Regisztráció Blogot indítok
Adatok
***kimoderálva***

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
Már a tegnapelőtti konferenciaközvetítésben is esett pár szó a az új Pannon Házról, de akkor most lássuk részletesebben. Bár a hivatalosa megnyitó csak most volt, valójában már vagy jó fé éve itt lakik a cég: ugye a lemezbemutató koncert is később szokott lenni, mint a lemez…..
***kimoderálva*** 2009.09.24 20:15:02
Kedves Pannonos dolgozók !

Ez a poszt kellett ahhoz, hogy felnyissátok a szememet, miért nem sikerült az elmúlt fél évben értelmes válaszokat kapnom egyetlen ügyfélszolgálatos kollégától sem a key account-ok hollétére, vagy legalább elérhetőségére vonatkozóan. Igen, volt olyan Mammutos (!) kolléga, aki szerint a key account-ok meg is szűntek, majd másnap saját munkatársa jegyezte fel a "rendszerbe" az ismételt kontakt létesítésünk igényét - természetesen eredménytelenül.

Tekintettel az elmúlt 14 év sikeres együttműködésére, csak július végén dobtuk be a törülközőt, és kezdeményeztük a számhordozást a cégünknél. Ha legalább ekkor mondott volna valaki valamit a korszerű munkaszervezésről, talán maradt volna még egy kis megértésünk, bár addigra már tényleg pingponglabdának éreztem magamat annyi ember passzolta tovább a kérdéseinket a hálózat elmaradt fejlesztésétől, a "szélessáv" Pannonos definíciójától, a kőkorszaki készülék és szolgáltatás ajánlatoktól habzó userek mellett.

Sajnos még a számhordozás sem lett egy élmény, ui. a Pannonnak nem sikerült július 25.-ig leadni a szükséges engedélyeket, így a cégünk kénytelen volt valamennyi előfizetésre augusztus hónapra díjat fizetni úgy, hogy 1 percig sem használtuk augusztusban a telefonokat PGSM hálózaton.

Az épületetek sok mindenre választ ad, de a káosz, anarchia akkor sem mentség egy szolgáltató vállalatnál, ha a csúcsmenedzsment több időt foglalkozik lila álmok hajkurászásával, mint az üzleti célok megvalósításával. Sok sikert a bio-kávézótokhoz, a falansztert idéző emberkísérletekhez, de legfőképp ahhoz, hogy visszatérjetek ahhoz a Pannon GSM-hez, aki anno tényleg az élvonalat képviselte - a Váci úton.

Egy nagyon csalódott volt ügyfél
Györgyi szabadulna az OTP-től, de hiába, a bank makacsul ragaszkodik ügyfeleihez, a szerződéses viszony lejárta után is.Sziasztok,A történetem a következő:Az OTP-nél hitelkártyám volt. Idén május végén az OTP Tátra utcai fiókjában megszüntettem a hitelkártya szerződésemet,…..
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
Az XSKN még idén piacra dobja az iPhone-hoz készített BT-billentyűzetét, ami rendkívül használhatónak tűnik, miközben teljesen használhatatlan. Miért használható? Nézzünk csak rá például a billentyűkhöz rendelt programikonokra, a Skype, a Facebook vagy az eBay egy mozdulattal…..
De most komolyan. Meg kell próbálni elfogadni mindenkit olyannak, amilyen. Nem azért, mert egyetértünk vele, hanem mert megérdemli, mint ember. A legkevesebb, hogy befogjuk a pofánkat, és csenden tűrünk, de ha már haladó szintre léptünk, mondhatjuk azt is, hé, nem is rossz, legyen.…..
***kimoderálva*** 2009.09.09 13:41:02
@Dirty:
Mert sok Windows fanboy létezik a világon, :)

Én azt mondom, ha valamire van kereslet, azt le kell gyártani.
Naiv ügyfélnek fél évébe került, amíg a Raiffeisen kiderítette, hogy lakótársa vásárolt le 71 ezer forintot a kártyájáról, amit emiatt szerintük nem is fognak jóváírni: Februárban interneten keresztül levásároltak a bankkártyámról durván 71000 forintot. Azonnal 24 órán…..
***kimoderálva*** 2009.09.09 13:36:48
@É2I:
Milyen jelszavat ? Az internetes vásárláshoz nem kell jelszó.

A Ráfázzon bank kiderítette, hogy nem a kártyabirtokos használta a kártyát, majd mint aki jól végezte dolgát, széttárja a kezét ? Mi ez, majomparádé ?

Hatalmas szerencséje az ilyen bankoknak, hogy Magyarországon tevékenykednek, a puhapöcs PSZÁF és a töketlen rendőrség és ügyészség mellett... Ausztriában ezért kőkeményen megbüntetnék őket, jogosulatlan pénzkezelésért.
Utólagos előszó. :) Figyelem, az írás alapvetően nem arról szól, hogy ha eladnám a telefont, miért nem kaphatnék érte többet! Egy jelenségről szól általában, de a gondolatsort ez a telefonos példa indította el, még ha nem is a legjobb példa. Elgondolkodtam, hogy az ún.…..
***kimoderálva*** 2009.08.29 07:56:29
@jolt:
Az iPhone OS nagyon jó poén volt ! Pl. kivállóan futtat párhuzamosan alkalmazásokat.

Ja, nem. Viszont nem kell ismerni a betűket a működtetéséhez, elég képecskéket nyomkodni. Tehát a legkorszerűbb :-)
Belsőség Anyádba parkojjá' 2009.08.26 06:55:00
  Ha van az életben olyan pillanat, amikor az ember a föld alá süllyedne mások helyett szégyenében, ez az volt nekem. Legközelebb maradok a falumban. Vélemények az azonos című írásunkról...
***kimoderálva*** 2009.08.27 13:44:47
Sokszor írtuk már, hogy nincs lejjebb, de újra és újra meg kell lepődnünk, most például az Ebédmester bőrvastagságán: az ételkiszállító cégnél felvették levélírónk rendelését, vissza is igazolták, majd másnap mégsem akarták kihozni, mert Ferihegy annyira messze van,…..
-Helló apám, minden okés? -Simaliba. Szigetre mentek idén is? -Á, idén már nem. Nagyon gagyi lett szerintem, és elszednek egy rakat pénzt, rablás, ami ott folyik. Sok bóvliárus, Töki Pompos, vizezett fesztiválsör ötszázért, ebben én már nem veszek részt. Nem ennek indult a…..
***kimoderálva*** 2009.08.12 15:02:46
@Mentolosmájkrém:

ON

Igazad van, ha "mi vagyunk a császárok", akkor még megvan a monarchia, s a szerbek is csak a déli magyarok, ott Nándorfehérvárnál; sőt miénk a dobogó harmadik foka is a raguzai magyarok révén

Sajnos (vagy szerencsére??) azonban az USA is jön fel, lehet nem foglalkozni velük, meg nem észrevenni Spanyolországot (persze az is úgyis ősi magyar föld, ahogy mondani szokták, Galicia csak máshol). Nem a Te 20 évednek szól, de keress HUN feliratot a FINA Water Polo World League 2009 Rankingben. A császárt gondolom már nem is sorolják sehova, a VB-n elért izmos ötödik hely után.

ON
Ez a Rogers vagy tiszta idiótákból áll, vagy az Apple a kanadai szolgáltatóra bízta az új iPhone 3GS hírének pletykaszintű terjesztését. A mobilcég honlapján ugyanis már múlt héten is felbukkant a 8 gigabájtos modell, most meg egy újabb táblázattal gazdagodtunk, amiből…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
***kimoderálva*** 2009.08.11 14:13:08
@DrSzoke:
Azért az USÁban sem számit a 300 ZX valami nagy értéknek:

1996 Nissan 300ZX
Mileage: 61,769
$10,598

1996 Nissan 300ZX
Mileage: 42,653
$6,500

1993 Nissan 300ZX
Mileage: 44,039
$7,495

1996 Nissan 300ZX Twin Turbo
Mileage: 42,366
$10,999

Ezek a CarFax-on keresztül ellenőrizhető, a létező összes szervízt, javítást objektív futásteljesítményt tartalmazó ajánlatok. Ha hajlandó vagy szerelni, 92-93ból már $1,000 körül van eladó, működő példány.

A cikkíró 16M forintos árért történő rajongását egyszerűen nem értem. A 370ZYnek a reális piaci ára szerintem 8-9M forint, különösen annak a fényében, hogy egy Cayman már 13M körül kapható. Tetszik vagy sem, egy Nissan sohasem lesz Porsche.
Lesz itt memória bőven, a kaliforniai cég félmilliárd dolláros üzletet kötött a Toshibával, a flasheket az iPodokhoz és az iPhone-okhoz használják majd. A japán partner a világ második legnagyobb memóriaszállítója, de az Apple az elsőszámúval, a Samsunggal is jó kapcsolatokat…..
***kimoderálva*** 2009.07.23 19:12:32
@gaknab:
tegnap voltam Mainz mellett egy német kisvárosban, a helyi T disztribútornál bőven volt készülék

senkit sem akarok idegesiteni, de az "ára" 1 euro - persze 12 hónap rablánccal, havi 119 eur előfizetéssel (ebben havi 1,000 SMS, 100 MMS, illetve KORLÁTLAN belföldi telefonálás és WiFi kapcsolat a T által üzemeltetett hotspotokon

ugyanitt a G1 4.95 euro volt, az előfizu azonban "pay as you go", igy nehéz összehasonlitani
Tegnap jöttek ki a hivatalos számok, amikből kiderült, hogy az Apple egyik legjobb negyedévét zárta. Nőttek a Mac-eladások, több iPhone ment el, mint tavaly, az iPodok forgalma viszont hét százalékkal csökkent. Pedig az mp3-lejátszóból eddig szinte mindig több fogyott, mint egy…..
***kimoderálva*** 2009.07.23 19:05:13
@atsiv:
Nagyon jó volt a beszólás !! ROTFL

ugrottak rá a Pavlov fanboi-ok
Lesújtó eredménnyel zárult az Apple auditja azokban a kínai gyárakban, ahol a szerződéses partnerek a cupertinóiak termékeit állítják elő. 83 gyárat vizsgált meg az Apple, kiderült, hogy a felében nem fizették ki a túlórákat, 23 üzemben pedig sokszor a minimálbér alatti…..
  Nézzünk szembe a tényekkel: Budapest nem az irodaház-építészek paradicsoma, ahova feltöltődni és ötleteket meríteni járnak a szakma nagyjai. Az okok nagyon sok félék, de a végeredmény mindenesetre az, hogy alig van néhány tényleg jópofa irodaház a fővárosban. És az a…..
István azt mondja, a könyvelője kivágta a Pixmánia online áruház számlájával, de a sztorija szépen mutatja ezen kívül is, hogy egy olyan, tényleg rutinügyben is, mint egy elektronikai cucc megvásárlása, milyen szopóágon van a magyar fogyasztó. Érdekes ügybe keveredtem a…..