Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MirrundMurr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..
MirrundMurr 2009.04.17 19:57:12
Èn is csak szuperlatívuszokban tudnék errôl beszélni, de ezt már megtettétek elôttem oly sokan.
Azt hiszem, megszavazhatnánk Susannak A HANG nevet, nônemû kiadásban - alighanem az öreg Frankie is egyetértene vele...
Ami miatt igazából "tollat ragadtam":engem legalább annyira megborzongatott, amit a jury kommentárjaiban hallottam ill. láttam. Egy tanulmány volt a három juror és a közönség tagjainak arcjátéka az elsô üdvözlô szavaktól az utolsó hangokig.Nemhiába mûködik a briteknél majd 370 éve praktikusan ugyanaz a demokrácia, amit mi itt 20 éve kezdtünk barkácsolni. Hja kérem, 370 évvel a hátunk mögött nem kell azt szégyellni, hogy az ember tévedett, mert a felületes szemlélô "magabiztosságával" borítékolta az ítéletét.Másodperceken belül fel lehetett vállani a korábbi tévedést ill.elôítéleteket. Ôszintén, smink nélkül,és nem csak a három promi hanem a civilek is tömegével.
Èn a magyar közéleti embereknek, döntéshozóknak "kötelezô olvasmányként" írnám fel receptre ezt a néhány perces felvételt azzal, hogy kötelezô "olvasónaplóként" 10 percre szálljanak magukba, és gondolkozzanak el a látottakon. Meggyôzôdésem, hogy ezután egészen másképp látnák a világot- ha pedig nem, akkor meg annyira elvetemültek, hogy semmi keresnivalójuk nincs a Forum Romanumon vagy az Akropoliszon...
Na de, ne politizáljunk. A felvételt ajánlanám még pszichológusoknak, elbizonytalanodott tinédzsereknek, enyhe depressziósoknak, és mindenkinek, akinek az önbizalma és önbecsülése némi kívánnivalót hagy maga után. ( Kezdve pl. jómagammal.)
Fiúk-lányok! Ez a vén tyúk példakép lehet mindannyiunknak.Másoljátok az attitûdöt, és sokkal boldogabbak lesztek ezen a Földön.
Ahogy Amanda mondta: valóban megtiszteltetés, hogy megismerhettük Susant.
Ciao: MirrundMurr
(egy kicsit még öregebb csóka)