Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MySei

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Festős Pista már születésekor sem látott színeket. Kibújt az anyaméhből, és belecsöppent egy szürke árnyalatú világba. Mondjuk szerencséje volt, mert lányt vártak a szülei, így a rózsaszín rugdalózó nem okozott nála nemi identitászavart.Szülei egyszerű…..
MySei 2011.11.24 18:46:38
pillekollektor Pillekollektor 2009.07.01 13:53:00
Devecseri Gábor  Pillepalackból „hőerőmű”- a pillekollektor elkészítése (Meglévő anyagok szokatlan, de ésszerű kombinációja, ami azok számára is elérhetővé teszi a napenergia hasznosítását, akik képtelenek százezreket áldozni erre a…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
 A Fidesz tavaly áprilisi elsöprő választási győzelme óta eltérő intenzitással, de folyamatosan tart a harc az MSzP berkeiben a jelenlegi pártvezetés és Gyurcsány Ferenc között. Az előbbi álláspontja szerint a "gyurcsányizmus" miatt szerezhetett kétharmadot a…..
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
Subba Nemzeti Vágta 2011.09.20 14:00:00
Igen, az a bele (csak erős idegzetűeknek). Ez pedig pörög a Facebookon pár napja, itt több kép is van:Ő az egyik ló aki meghalt az idei vágta giccsparádén. Nekirohant a palánknak ami a képen is szerepel és szó szerint kibelezte!!! Valaki azt mondja, hogy egy kaput akart…..
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
  Javában zajlik a hazai oktatási intézményrendszer újraszabása (vérmérséklet szerint iskolabezárási hullám vagy integráció). Ennek egyik izgalmas vadhajtásaként Bács-Kiskun Megye a következő nevű intézménnyel ajándékozta meg a Nemzeti Együttműködés…..
Bevallom, nem teljesen véletlenül választottam ilyen hatásvadász címet, de el kell, hogy keserítsem azon kedves fröcskölő vérre szomjazó olvasóimat, akik azt várták, hogy egy csúnyán végződött baleset részleteit fogom bemutatni nagy érzékletességgel. A múlt heti Michelin…..
MySei 2011.05.23 12:33:55
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Az nem olyan vicces.

A szaros A mercinek anno sík úton önerőből sikerült felborulnia.
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Oké, bevallom, csak azért adtam ezt a címet, hogy minél többen kattintsatok ide, ugyanis az egyik kedvencemről, Lily Cole-ról lesz szó.És hogy miért is vagyok érte annyira odáig? Mert ennek a lánynak meseszerű az arca - széles, lapos, kerek, távol ülő szemekkel, eperlevél…..
Melinda történeteElső lépések a CI-vel  2008.szeptember 24-én felhelyezésre került tehát a beszédprocesszor.Tudtam előre,hogy nem azonnal lesz tökéletes a hallásom,tudtam,hogy furcsa,idegen érzés lesz de egy ilyen eseményre tulajdonképpen nem lehet felkészülni…..