Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joszip

1 bejegyzést írt és 928 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy választ jelölj meg! Keresd meg a nézeteidhez legközelebbi választ akkor is, ha nem osztod teljes mértékben! Alul a megoldó kulcsok (súlyozott értékek) és a kiértékelés. Ne gondolkozz túl sokat egy-egy válaszon! 1. Ki számodra az első, ha meg kellene védened (a többi lehetőséggel szemben…..
IV. rész Halló! … Központ! A III. részben Borsékat a darnapusztai 4. számú egészségügyi elkülönítő fogolytábor kapujában hagytuk, amikor éppen fényképezkedtek, nagy boldogan, hiszen kiszabadultak. Ja, és közben kitört a tanácsköztársaság. Ekkor még Bors nem volt…..
Egy több, mint 3 éves küzdelemben értünk el egy hatalmas részsikert! 2019 április 7-től az S25 Budapest — Kunszentmiklós-Tass között közlekedő zónázó járat végre betölti elővárosi vasúti funkcióját és a területen élő diákok, munkába járók kényelmesen és gyorsan eljuthatnak a belvárosba. A mostani…..
Épp tegnapi hír, hogy 2018-ban összesen 4 évet késtek a vonatok  idehaza. A MÁV szerint ezzel "a magyar vasúti személyszállítás járatpontossági adatai alapján az európai középmezőnyben foglal helyet." Ettől még a vonatok pontatlansága iszonyú sok bosszúságot okoz sok embernek, néha egészen meglepően…..
Meghalt Antal ImreAkkor születtem, amikor a Szeszélyes évszakok kezdődött. Talán ezért, talán másért, de nekem sokáig ez volt a tv-műsor etalonja. Azt kínálta, amire a tv igazából való: vicces jeleneteket, jópofa diskurzusokat és persze egy szimpatikus embert, aki ezt az egészet…..
joszip 2019.01.16 17:29:41
:(
A jelek szerint az elmúlt hónapokban egy kő alatt éltem (esetleg szatyorban), mert teljesen elment mellettem, hogy az archive.org nem csak elkezdte összegyűjteni az univerzum összes C64-es programját, hanem rögtön böngészőből használható emulátorba is bedolgozta őket. Nekünk csak annyi a teendőnk,…..
Albuquerque polgármestere, Tim Keller sosem tagadta, hogy metalos, de hogy a huszonhetedikén aláírt, a fizetett szülői szabadságra vonatkozó jogszabályt is Panterás karácsonyi pulcsiban tegye meg, az nagy respekt. Kellert már azelőtt is meg lehetett találni különböző koncerteken,…..
(Az angol nyelvű változat itt, a román nyelvű változat pedig itt olvasható.)  Száz évvel ezelőtt a mai napon került sor a Gyulafehérvári Román Nagygyűlésre. Itt mondták ki a Gyulafehérvári határozatban Románia, valamint "Erdély, a Bánság és Magyarország összes románjainak" egyesülését. A román…..
Na nem Soros György, csak a kisebbik, avagy leendő sátán, Alex Soros – várjuk, mikor lesz belőle Soros Sándor – megosztott egy twitter-bejegyzés, ami a propaganda szerint migráns-győzelemként értékelte a francia vébé aranyat. Indokolatlan a kiborulás, hisz a Fidesz szerint is az...
  Tekintve, hogy gyermekeim anyjával egy céges értekezleten ismerkedtem meg, nehéz volna a címbéli frázis mellett érvelnem. Persze, egyébként sem tenném, hiszen úgy hülyeség, ahogy van. A házasságok, párkapcsolatok jelentős hányada a közös munkahelyről startol. Kár volna ezt a kitűnő vadászmezőt…..
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
joszip 2018.05.07 12:41:09
@pali923: "De az miért lenne drágább, akár nekem, akár a légitársaságnak, ha a 60 kilós, gyönyörűséges feleségem mellett ülök"

Ja hát ilyen alapon minden szoftver ingyen legyen elérhető, hisz már úgyis feltöltötték, nem lesz már drágább tőle.
joszip 2018.05.07 12:56:09
@szepipiktor: "kommunizmus van és nekik JÁR a sok dolog, olyan áron, ami nekik tetszik..?"

Hát ez az. És ez megfigyelhető az élet annyi területén. Ez nem kórház vagy kötelezően bankszámlára utalt éhbér, ez REPÜLÉS bémeg, luxus! Mióta jár az alanyi jogon? Tessék csak fizetni, legalább nő a GDP.
Pár jól irányzott golyó – és az illető nincs többé...
joszip 2018.04.18 15:26:34
@RTB: Na látod te sem vetted észre a hibát. :)

Can you find the
the mistake?

1 2 3 4 5 6 7 8
A B C D E F G H
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
A végső összegzése így hangzik: "Hezitálok, hogy tökéletes pontszámot adjak a Babelnek, mert soha semmi sem tökéletes, de elég nehéz lenne kitalálni, hogy min lehetne itt javítani."..
joszip 2017.07.21 14:30:37
Mivel a tervekre elég sokat kellett várnom (update: végre elkészült minden), ezért az építkezéssel kapcsolatos tenni akarásomat a szomszédok keresgélésével töltöttem. Közel sem volt olyan egyszerű a dolog, de a Földhivatal és ez a blog is nagy segítséget nyújtott. Két tipp, hogy hogyan tudod gyorsan…..
joszip 2017.06.14 22:18:37
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
joszip 2017.05.09 14:11:05
@Dr. Gordon Shamway: mondjuk kocsival vagy elszállásolni őket éjszakára, hú de bonyolult volt a válasz. De azért kérdezz nyugodtan, ha van időm, válaszolok.
joszip 2017.05.09 14:31:15
@Dr. Gordon Shamway: Ő basztassa a produkciót, szíve joga, én meg basztatom őt, szívem joga. Egyik sem segített, mindkettő médiageci (az ő szavaival)
joszip 2017.05.09 14:42:48
@Dr. Gordon Shamway: mé toja meg kézzel vagy mí :D
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
MustGO! A DOLGOK MIÉRTJE 2017.03.20 21:20:18
Ahogy a facebook bejegyzésben olvashattátok az új helyek felfedezése már gyerekkorom óta izgalomba hoz. Nem volt ez másként sem az elmúlt héten. Párommal egy kis kikapcsolódásra indultunk Egerbe, viszont mielőtt neki vágtunk volna az útnak, keresgéltünk az interneten, hogy mit érdemes meglátogatni.…..
Na végre, már épp nem igazán hittem, hogy jönnek új és értelmes jelentkezők Viktor megdöntésére, amikor a nagy büdös semmiből előbukkant a Momentum. Lehet őket hasonlítgatni a Millához, meg a Tanítanékhoz, a leghülyébbek még Sándor Máriát is felemlegetik, csak baromság. Eddig senki nem tudott…..
A napokban kitört a szmogriadó, és a mai naptól a forgalmi villantásával ingyen lehet utazni a BKV BKK járatain is, ami üdvözlendő dolog. Mivel Budapest környékéről holnap Budapestre kell mennem, rendszer szabálykövető emberként (meg kényszerűségből is) a MÁV-BKK kombót kell…..
Mikor? Melyiket? Trianon 90 2010.06.04 14:38:00
Van egy trauma, amit ez a nemzet kilencven éve nem tud megemészteni: történetesen azt, hogy nem őkörülötte fogrog a világ, és hogy vannak még más népek is a földön, akik nem azzal kelnek-fekszenek, hogy mi újság szegény magyarokkal. A trianoni békeszerződést hajlamosak vagyunk…..
Aránylag sokat vásárolok online. Koncertjegyet neten, parkolást, miegymást SMS-ben. Ma ismét felkúrta az agyam a kényelmi díj. Igaz, a szolgáltató kiépített egy informatikai rendszert, bankkártyás fizetéssel satöbbivel, de ez azért (nagyon) jó neki, mert nem kell irodát fenntartania, ahol az…..