Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gepataki

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
gepataki 2012.02.03 17:15:53
@Motordoktor: az a lenyeg, valaki osszon valakit. igy mar elegedett vagyok
:)
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
gepataki 2012.01.22 13:06:15
@СubE: talån ha bmw-röl szolt volna a cikk...
:)
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
gepataki 2012.01.19 19:32:30
@Irkutszk: a kritika szo rendben, a belekötest nehezmenyeztem. miutån az elsö 10 höbörög (nem kritizål!) Seattle holleteröl, jön a 11., stb, kihagyhatatlan ziccerkent. az ilyenen nehez tullepni, elhiszem, bår az elsözesröl is sikerult lassacskån leållni, talån erröl is sikerul majd.
viccböl szåmold össze a proszto kommenteket (ctrl-f kanada)
gepataki 2012.01.20 08:15:32
@csúcsragi: a te hozzåållåsod miatt van munkåm. kösz
Vajon hogy fér be egy nagyon magas ember az autókba? Egyáltalán, be tud ülni? Tud vezetni? Mi a minimum? Teszt a használttelepen. Mai cikkünk blogposztja...
gepataki 2012.01.17 11:00:54
@biohazard: most megnyilnak a passzivok.
2m/100kg nålam c5 a csalådi, skoda mb 1000 a hobbi. (a csucs a multipla volt)
többen hözöngtek, miert jobb a golf az ötösbömösnel. lehet, h több lapåt zergesz@rt befogad, de eleg egyetlen el, vagy kapcsolo a patellådba, es inkåbb kiszållsz. a legtöbb autobol a szögletesebbek (tico igen, matiz nem, cinquecento igen, seicento nem, escort igen, focus nem) kenyelmesebbek.
gepataki 2012.01.17 11:04:45
@citrix: tökeletes lenne, de minel ujabb egy busz, annål több klausztrofobiåt okoz. az ikarus 208 (?) tsz-buszok kenyelmesek voltak, a maiakon meg sem probålok leulni
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
gepataki 2012.01.09 14:37:38
@СubE: etalon vagy. kerlek, fejtsd ki bövebben a luxus reszt!!
Ugye milyen furcsa volt a fater, mikor tizennégy évesen azzal baszogatott, hogy flexeljél fiam, fúrjál fiam, faragjál fiam, csináljuk meg a filegóriát, a tetőlécet, tekercseljük meg a fűnyírót, zsírozzuk meg a trabantot, szintezzük be a polcokat, előbb fúrunk, aztán a dübel,…..
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..
Belsőség Féktelenül 2 2011.11.11 11:34:00
Megszakítjuk adásunkat: a 28 éves BMW műszaki hibát produkált. 1200 Forintba került a javítása. Az történt ugyanis, hogy egyik reggel épp betolattam a parkolóházi helyre, amikor furcsán hiányzott valami a tükörből. A nagy piros folt a falról, hát persze, minden nap megnézem…..
A megtörtént eset alapján készült film középpontjában egy csapat brit elit kommandós áll, akik az omani háború alatt megbízást kaptak egy Szaudi herceg fiainak meggyilkolására, ám most átesnek a ló túloldalára – a bosszúéhes herceg ugyanis bérgyilkosokat szabadít a…..
gepataki 2011.11.10 20:43:46
...mondta Göbi, a motordoktor, amikor az alábbi berendezés működéséről szóló videót elküldtem a szerkesztőségi levlistára - és azt hiszem, a legtöbben a lelkünk mélyén hasonlóan gondolkodunk. A Cordon ugyanis egy traffipax, pontosabban egy több célpontot egyszerre figyelni,…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
A tükröket majd egyformára cserélem. Valójában nem is a Totalcar házi drag versenyén elért harmadik hely döbbentett rá, hanem az oda és vissza út, hogy az autó még nagyon nincs rendben. Amikor elhagyta a fordulat a 3500-at, akkor nagyon jól ment és könnyedén beleforgott a 7500-ba.…..
Bear Gryllst ezúttal Mordor felett dobják ki, bár nincsen gyűrű, és nem a Végzet-hegye felé tart, hanem épp az ellenkező irányba. De hát Bear túlélő típus, nem várhatjuk el tőle, hogy öngyilkos küldetést vállaljon. Új-Zéland felett repülünk, alattunk a Déli-Alpok, ami…..
gepataki 2011.10.07 19:02:00
@Zuzimama: nosza, mutasd be orvossal, felszerelessel. (kicsit szkeptikus vagyok, sztem nem fog sikerulni)
Még jó az idő, a fűtést sem kell bekapcsolni, de figyelmeztessen bennünket, hogy Ausztriában ezen a héten leesett az első hó. Kettőt pislogunk, és itt lesznek a hajnali fagyok, a hajnali fagyban pedig a kint tartott autókba olykor nehezebb bejutni, mint OTP-fiókba vasárnap reggel…..
Rengeteg filmben tűnnek fel mentők, mentőautók, legtöbbször ugyan csak pár perc erejéig. Íme a híres (vagy épp nem az) filmek híres járgányai. Jó szórakozást! 2003 Ford E-450 Super Duty - Hasonmás 2008 Ford E-450 Super Duty MedTec - Trauma 2003 Ford E-350 Super Duty - Miami…..
  Ha érdekel, milyen lesz a 2011-es nyári cipő divat nézd meg a saját szemeddel..És még azt hittem, hogy a Superstar nem megy ki a divatból. :D..
gepataki 2011.08.24 19:56:05
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
gepataki 2011.01.23 18:49:33
@geegee: szevasz szomszed!
:)
itt finnorszågban egyszeru a kotta: ha a motor jår, vilågit az auto. be van kötve automatåra, este åt lehet pattintani "normål" tompira, akkor lehet neki adni refit is, amugy 0-ån van az automata, majd helyzetjelzö, vegul sima tompi.

nincs felejtes, fuggetlenul napszaktol. es el lehetne mår tåvolodni a baromira mindehez ertö magyar fingfüreszelestöl, szabåly betart.exe, asz jolvan.
Hány kilométert utaznál egy esküvőért? Hány kilométert utaznál egy esküvőért, ahonnan lehet, hogy egy Zsigulival térsz haza? Hány kilométert utaznál egy esküvőért, ahonnan lehet, hogy egy Zsigulival térsz haza, de biztos, hogy rengeteg gyönyörű autó és barátságos gazdáik,…..
Belsőség Durva dolgok Belgiumban 2010.07.29 07:00:00
Sokkal kisebb kockázat egy olyan autóval elindulni 3000 kilométeres túrára, amelyben már van tíz-húszezer, majdnem problémamentes kilométer, mint egy olyannal, amit ezer kilométerrel ezelőtt szereltünk össze, ráadásul kevés gyári, széria alkatrésszel. A cél a Spa Francorchamps…..
Legutóbb ott hagytam abba, hogy a fekvőrendőrökön leér a kipufogó, meg a termosztáttal valami nincs rendben, mert nem melegszik fel a víz – akarommondani hűtőközeg - rendesen. Ez a két probléma határozta meg az elmúlt időszakot. Ezek a termosztátcsere eszközei…..
Megyünk Ágyúgolyó Futamra, mint már említettem. Mi képviseljük majd a Totalcar.hu-t augusztus utolsó hétvégéjén. Mivel roppantul szeretnénk, ha mindenki nekünk drukkolna, úgy gondoltuk, egyesével bemutatkozunk. Hello, prokee vagyok. Igazából nem ez ám a nevem, hanem Gábor, de…..
Most már tudjuk, miből telik neki szerelgetésre, nagy házra és öreg BMW-re. Íme, ahogy azt Ender kolléga írta: A konkrét terméket egyébként egy Ben nevű fószer csinálta. A Lush forgalmazza, kézzel készített arcpakolás. Mocsár szaga van és zöld, Csilla használja. De basszus...…..
gepataki 2010.06.02 16:18:21
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
gepataki 2010.06.01 20:40:57