Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tranquility

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Tranquility 2009.07.02 15:26:38
Tranquility's blog Dexter Morgan 2009.05.01 11:19:00
Dexter Morgan.A kedvenc sorozatgyilkosom mostanság, még Réka ajánlotta nekem pár hete. :)Nagyon jó kis sorozat, úgy döntöttem letöltöm, és megnézem az első évadot úgy ahogy van. Nos, ha lett volna több időm, szerintem hamarabb megnéztem volna mint egy hét alatt, hiszen…..
 Sziasztok! Az M.S. annyit tesz hogy 'Music Streaming', és ez alkalommal teljesítem amit igértem. Az első zenével kapcsolatos bejegyzésem! Ha valamiről, akkor a zenéről mindig tudok beszélni, és legalább belekóstoltok a zenei ízlésmbe. Előre szólok! Meglehetősen…..
Tranquility's blog Kommentelés 2009.04.25 12:54:00
 Üdv halandóim.Nektek is tetszett a videó? Nekem is. Több helyről is visszahallottam hogy még a zene is passzol itt-ott, pedig teljesen véletlen. Igen, hibák is vannak benne, pl egy idő után már nincs rajtam a nyaklánc, a fényképezőgépnek csak a hátulját mutatom meg, meg…..
Tranquility's blog Kész a videó! 2009.04.24 21:16:00
Halandók! Úgy döntöttem hogy mivel már én is nagyon neki akarok állni tanulgatni hogyan kell videót szerkeszteni, úgy döntöttem hogy nem várok tovább, gondolom már ti is vártátok legalább úgy mint én ezt a videót hogy elkészüljön: tehát itt van, de webcammal. Amit tudni…..
Tranquility's blog Drawning 2009.04.20 16:00:00
Jó hír, rossz hír.Jó hír: Megvan a kamera. Fel van töltve az akksi. Ki van próbálva, működik. Ötlet megvan, program amivel összevághatnám a videót megvan. Minden passzol, csak egy nem.Rossz hír: Gyárilag ami jár Fire-Wire kábel hozzá az persze nem passzol az én…..
Tranquility's blog Processing... 2009.04.19 16:43:00
Amoylan Update-nek szántam ezt a postot, ugyan is sikerült elkérnem édesapám Sony kameráját, amivel feltehetőleg a blog legelső videóját el fogom készíteni. Egyfajta bemutatkozó videóra gondoltam, ami többé-kevésbé magába fogja foglalni mindazt, amiről én, Tranquility itt…..
Sziasztok!Elsősorban nem rólam fog szólni a blog, ezért nem akarom túlzásba vinni a bemutatkozást. Valahogy úgy egyik nap az jutott az eszembe, hogy kéne indítanom egy blogot. Egyelőre nem tudom még mi lesz a fő témája... Mint már említettem, nem rólam fog szólni, tehát…..