Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w111

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akad itthon ez a Yamaha XJ-m, ami a legmostohább korban van. Veteránmotornak még túl új és túl műanyag, viszont a súlyos többség már alaposan lenézi és cikisnek tartja. 26 évesen, műanyag idomos, nagy, mégis vékony kerekű japán motornak lenni ma, Magyarországon nem leányálom.…..
Ígértem a mercis posztban, hogy írok még az idei, weissenkircheni hegyi felfutóról, ahova egy olyan debilnek, mint én, évről-évre érdemes visszamennie. Mert amikor eljövök, máris várom a következő évit.Mindig változik a kínálat, nagyjából 30 százalék marad meg az…..
  Túltárolt autók-motorok közepesen olcsón. Új Aston Martin V8 akciósan, 33,9 milláért, valaki?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
w111 2009.04.29 17:16:39
@PszihoSanya: Na,mondjuk mikor megint hazahozok egy megmenteni való roncsot,a feleségemnek szószerint ugyanezt mondom:-) Az értékitéletünk más,de ez nem baj!!
Peace!
Szegény, öreg Kawám kiégett, üszkös belekkel érte meg a krisztusi kort. Holott amióta nálam van (ha jól emlékszem, lassan öt éve), mindig próbáltam gondját viselni, jó olajat kapott, szezon előtti felkészítést, ápolást, szeretetet.De a legegészségesebbeket is leveri olykor a…..
w111 2009.04.29 08:08:36
@bunkó paraszt: Te,ha kora reggel így adod,mi lessz veled estére?Nem irigylem a környezetedet.
Hallottál már olyanról hogy világbéke?Peace!
Csík,irigyellek hogy a fiad lába már leér,az én lányom még csak 3éves,alig várom már hogy vihessem a H-Dn,de majd ez is eljön.
Hétvégén ismét elmotoroztunk a weissenkircheni veteránmotor és –kisautó hegyi felfutó versenyre (Seiberer Bergpreis), összesen 23-an jöttünk össze a túrára, oda 13 motorral hatoltunk, majd Kremsben csatlakozott hozzánk még egy magyar gép. De nem ez volt az igazán érdekes,…..
Kétrészes sorozatunk első kisfilmjében Csikós kolléga igyekszik bemutatni legalább a töredékét az Oldtimer Expo érdekességeinek. Jól áll neki a mikrofon, ugye?Az Oldtimer Sokadalommal foglalkozó második részt egy-két napon belül láthatják majd ugyanitt...
w111 2009.04.27 07:37:13
@Csikós Zsolt: Újpest központban,vagy 15évig állt egy ilyen autó az Adyval szemben,barna volt,4ajtós,pár évvel ezelőtt adhatták el
w111 2009.04.27 10:07:26
@Csikós Zsolt: A Borgwardról lehetne írni egy posztot,olyan a sztori mint egy király dráma!Van benne nő,férfiak,féltékenység,stb..Nem véletlen Izabella:-)
Az OT Expo felolvasóestje mindenkinek, aki lemaradt volna róla. Jó szórakozást!..
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
Gyorsan essünk túl a nehezén: a III. Oldtimer Expót most hétvégén rendezik, szombaton reggel 9 és éjjel 11 óra között, vasárnap szintén kilenctől délután hatig várják a látogatókat. Négy éves kor alatt ingyenes a belépés, gyerekeknek 12 éves korig 900, e fölött pedig 1800…..