Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopihe65

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
Hopihe65 2009.04.18 04:08:18
Köszönöm, hogy láthattam (eddig kb. 20X).
Ezt a dalt eddig csak Malek Andrea előadásában hallgattam meg, magyarul, és bár szépnek tartom, mégsem szerepel a "bármikor szívesen meghallgatom" zenei listámban.
Susanról el lehet mondani: kincs van a torkában, teljesen mindegy a kora, a kinézete, olyan kinccsel rendelkezik, amely nagyon sok, mégis nagyon kevés embernek adatik meg. Akinek megadatott, és volt rá lehetősége, hogy fejlessze ezt a kincset, az ma nem munkanélküli, az ma milliomos operaénekes. (Nem feltétlenül Magyarországon) Ma egy ilyen tehetségkutató versenyen nálunk Somamamagésa első mondata a következő lenne Susanhoz: "előbb menj el fodrászhoz, kozmetikushoz drágám!" (kb.) Nem tudom, ki figyelt föl arra az apró kis hatás szünet csendre, mikor Susan mosolyogva lenézett a zsűri tagjaira? Vajon mit akart ott jelezni? "Gondoltátok volna?", vagy "ez vagyok én, meglepő, ugye?", vagy csak a maga nemes, és szép egyszerűségében "örülök, hogy tetszik"?
Sajnos nem tudok angolul, ezért ha valaki megtenné, hogy leírja a zsűri véleményezését, azt nagyon megköszönném.
Példa mutató, csodálatos előadás egy csodálatos előadótól. Merj önmagad lenni, ne érdekeljen, hogy egy kicsit kócos vagy, nem vagy már tini, nem vagy karcsú, feszes fenekű, szőkített bombázó, de van egy kincsed, hát használd.
Susan egy gyönyörű nő, gyönyörűvé teszi a kincse, és az, ahogy ezt a kincset megmutatta Angliának, és az egész világnak.