Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnZsolt

5 bejegyzést írt és 697 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi vérfagyasztó horrort küldött egyik kedves olvasónk. Önhibáján kívül totálkárosra zúzták az autóját, a károkozó biztosítója, az Allianz pedig a "szerencsétlen véletlenek" egybeesésének következtében teljes anyagi csődbe kergeti naiv ügyfelet. Először nem…..
Lehet, hogy annyira felíveltek a UPC Direct gazdasági mutatói, mióta tavaly elköltözött Magyarországról, hogy már egyáltalán nem állnak szóba meglévő előfizetőikkel sem? Létezhet olyan, hogy fél éve nem küldenek ki egy beltéri egységet, amit azért 1 év hűséggel…..
EnZsolt 2011.01.17 16:21:41
Józsi külföldi barátnőjével azt próbálták elhitetni, hogy a visszaadott 500-as címlet igazából 5000-es. Amikor ez a terv nem jött be, egyszerűen kirakták az autóból:A Budapesti Repülőtér hivatalos taxipartnerének a FŐTAXINAK a magatartására szeretném felhívni a…..
EnZsolt 2011.01.17 16:19:43
@madster: nem rossz kérdés. De gondolom adott borravalót is, és aztán végképp nem jön ki semmi.

Tehát, a számolás úgy jön ki, hogy 5000 lett a taxi (nem 5100, juhéé). A hölgyemény kapott egy öccázast, amire azt mondták, hogy az bizony ötezer. Majd miután nem ette meg a mutatványt, így az ötszázast szomorú emlékül hagyva a taxis elhajtott. Tehát így húzott be 4500-at. De felmerül a kérdés, hogy az említett "normál, nem is oly drága" tarifába, amit Józsi említett, benne van-e a jatt, vagy sem. Mert ugyebár, az 500 Ft lett volna, és így tulajdonképpen a jattot megkapta a hölgy :) Mi a tanulság? Hogy sose menj át a piros lámpán, mert könnyen elüthet egy talicska aprómajom.
Elég nagy szarban van a Tv2, ha már azzal próbál nézőket gründolni Joshi Barat délutáni beszélgetős műsorához, hogy a bolíviai börtönben raboskodó Tóásó Előddel szerveznek le egy interjút pár karton cigiért, vagy egy féldisznóért (a börtönélet nem habostorta). Az…..
EnZsolt 2009.11.18 05:00:43
@kotika: mondjuk arra is kíváncsi lennék, hogy az összes magyar államilag támogatott főiskolás/egyetemista közül melyik fizeti vissza jótékonykodásból a pénzt. Most mondhatod azt, hogy de az adózik... Miért szerinted ő nem? Vagy ha nem, akkor honnan tudod? Szomorú az, hogy idáig kurvult, hogy egy kertévén mutogassák, meg röhögjenek rajta az emberek, hogy szerepeljen a bulvárlapokban, mindenféle faszság miatt. De ekkor blődségeket írni, mint te...
EnZsolt 2009.11.18 05:01:52
@bretman: egyszerű, mert már elvették tőle az őrök, miután azok megnézték a Kókuszt. :D
Bár gondolom mindenki olvasta, hadd hívjam föl az összes érintett figyelmét arra, hogy a való világban sokkal, de sokkal keményebb a moderálás, mint itt, ebben a pihepuha online közösségben. A sztori annyi, hogy három fiatal elsünözte magát egy rendőrjárőr láttán a budapesti…..
Heccelésből teszem be Balázs levelét, aki elmeséli, mi történt a minap, amikor a Waitrose lánc egyik szupermarketjében váratlanul hosszú sor alakult ki a kasszák előtt. Annyit segítek, hogy nem nevették ki a vásárlókat, nem tettek rájuk félhangosan megjegyzéseket, és nem is…..
Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.…..
Rég volt "elcseszett akciós ártábla" műfajú posztunk, úgyhogy íme Peter lövése a csömöri Decathlonból. A tábla egyébként azt jelzi, hogy a Decathlon megitta az igazságszérumot, és ahelyett, hogy a szokásos "7990 5990" képletet alkalmazta volna, őszintén…..
Újabb verekedő taxist fogott a Homár, ezúttal ha minden igaz, a Főtaxinál. Naiv svéd orvostanhallgatót hónapokkal ezelőtt ököllel arconütötte egy söfőr. A rendőrség nem reagál (ami mondjuk még hónapokig nem is fog), még meglepőbb azonban, hogy a Főtaxi sem szólalt meg, pedig…..
Kicsit információhiányos ez a történet (milyen hitel? melyik biztosító? stb), de még így is érdekesnek tűnt. Megtudhatjuk, mi történik akkor, ha a vélhetően fedezetként szereplő ház megsemmisül a 20 éves hitel 2. évében: Rettenetesen kétségbe vagyunk esve! Augusztus…..
EnZsolt 2009.09.28 13:58:29
@csernaja obca: ezt kürtöld szét egy bogártalálkozón :D
EnZsolt 2009.09.28 14:43:56
@BéLóg: sok pontatlanság, és homály. Sajnos.
EnZsolt 2009.09.29 09:09:57
@hatesz: hidd el, van, hogy emberséges tud lenni a bank, csak jelezni kell feléjük a problémát, és lássák azt rajtad, hogy meg is akarod azt oldani. Lásd: nem tudok most törleszteni, jelzem. Fagyasszuk be fél évre, aztán újra új konstrukcióval törleszthetsz tovább. Igen, ilyen van, csak a legtöbben inkább kussolnak, majd csak lesz valami alapon.

Mellesleg finom méreg is létezik, vagy legalábbis nem érzed az ízét, mikor a málnaszörpödet iszod :)
A takarékos szó mágikus erejére alapozott a Cora akkor, amikor a családi csomagolású Medve sajtot drágábbra árazta, mint a szimpla, fele akkora dobozt. Pitta viszont a Homáron nevelkedett tudatos vásárló, aki mindig figyel és gyanakszik, így nem lépett az ömlesztett csapdába. A…..
EnZsolt 2009.09.28 13:55:16
@BéLóg: há hogy a fazsomba ne.
TÉ kedves-naívan csodálkozott rá a lenti telefonos átverésre, de mi mind biztosíthatjuk: biztosan nem nyert. Ami különleges a dologban, hogy az átverők egy újabb generációjával találkozott, vagyis nem egy élő hang próbál meg beetetni azzal, hogy sokat nyertünk ha felhívunk egy…..
EnZsolt 2009.09.28 08:30:32
EnZsolt 2009.09.28 12:34:08
@Mihaha: Van. És nincs havidíj. Most lepődj meg.

@Kontárblog: nekem, és megvagyok vele elégedve.
Az ismert online szerző pont ugyanúgy járt, mint előtte több ezer online olvasó: éveken át naponta kéjesen végiggusztálta a Homár posztjait, és az hitte, hogy vele ez sosem történhet meg. Aztán egy nap benyújtották neki a számlát. Elnézést a borzalmas viccért, de ezúttal szó…..
Smacika nem érti, miért úgy intézte az Alba Volán, hogy ha egy buszjárat utasai úgyis megszívták, legyen rossz a szembejáraton ülőknek is. Magyarázatra váró történet alant: A tegnap történt volános szerencsétlenkedést szeretném megosztani veletek. A főszereplők:…..
Úgy látszik hiába minden poszt, az emberek előszeretettel fizetnek elő mobilnetre a Vodafone-nál, hogy aztán újabb és újabb furcsaságokkal szórakoztassanak minket. Antal például egy 100MB-os csomag ötödét kettyentette el, mégis 21 ezer forintot kellene fizetnie a havidíjon…..
EnZsolt 2009.09.25 14:57:52
@vazsmegyeigerdezsház: Pulp Fiction :)

Nyugodjék békében Bujtor István! :,(
Nincs is meghatóbb annál, mint amikor olyan helyről kapunk európai színvonalú reakciót, ahonnan a legkevésbé sem várnánk. De most már tudjuk, hogy az OEP kedves sajtószóvivője még mindig olvas minket, aminek nagyon örülünk. Ezúton szeretnénk reagálni a Legorombította a…..
EnZsolt 2009.09.25 13:11:08
EnZsolt 2009.09.25 13:17:24
@horex: akkor ez is olyan, mint a tanga. Ha nem figyelsz, két ujjad már ment is a picsába. :D

(elnézést a vulgáris kifejezésekért, minden hódolatom a női nemé. De az igent jobban szeretem)
Külföldi sztori következik, egy olyan történet, ami azt sejteti, hogy a magyar fogyasztók homlokán ott a láthatatlan "balek" felirat, amit a határokon túl is jól ért mindenki. Olvasónk, Duarte Freitas Carvalhal Souza do Rego Ramalho nem beszari, így Nagy-Britanniában bérelt…..
B. szokás szerint megrendelte a heti ebédet a Gastroyaltól, a rendelést visszaigazolták, szerdáig minden rendben is ment, ám aznap nem jött meg az étel. B. betelefonált a céghez, és kiderült, hogy keddtől nem szállítanak a Tolna megyei faluba, mert nem gazdaságos. Hiába fogadták…..
EnZsolt 2009.09.25 07:49:28
@Aullah: örülök, hogy tudod kinek, mennyi ideje van...

Persze azt hiszel, amit akarsz.
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
EnZsolt 2009.09.24 14:49:35
@Super aGyuri: persze, csak lehet az orvos azért késik, mert előtte körbegyalogolt pár embert, akikhez házhoz kell menni, vagy be kellett ugornia valahova műteni. Benne van a pakliban. Vis maior. És hidd el, valószínűleg nem a heréjét, vagy a sunáját áztatta reggel, bekávézott, majd rájött, hogy be kéne menni dolgozni.
EnZsolt 2009.09.24 16:59:44
@tucano: még jó, hogy én nem ejtettem el a barátnőm 3 adag vérmintáját :)
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
EnZsolt 2009.09.24 08:46:53
@BÁNYAI: akkora pöcs vagy, mint ide Tiszatenyő. Inkább fogjátok meg HulyeReklamokkal egymás kezét, és szaladjatok a vérbe.
A csodálatos 80-as évek egy amerikai videós társkereső egyvelegén keresztül. Akik azóta is együtt vannak, bizonyára nem rémülnek meg ezektől az arcoktól, Mrs. Vikingnek azért lehetnek vicces történetei:  ..
Indexen a joviális "Fittyet hányt a jogerős ítéletre a Centrum" címmel futott ez a hírecske, úgyhogy ezt muszáj volt korrigálni. Gyakorlatilag elloptak 250 ezer forintot egy autós számlájáról, annak ellenére, hogy a bíróságon elhasaltak a kamu fotóbizonyítékaikkal.…..
EnZsolt 2009.09.23 15:17:46
@Trojai: remélem csak ironizálsz :)

Ha nem, akkor annyi, hogy a Centrum szájbarúgja az ügyfelet. :(
EnZsolt 2009.09.23 15:33:44
@Trojai: bakker rájöttem. A jobboldali a centrum. Mert olyan vastag az arcbőre, hogy a levegőben lévő ember rúgása lepattant róla! Most esik éppen hanyatt.
Egy újabb felmondott hűségszerződés a Pannonnál, amit a szolgáltató 20+50 ezer forintos kötbérrel jutalmazott. Hirtelen a Homár sem találta a hivatkozott ÁSZF-pontot, ha valaki segítene, biztos megnyugodna tőle naiv ügyfél: Itt is a Pannon szoptat. A minap olvastam a homáron a…..
EnZsolt 2009.09.23 15:24:45
@Lakásfelújító Feri: majd várjuk a posztodat a T-Mobileról :(
Fantasztikus, hogy a magyar emberekben micsoda gyűlölet halmozódott fel minden és mindenki, akár saját potenciális ügyfeleik iránt is. Vegyük például Tamást és az RGB-WEB Bt. Autóbusz Szolgálatát. Tamás, nem meglepő módon, autóbuszt szeretett volna bérelni tőlük, ezért…..
EnZsolt 2009.09.23 09:01:51
@Sün‼: Lili, aki beküldte. Tamás, aki a levelet írta. Gergely, aki válaszolt rá. László, aki kitette. :)

Egyébként meg, tegnap megnéztem a Spamalot-ot. Nem volt rossz, de igazán jó sem. A szereplők viszont nagyon hozták a szerepeket, a díszletek, jelmezek szuperek, egy-két poén erőltetett (angol humor), de azért lehet röhögni. Csak a zene. Ami a egy musicalnél azért el kéne, hogy vigye a darabot, de nem volt egy sem, ami igazán megragadott volna, és dúdoltam volna magamban. :(