résztvevőt. De ha ez nem elég számukra, akkor felfogadnak 2-3 kérdezőbiztost, és elkészítenek 1000-2000 kérdőívet. Így több emberhez jutna el, ill. több vélemény lenne mint az itt lévő 12. Így akár arról is tájékozódnának, hogy ki milyen üzletet látna benne szívesen!

2. Ha már annyira eldöntötték magukban (és nem érdekli őket az emberek véleménye, igénye), akkor miért nem építik a föld alá? Ha már annyira környezetbarátnak akarják. Mivel a képeket elnézve maximum 2 szintesre tervezik. Így csak 3 szintet kellene leásni.
A bevásárló központ "tetején" létre lehetne hozni egy újabb parkot, futó pályával (mivel elég sokan használják még a pályát futni). A park közepén pedig lehetne egy süllyesztett "főtér". A természetes megvilágítást pedig meg lehetne oldani mint ahogyan a párizsi Louvre-ban megoldották.

3. Attól, hogy sok fával, vagy természetes energiával akarják megoldani a világítást, vagy a fűtést, nem lesz környezetbarát épület. Mivel bele kell gondolni, hogy a teherautók hány ezer üzemanyagot használnak el, illetve az építőanyagokat is létre kell hozni valamivel!
10-10 forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ér el. A budapesti autósokat az újabb áremelésről kérdeztük. Sokan inkább a tömegközlekedést választják a magas benzinár miatt,…..
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..