Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Milo_

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Southern Music Rock Me Mama! 2009.08.05 20:51:00
Régen írtam már ide, de most találtam egy zenét amit meg kell osztanom veletek. Még sosem hallottam róluk eddig. Szerintem úgy jó, ahogy van! Hozza az érzést. Fogadjátok szeretettel: Old Crow Medicine Show - Wagon Wheel   ...a szövege ITT!  ..
Hogy honnan jön az igazi, déli életérés? Szerintem valahonnan innen: Egy bluesosabb kiindulópont: Born in Louisiana Egy igazi paraszt country: When The Green Grass GrowsÉs persze ne feledkezzünk meg a kamionos countryról sem: Roll On 18 WheelerValami ilyesmi lehet szerintem minden jó…..
Southern Music Nem Southern... 2009.04.21 23:48:34
…hanem egyértelműen rock. Mégpedig kivételesen afféle ritka rock, ami állandóan a déli ritmusokat játszó mp3 lejátszóm rendszeresen visszatérő vendége. Lehet, hogy Pepper Keenen az oka. Eddig az összes zenekar, amihez köze volt, kivétel nélkül kedvencemmé váltak:…..
Southern Music Mellékutak 2009.04.17 22:28:00
Eredeti melléklet letöltése Mellékutak Szegény Dimebag tragédiájáról már volt szó, nem is szeretném ezt ragozni. Viszont lenne itt egy dolog, amit Dime-al kapcsolatban mindenképpen szeretnék megosztani veletek. Ez pedig a project bandája: a Damageplan. A felállás: Dimebag…..