Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motorman

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor alig pár órája Facebookra feltett fotója instant mémmé válhat. Nézzük, hogy eresztik el magukat korunk emblematikus politikusai a vakáció idejére. Viktor Amerikában Merkel Sarkozy Berlusconi Obama És a klasszikus Putyin..
motorman 2012.08.27 10:18:47
@szomorú vasárnap terrorszervezet:

Ezek szerint már korábban is állt tűző nap alatt a Mi nagy vezérünk sapka nélkül. Már 10 esztendeje túlmelegedett a "kompjútere", de azóta csak sz@rabb lett...
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
Adó- és járulékemelést varr a kormány a vállalkozások nyakába azzal, hogy fel kell emelniük a bruttó 300 ezer forintnál kevesebbet kereső dolgozóik nagy részének a bérét, ha részt akarnak venni a közbeszerzési pályázatokon, illetve állami támogatást igényelnének.A nettó…..
motorman 2011.06.23 22:27:58
@Kivancsi:

Buta és rosszindulatú vagy. Valamint rendelkezel egy ősi emberi tulajdonsággal, az irigységgel.
Próbáld meg, vállalkozzál, legyen saját ötleted és bátorságod, hogy kipróbáld magad.

üdv. egy vállalkozó
Szemre nem rossz, de a kesztyű minősége használat közben mutatja meg magátPapp Tibi megmondta, szart csak olcsón vegyünk – a lidlis motoros kesztyűért annyira keveset kértek, hogy az árára sem emlékeztem, guglival kellett kikeresnem. 5999 forint; a kérdés, megér…..
Ha ezt a posztot még a hajnalban íródott előtt olvassák, ez a kis időugrás ne keverje meg önöket. Ahogy ott említettem (vagy csak a kamerába mondtam?), a Peugeot nagy bajban van. Na, azóta a nagy bajból Gigantikus Gebasz lett. A gond nem ma kezdődött, hanem még tegnap, amikor…..
motorman 2010.06.13 12:15:13
@victor vacendak:

Vegyél pözsót, aztán ha meguntad fizetni a javítási számlákat, akkor számíttasd be egy AUTÓBA, aztán meglátod milyen értékes a pözsó.
Én ezt végigjártam, tapasztalat szól belőlem.

Na de nagyon elkanyarodtam a versenytémától, így részemről lezárva a pözsö téma.
motorman 2010.06.13 20:41:10
@Rocko-:

"hát ez a fenti szerencsétlen tett egyenlőségjelet a kettő közé."

Talán a jelzőket finomabban kellene használni, okos barátom.
motorman 2010.06.15 19:33:20
@Rocko-:

Hú bakker nehogy rosszul legyél...

De nem értem mi a problémád?

Tapasztalatom, hogy utcai autókban hulladékot gyártanak.

Jó nézzük a versenyt: kiestek, mert nem tudnak autót gyártani, ráadásul mint a franciáknak általában még a szájuk is nagy volt.

Most mi a bajod? Hol a hiba?

Én is szívesen kiállok az 5000m-es síkfutás csúcsidőtartójával, hogy fussunk együtt. 100m-ig akár még vezethetek is, aztán természetesen csak a szememmel követem Őt (a boxutcából, hahahaha). Ettől én már jó futó vagyok?

Csak megjegyzem, a mondatokat nagy kezdőbetűvel írjuk és a "h" helyesen "hogy". Bár ezt neked is tudnod kell, csak nem tiszteled meg a vitapartnered azzal, hogy helyesen (helyesebben) írjál.

Nem kell nekem igazat adnod, de nagyképűnek és lekezelőnek sem kell lenned. Arrogáns paraszt módon én is tudok írni, csak akkor miben különböznék a Te fajtádtól?

Ezzel az írással részemről lezárva a nagy P sztori.

Remélem nemsokára felvásárolja valamelyik kínai gyár és végre javulhat a minőség.

Legyen szép napod barátom.
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
motorman 2010.01.21 11:48:22
@stevy:

Magyarul szTEVE, magyarul.
Tudod, itthon otthon vagy, Ember!!!
motorman 2010.01.21 12:01:26
@Wagner úr:

A Bartók és a Tucc-tucc között van pár lehetőség.

Amúgy a Bartók elég jó a gyerek elalszik rá, a BB-re csak hisztizik.
Még hogy nincs stílusa a lányomnak:)