Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz_gabor

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szomszédunkban élő, az Index.hu által "terrorcsaládnak" nevezett emberek viselkedése miatt a három kislányunkat éveken át állandó rémálmok gyötörték. Szinte napi rendszerességgel álmodtak saját vagy testvéreik életének kioltásáról, súlyos sérüléséről. Szülőként elviselhetetlen volt, amikor reggel…..
sz_gabor 2019.02.03 22:59:36
Annyit tudok tanácsolni, hogy soha senki ne húzza meg magát, és ne agyaljon a lehetséges (jogi) következményeken!!! A meghunyászkodás hosszú távon SOHA nem éri meg, csak és kizárólag pórul lehet vele járni - még akkor is, ha rövid távon durva dolgokat lehet vele elkerülni!!!
Kiskamasz koromban az idióta apám befenyített, hogy ne védjem meg magam a helyi galerivel szemben. "Ők vannak többen, a rendőrök nekik adnak majd igazat", "Magyarországon nincs jogbiztonság", szóltak a rigmusok, de valójában attól félt, hogy mint törvényes képviselőt munkaidőben többször beidézik, és ez betehet az alkalmatlansága miatt amúgy is cérnaszálon függő tanári karrierjének. Durva, de az összes gondolkodni képtelen hülye p*csa neki adott igazat, ő volt a tájékozott és féltő apuka.
Ezzel sikerült olyan kátyúba juttatnia, ahonnan -észbe kapva- csak nagyon zűrös és veszélyes módon tudtam kimászni, sokkal többet kockáztatva, mint bármiféle aránytalan önvédelemmel. Évekig fél lábbal a börtönben táncoltam, és lelkiekben teljesen felkészültem az alvilági életre, még oroszul is elkezdtem tanulni, mert abban az országban, ahol voltam, "odabent" fontos nyelv. Az ügyességem mellett a vakszerencsén múlt, hogy nem buktam be, így ehelyett végül sikerült rendbe tennem az életemet, és nem lettem "igazi" bűnöző...
De az elveszett évek nem térnek vissza, az egészségem sem a régi, és a zűrös időszakban felvett szociopata "inkább tettes, mint áldozat" hozzáállás is végig fog kísérni. Szociopatává kellett ugyanis válnom, hogy ne egy ereit vagdosó szerencsétlen nyomi, majd később egy hajléktalan koldus legyek... Csak remélhetjük, hogy többé nem adódik olyan rendkívüli helyzet, ami miatt ismét tettesnek kellesz lennem azért, hogy ne legyek áldozat...
Tanulságként minden gyávaságot, meghunyászkodást hirdető csicskásnak!
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
sz_gabor 2011.06.07 13:51:33
@szaroskenyer: "a szegények meg ne menjenek sehova." - ismered a Kromofág nevű autóápolószert? :D
sz_gabor 2011.06.07 13:58:13
@kéne 1 nick: nem, semmi mástól nem tekintenek el, csak attól, amiről a hülye is tudja, hogy nem szolgálja a biztonságot. A német rendőrök amúgy baromi kukacosak és szigorúak, és ha nem tetszik a pofád, akkor brutálisak is (megtehetik, minden esetben megússzák).

A lámpa világítási szögére vonatkozó előírással meg az előbb is írtam, hogy egyetértek, szerintem azt Mo.-n is be kéne vezetni.
sz_gabor 2011.06.07 14:14:59
@a-kis-herceg: nem tapasztaltam meg, velem a németek 99%-a normális. Amit írtam, elsősorban a láthatóan nem (ny-/é-/k-) európaiakra vonatkozik. Leginkább a feketékre. A déli tartományokban kevésbé fordul elő, de szemtelenkedni vagy poénkodni itt sem tanácsos.
IDDQD A Ubisoft benézte 2010.03.08 16:10:00
Nem hiszem, hogy sokan egyetértenek majd velem abban, hogy igenis szükség van olyan eszközökre, amik megakadályozzák a játékszoftverek illegális másolását, terjesztését, magyarán lopását. Ne is menjünk bele hát a szokásos vonalon lefutható, parttalan szó-dzsiudzsicuba, hanem…..
A filmkalózkodós évente 3 milliárd dollár veszteséget eredményez  stúdióknak, akik próbálnak ugyan küzdeni ez ellen, de nem sok eredményre jutottak eddig. A legnagyobb problémának azt tekintik, hogy a mozikban egyes nézők videókamerával felveszik a filmet, majd ezt feltöltik…..
Nesztek mufurckáim, itt van a várva-várt iwiw válogatásotok. Elnézve azokat, amiket ti küldtök be, azt hiszem tényleg jobb, ha én mi válogatunk. :P SzolgasrácUjjgyakorlatA Bombagyárról megismert ( ha valakit nagyon érdekel, annak részletek itt ) szájbaszarós Domina Helena, aki…..