Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lopez de Futastan y Ramodon

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az addig rendben van, hogy Carol diós-mogyorós-dinnyés sütit süt majd és biciklivel viszi el őket Ricknek, aki a tornácon várja, lámpafény mellett, de minek a dinamit? És ki önötte betonba a zombit? Kommentekben várjuk a megoldásokat. Nagyon. A hetedik évad február 12-én folytatódik...
Lopez de Futastan y Ramodon 2017.01.07 00:21:57
Kislány kutyával – lehet-e ennél biztosabbra menni, ha rajongótábort szeretnénk magunknak? Hogy rögtön válaszoljunk is a kérdésre: nem nagyon. Pláne, ha egy négyéves gyerekről és egy jó 36 kilós dobermanról van szó. (fotók: instagram.com / cutieandthebeast) A négyéves…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2015.09.04 14:07:16
@recirkulációs kör: "Buddha azután került hozzájuk, hogy balesetben elpusztult a család kedvenc csivavája."

Ebből következik, hogy lefényképezve a család rühellt csivavájával van a dobi.
A kutyatámadási ügyek média tematizálása, pletykák, adatok által alá nem támasztott állítások - mára sikerült elérni, hogy a bull típusú fajtákat stigmatizálják, amitől ártatlan állatok szenvednek, miközben a társadalom továbbra is felkészületlen a kérdésben. Ideje…..
Bár sokat javult a helyzetük az elmúlt évtizedekben, a feketék teljes egyenlősége továbbra is inkább álom: a vagyoni helyzetüktől az oktatáson át az igazságszolgáltatásig minden fontosabb területen bőven van még min javítani, hogy valóban teljes értékű amerikai…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2014.09.11 23:48:35
Mérföldkőhöz ért a dániai transzneműek közössége. Szeptember 1-től, nemsokkal azután, hogy a koppenhágai Pride véget ért, a dán parlament elfogadta a törvényt, ami engedélyezi a nem megváltoztatását az állampolgári nyilvántartásban anélkül, hogy nemátalakító műtéten…..
Mindig is tudtuk, hogy az Apple nagyon erős márkanév, ha ugyan nem a legerősebb. Ugyan már, például ki tud másik olyan céget, amelynek a hőskorszaka is tele van a maguk idejében hatalmas bukást hozó, ám mára mégis legendás termékekkel? Ahogy azt Surur a WMPoweruser…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2014.07.25 16:31:57
@okostojas007: 2 év alatt nem fagyott le az OSX az iMac-emen, napi 12 órában melózott. De lehet, csak én vagyok béna és le kellett volna fagynia a kis mocsoknak.

Ez a melód egyébként, az Apple fikázás?
Lopez de Futastan y Ramodon 2014.07.25 16:40:56
@okostojas007: Photoshop, Blender, Lightwave, Unity3d, xcode, monodevelop - ezek általában egyszerre megnyitva, dög nagy fájlokkal. Ezen kívül egy rakás 3d-s app, képszerkesztők, web eszközök, stb. De gondolom pont rosszak vannak fent a fagyáshoz.
Lopez de Futastan y Ramodon 2014.07.25 16:42:49
Jobbegyenes Roy és Mátyás 2014.05.05 19:31:58
„Zuhanunk, Szentatyám, zuhanunk!” – írta egykoron II. Lajos királyunk Rómába pár hónappal a mohácsi vész előtt. S mi, maroknyian megmaradt magyarországi demokraták, ugyanígy kiáltunk most Brüsszel, Washington, London, és a világ minden civilizációs központja felé. Mert oly…..
Aki a sajtóban él, vagy érdekli a kosárlabda, talán hallotta már a hírt, hogy a Los Angeles Clippers tulajdonosát örökre kiátkozták a civilizált világból, mert rasszista megnyilvánulást tett. A magyar sajtóban ez a hír úgy ment le, hogy Sterling azt mondta egy nőnek, ne vigyen…..
A kormány 17 ezer laptopot kíván eljuttatni a rászorulókhoz. A 17 ezer laptopból 16 ezer darab a megadott célcsoportból pályázó magánszemélyekhez, a többi pedig meghívásos tender révén hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók oktatását célzó intézményekhez,…..
Az Edward Snowden ügy után elképzelhető, hogy egy újabb szivárogtató bukkant fel, ezúttal az amerikai védelmi minisztériumból. Robert Connors állítólag az amerikai védelmi minisztériumban dolgozik, és a napokban töltött fel egy drámai hangvételű videót a…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2013.09.21 20:02:22
@JohnHenry: :))))))
A világ boldogabbik fele önfeledten kacag az Apple-mániákusok legutóbbi agymenésén. Pár napja a cég villantott egy előzetest az új iOS7-ről, amiben várhatóan nem lesznek átütő erejű újdonságok, viszont a design kissé a manga rajzfilmek színvilágára kezd hasonlítani. A sok…..
Érteni vélem, hogy a Fidesz tanévnyitó ámokfutása, a szánalmastól a felháborítóig terjedő skálán mérhető ünnepi beszédek emésztgetése jóval több időt felvett, mint amennyit megérdemelt volna az ügy, ezért sokunknak talán az is kimaradt, hogy az elrendelt zárlat ellenére…..
B(alu)LOG A múlt él 2013.08.12 10:39:07
99 évesen halt meg. Ágyban, párnák közt. Körülbelül 15000 – igen, tizenötezer! – embernek ez miatta nem adatott meg. Sem a békés öregkor, sem a békés halál. „…az idős férfit régóta belgyógyászati panaszokkal kezelték, az elmúlt napokban az egyik fővárosi…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2013.08.12 21:42:38
@Nero Bianco: Egy picit még olvass utána. Ez így még mindig felszínes.
Olyanokra keress rá, hogy mit csináltak a lengyelek a németekkel Danzig-ban, ezzel kapcsolatban milyen tárgyalások folytak, stb. stb.
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
A Sunday People megrázó fotókat közölt a címlapján arról a jelenetről, amit Nigella Lawson milliárdos műgyűjtő férje, Charles Saatchi rendezett egy londoni étteremben. A 70 éves férfi a nyilvánosság szeme láttára előbb szóváltásba keveredett feleségével, majd fojtogatni…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2013.06.16 15:09:42
Prága az árvízzel küzd, percről percre posztunkban folyamatosan követjük a legfontosabb eseményeket. Vasárnap lezárták a Károly-hidat, így már csak a beavatott markolók gördülhetnek végig a világ egyik leglátogatottabb épületén, hogy egy kicsit lazítsanak a lerakódó…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2013.06.04 09:55:36
@pisda: 17 híd van Prágában, nem pedig Prágába.

Prága egy gyönyörű hely, remélem nem tesz tönkre az ár semmit.
Viszont a blog szerzője továbbra is egy magyargyűlölő alak.
Ma reggel újra mentünk párterápiára. Reggel 8-ra kellett volna, de sikerült pont akkor felébredni, úgyhogy ment a nagy magyar anyázás, dugóban araszolás, sikertelen parkolási kísérletek - röpke egy órát késtünk. A másfél órás sessionről. Ez még tőlünk is sok. Gábor…..
Férjcserélő Párkeresés 2. 2013.05.07 17:32:01
Azt látom, hogy most sok szempontból most elég távol van a többes szex megvalósítási projekt - visszacsöppentünk a való életbe, ahol a dolog a rászánható idő és energia hiánya miatt elsikkad. De azért elmondom, hogy milyen csodálatos ötletünk született arra, hogy hogyan…..
Úgy tűnik a hírös magyar kettős mérce nem áll meg Trianonnál, és a magyarosításnál, már popsit sem úgy fog a magyar, mint a szlovák. Az egyik már meg sem történt, a másik meg tahó paraszt. Szexuális zaklatással és rasszista támadással vádolták meg Hetényi Zoltánt, a…..
Mert gyűlöletük szinte vágható, gyúrható, mérhető, darabos. Elég csak egy-egy óvatlan szót szólni, és érzed, ahogy csoportosan letámadnak, szétszednek, marcangolnak, porig aláznak. Ha hagyod. Egy idő után már szólni se kell, egyedül azért fognak támadni, mert az vagy,…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2012.12.20 12:53:40
Új divat terjed Csehországban a romák közt: egyre több video kerül fel a megosztókra, amelyen kisebb-nagyobb csoportok ököllel, botokkal, rúgásokkal egymásnak esnek. A rendőrség egyelőre tehetetlen, de a jelenség már évek óta jelen van fiatal futballhuligánok között is. A…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
T-Mobile-os kapcsolataim megerősítették, hogy május elsejétől új ikon csomagot vezet be a hazai vállalat. Az ikon 200-as díjszabás továbbra is csak iPhone-nal kérhető, és a nevéből következően olcsóbb is lesz, mint a mostani ajánlatok. A 200 a lebeszélető percek számára utal,…..
Lopez de Futastan y Ramodon 2009.04.28 22:33:46
@MeeCee: Igaz, így volt. Na akkor a putris billentyűs telefonom marad augusztusig? Fenébe :(

Másik kérdés: ugye csak OSXen lehet fejleszteni iphone alá?
Jönnek-mennek az okostelefonok, az új funkciók, a meglepő szövegbeviteli módszerek, ehhez képest az amerikai piacon még mindig egy őskövület, a Motorola RAZR V3-as a legsikeresebb mobil. A penge két és fél éve jelent meg, ami a telefonok között egy örökkévalóságnak tűnik, de…..