Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apa vonogató válla

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még Kolosi Péter, az RTL programigazgatója is elcsodálkozott azon, mekkora felháborodást keltett, hogy idén a csatorna nem vetíti a Reszkessetek betörőket, írja a Hír24. A C:c elsőként írta meg december 20-án, hogy idén egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni…..
Megszépülnek az I. kerületi parkolóórák, melyek esztétikusabb és a környezetben jobban illeszkedőbb kinézetet kapnak. Víziváros térségében néhány parkolóóra már megújult, így például a Gyorskocsi utcai: és a Toldy Ferenc utcai:   További…..
Belsőség Patkányt küldtek ránk 2011.12.21 12:20:00
Rendeltetek valamit a nevemre? - kérdeztem, amikor megláttam a csomagot az asztalomon. Próbáltam munkára fogni reggeli álmos szinapszisaimat: esetleg múlt héten leütöttem volna valamit hajnali kómában, ami kiesett az emlékezetemből? De nem, a BMW-hez már megérkezett az aktuális…..
apa vonogató válla 2011.12.23 23:57:58
Sokan nem tudják, hogy kell még egy apróság a tévéhez, ha szeretnénk fizetős DVB-T csatornákat is nézni. A Smart DTV EuroCAM Conax CA modul az egyik legolcsóbb kompatibilis dekóder modul, kipróbáltam.   Ha már az ember letörte a derekát nagy igyekezetében, hogy…..
  Fullasztó tömeg verődött össze a Land Rover standjánál a DC100-as leleplezésénél, pedig gálánsak voltak a britek, előre megmutatták fényképen, mire számíthatunk a rongyok alatt. Csakhogy két lepelbe burkolt prototípust hoztak ki Frankfurtba, ami némi izgalomra adott okot.…..
Szerencsére, a megszokottól eltérő módon, nem a közismert, XVIII. századból való dominó játékot készítették el újra (századik formában). Van egy másik felhasználási módja is, sokkal látványosabb mint az eredeti, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sorba…..
Cork77 kedveskedik eme csodálatos orosz átépítéssel. Köszönet érte!Fel a fejjel, mindjárt vége a pénteknek is! :) ..
apa vonogató válla 2011.04.12 23:27:57
@Merida001: Jo de nem mindegy, hogy ugy bamuljak meg, hogy "eeee", vagy ugy, hogy "uuuu"...
Ilyen-olyan beszélgetéseken rendre felmerül két téma. Vissza-visszatér, mint egy búvópatak. Jól láthatóan olyan témák ezek,  amelyek (vagy amik, kinek hogy tetszik) érdeklik a zembereket. Bocs, az embereket. (Akik gondolkoznak, ugye.)Ez a két téma a könyvkiadás jövője és a…..
Barcelonában már bemutatott egy 10 inches tabletet a Samsung, nos ez csak az elterel hadművelet volt. Gondolom, a Samsungnál ezt szeretnék terjeszteni. A lényeg, hogy az iPad 2 bemutatása után átdolgozták a Galaxy Tab 2-t és egy vékonyabb verzióval álltak elő. Ezenkívül még…..