Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pistike

70 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A kihalt, esős utcán csak a lámpák halvány fénye világított. A házak árnyékai olyanok voltak, mint a szürke leplény, amely eltakarta a város arcát. A keserű szél furcsa hangokat hozott, mintha a múlt titkai suttognának az éjszakában.   Magányos magándetektív lettem   A tél beálltával a szívem…..
  Ha egy lenyűgöző természeti kincsre vágyik, ahol a sziklák mélyén húzódó patakok szurdokokba vágják az utat, akkor a Szlovák Paradicsom az Ön számára teremtett hely! Szlovákia déli részén, a Szlovenské rudohorie-hegységben megbúvó ezen csodálatos táj természetjárók, túrázók és kalandorok számára…..
  New York városának ikonikus Manhattan kerületében egy új lakóval bővült a híres városi tájkép: a világ legnagyobb szobra, melyet a helyi művészeti közösség és a város lakói lelkesen üdvözöltek. Az óriási szobor, mely egy hatalmas nőalakot ábrázol, magassága meghaladja a Szabadság-szobát, és a…..
Pistike MÉRNÖK 2024.02.13 10:19:43
Mérnök munka nélkül marad, nem tud sehol elhelyezkedni. Elhatározza, hogy elmegy vidékre. Elszegődik Józsi bácsihoz. Az kiviszi a földjére, ahol egy hatalmas kupac trágya van. - Na, mérnök. Ezt a trágyát kell szétterítened. Elleszel vele egész nap, meg még holnap is. Mérnök nekiáll, majd 3 óra…..
Kiverte a biztosítékot egy ausztrál kocsma az embereknél, mert a melltartó méretüktől függően ingyenes italokat ajánlottak nőknek. A kocsma Facebook oldalán a kritikusok egy része szerint a kocsma tulaja nőgyűlölő. Az ausztráliai Adelaide-ben található Hindley Woolshed nevű kocsma a közösségi…..
Több TikToker lány arra biztatja a nőtársait, hogy nyáron a zaklatások megelőzése érdekében a tömegközlekedési eszközökön viseljenek ,,Metró inget”, azaz nagy polót. A nők tapasztalata szerint a nagy pólóban biztonságban érzik magukat, és kevesebb zaklatás éri őket.  Nyáron mindenki szeret…..
John H. Davenport magánnyomozó egy esős őszi napon ült az irodájában, a város szívében. A kopott bőrfotelben hatra dőlve, gondolatai egy új ügyre terelődtek, amelyről nemrég értesült. Egy gazdag üzletember, Richard Belmont, felbérelte őt, hogy derítse ki, ki lopja el titokban a cégének titkos, belső…..
John H. Davenport, egy tapasztalt és híres angol magánnyomozó, épp egy új ügyön dolgozott. Bristol egyik gazdag üzletembere, Richard Wellington, felkérte őt, hogy derítse ki, ki lopta el a családi ékszereiket. A lopás egyik éjszaka történt, amikor a Wellington család egy jótékonysági bálon…..
A LEGHATÉKONYABB FOGYÓKÚRA Fogyni szeretnél? Próbáld ki a 3N diétát! Nem veszed meg, Nincs, Nem eszed meg!..
Pistike VICC - ÁDÁM ÉS ÉVA 2021.10.11 07:17:03
  VICC - ÁDÁM ÉS ÉVA Hárman állnak egy Ádám és Éva kiűzetését ábrázoló festmény előtt: egy angol, egy francia és egy magyar...
Pistike VICC - TÚLVILÁGI VONATOK 2021.10.09 21:27:33
  Két vasutas italozás közben azon tanakodik, hogy lehet-e vajon túlvilág, és ha van, akkor van-e ott is vasút. Az eszmecsere végén arra az elhatározásra jutnak, hogy ezt csak akkor tudják meg biztosan, ha már ,,ott lesznek"...
Pistike BOSSZÚ 2021.02.23 05:05:09
  BOSSZÚKihágásért megbüntetik a parasztembert 10 ezer forintra. Kemény hideg volt, ezért hazafelé menet a kocsmában felhajtott egy féldecit. Aztán az utcán elment mellette egy csinos nő. Utána szól:..
  Háromszög alakú melltartót kaptak a tehenek a világ egyik leghidegebb lakott pontján, Szibériában, így óvják meg őket a hidegtől...
Pistike VÉLEMÉNY 2021.02.22 07:53:19
  VÉLEMÉNYEgy angol kórház sebész alorvosát megkérdezték, hogy mi a véleménye Dr. Brown-ról, a főnökéről...
Pistike MEGOLDÁS 2021.02.19 07:21:04
  MEGOLDÁSÖreg, kilencven éves bácsi az orvosnál:- Mi a panasza, Pista bácsi?- Doktor úr, ha délután felülök a biciklire mindig elkezdek szédülni. Mit tegyek?- Hát Pista bácsi, biciklizzen délelőtt! Forrás...
Pistike FONTOS EZ? 2021.02.18 10:08:50
- Doktor úr, igaz, hogy haldoklom?- Igaz, miért kérdezi? Forrás...
Pistike GYÓGYSZER NÁSZÉJSZAKÁRA 2021.02.17 07:59:20
  Az öreg Kovács elmegy az orvoshoz, és arra kéri, hogy adjon neki valami jó gyógyszert, amivel az aranylakodalma utáni éjszakát a nászéjszakához hasonlóvá teheti. Az orvos fölír valamit, az öreg kiváltja. Kétféle doboz gyógyszert kapott: aranydobozban az egyik, ezüstben a másik. Az aranydobozos -…..
  Sokunk álma válik valóra egy gyerek érkezésekor. A csodálatos élményhez vezető útról készült nem régiben egy kutatás, amely során 1194 párt kérdeztek a szexuális életükről és a teherbeeséshez vezetett útról...
Pistike SOSE VIGYÉL HAZA MUNKÁT! 2021.02.15 13:30:15
  Este a temetkezési vállalkozó még egy utolsó ellenőrzést tart a másnapi hamvasztásra előkészített holttesteknél, és észre veszi, hogy egy bizonyos Varga Béla nevű krematóriumi jelölt hímtagjának mérete minden elképzelést felülmúl.Úgy véli, nem szabad, hogy ez az enyészeté legyen, levágja hát…..
Pistike Örülj annak amid van! 2020.10.25 16:35:22
Pistike Fenistil 2020.10.25 08:50:24
Pistike Tipikus magyar fejlesztés 2020.10.23 09:30:19