Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárga Nyakkendő

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szmfszm megáll! 1. A youtube jobban irtózik a meztelenségtől, mint sémi nép fia a szalonnától, az alábbi szülős videó csöccsel, szőrös puncival már negyedik hónapja látható. 2. Bár az anyuka az elején magyarul szólal meg, a videót közzétevő személy arabul feliratoz…..
Sárga Nyakkendő 2012.11.12 23:29:07
@Con Storm:

"és nem indíthat az állam eljárást, ha a sértett nem akarja.. "

Erre azért ne vegyél mérget!
Ha azt állítom rólad, hogy dugod a kecskéidet, az magánvádas bűncselekmény és akkor valóban te döntesz, hogy akarsz-e elégtételt venni.

Ha viszont súlyos testi sértést okozol, akkor az állam köteles elkapni a tökeidet. Ne felejtsd el, hogy sok esetben az orvos kötelessége rendőrt hívni, ha súlyos bűncselekményt észlel.
Sárga Nyakkendő 2012.11.13 10:12:26
@Cavalcanti: annyira azért nem kattant! Mit gondolsz, emberbaráti szeretetből tevékenykedik, vagy azokért a tekintélyes pénzekért, amit hálából kap?
A morgás joga Ki kivel harcol? 2012.10.23 20:44:50
Orbán vs. Bajnai – a mai nap óta ország-világ tudja, az elkövetkező cirka másfél év róluk fog szólni. Eddig a kormány eredményei és Orbán Viktor folyt a csapból is – kérdés, vajon az ellenfele hol kap majd helyet a médiában? Kap egyáltalán? Agyonhallgatja a királyi tévé,…..
Sárga Nyakkendő 2012.10.24 02:03:52
@0914:
"Ja. Az egyiket 400 ezren, a másikat 20 ezren hallgatták... "
Okoska!
A 20ezer hallgató neked nem került egy filléredbe sem!
Kérdezd meg a narancsfejű elvtársaidat, a 400ezer lelkes birka mi pénzébe került az adófizetőknek!
Tudod, ezeket ide is kell szállítani, utána haza.
Beeeeee!
Sárga Nyakkendő 2012.10.24 02:06:45
@OkoskaTo:rp: márpedig amiről az Agyar Nemzet nem ír, az NINCS!
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
Székely Zsolt a MÁV szimfonikusok tubása, kisegítőként, vendégként vesz rész a Budapesti Fesztiválzenekar olasz-spanyol turnéján. Ausztriában nevelkedett, és a Zeneakadémia megkezdése előtt a Honvéd Művészegyüttes Szimfonikus Zenekarában kezdte zenekari pályáját, majd a…..
Sárga Nyakkendő 2012.09.20 18:57:23
@Tanúsító:
De van.
Nagyon jó!
Írj még ilyet.

@sanyii123:
Hónapokkal ezelőtt olvastam ezt a kutyák harcát a konc felett, a hányinger kerülgetett miatta és nem volt gusztusom hozzászólni.
Most is csak azért léptem be ebbe az idejekorán kinyúvasztott blogba, mert első olvasásra valami Hollerung-közeli, jelentéktelen pulikutyának tűntél, akinek nem túl szimpatikus a csaholása, mégis ez jutott eszembe, amikor valamelyik nap a Bartók délelőtti kívánságműsorában egy "lelkes rajongó" azt kérte, hogy játsszanak le bármit, csak Hollerung Gábor vezényeljen.
Sanyi!
Az ilyen még gusztustalanabb, mint amit idebüfiztél.
Hollerung egy nem túl jelentős karmester.
20 év múlva nem fog rá emlékezni senki, talán most sem lenne ismert a fenenagy formátuma, ha annak idején nem mutat iskolapéldát a helyezkedésből.
Mi is volt ő?
A Zeneakadémia KISZ titkára, vagy párttitkára?
Mekkorát is bukott a MTV Nemzetközi Karmesterversenyén?
Tudnék mesélni egyet és mást, hogyan terrorizálta a vele együtt versenyző hazaiakat.
Hollerung most sem egy szimpatikus arc.
Annyira biztosan nem kicsinyes és gonosz, mint Kocsis Zoltán, aki képes volt lenyomoztatni, kik bírálták őt a fidelo.hu-n és kegyetlenül megtorolta a vélt és valós sérelmeit, de annyira sem nagy karmester, hogy bárki kívülálló vagy rajongó számára mindegy hogy mit hall, csak az ő bálványa vezényeljen!

Sanyiiii! Sanyikám, Pacikám!
Gondolod, hogy a te itteni ámokfutásod, meg az ilyen ingyenreklám a Bartók rádióban jót tesz a Hollerung-imágónak?
Ha szerinted igen, akkor tévedsz.
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
Sárga Nyakkendő 2012.02.03 20:39:50
@no successful:
"Ügyesen vágott videó ügyesen megválasztott alanyokkal.
Elmegyek bármelyik balos, vagy LMP-s bulira, aztán órás anyagot nyomok le ilyen arcokkal."

Szaladj, Kiscsákó, csináld!
A Rémhírtévében vagy az Echon még sztár is lehetsz vele!
SzumóNé története: Engem is megtaláltak, nem egyszer. Az első a 90-es évek elején volt, az unokatesómék teljesen fejest ugrottak az Amway-be. Az unokatesó célja egy tűzpiros Mercedes volt, 1 éven belül. Természetesen, 1 év múlva ott álltak nyakig eladósodva úgy, hogy…..
Sárga Nyakkendő 2011.12.16 11:16:07
@khmm...: nem viccel, igaza van! Minél többen szidják, annál többen találkoznak vele, csak épp ellenkező előjellel, mint ahogy ők szeretnék.
A sovánka rábeszélő érveik pedig semmit nem fejlődnek, 20 éve azt hajtogatják, hogy nem pilótajáték és hogy mersz véleményt formálni olyanról, amibe nem léptél bele.

Én pl. még soha nem léptem elefántszarba, mégis tudom, hogy nemjó!
Sárga Nyakkendő 2011.12.16 11:37:27
@Berzebum: ne terelj!
Nem az a fontos, hogy mennyi az 1% - bazi nagy szám, de szerintem az sem igaz,
az a fontos, hogy HAZUDTAK az összes szeánszon, amikor azt mondták, hogy a piaci részedesedés évről évre hatványozódik és HAZUDTAK, amikor azt ígérték, hogy először 2000-re, majd 2020-ra eléri az 50%-ot.
HAZUDNAK most is és nem az a baj, hogy néhány szánnivaló álmodozó megkajálja a HAZUGSÁGOT, hanem az, hogy egy részük körömszakadtukig úgy védik a kifosztóikat.

Mielőbb ébredj fel kiscsákó, mert nem hogy nem gazdagodsz meg, hanem előbb-utóbb nagyon rá fogsz fizetni a bótra, ahogy előtted már sok százmillió ember ráfizetett.

Persze ha hinni akarsz abban hogy te leszel a kivétel, akkor hajrá!
Praxis Nem vettek emberszámba 2010.12.11 07:00:00
Sziasztok!  Én is szeretném veletek megosztani történetemet. Az egész úgy kezdődött, hogy egy ér a bokámnál szinte befeketedett, és nagyon fájt. Elmentünk a székesfehérvári Szent György Kórházba, ahol egy érsebész fogadott. Azt mondta, hogy valami gyulladás, biztos, hogy…..
masszázsblog Bekaphatod, köcsög! 2010.06.10 11:25:00
A Borsban van egy társrovat a kurváknak és van egy masszázsrovat.Masszázst akartam, innen választottam.Egészségszalont találtam, azt mondták, az, úgy is nézett ki.Masszőrcsaj jő, fehér köpeny, krémek, olajok, illat, Buddha.Van-e valami egészségi problémája?Jól indul.Rosszul…..
Sárga Nyakkendő 2010.06.10 15:58:07
@Gery.Greyhound: nincs velük semmi baj! Semmiben nem különböznek azoktól, akik elhiszik és kommentelik a blogokat! :-)
Amint arról már az index.hu is beszámolt: megszűnik a Mónika Show. Ennek különösebb figyelmet nem is tulajdonítottam, mert már ideje volt, hogy végre leveszik műsorrol ezt a népbutító, délutáni műsoridőben ketrecharcot közvetítő szart.   Az igazi meglepetés utána ért.…..
Egyik délután kimentem a Dunához Százhalombattán. A Benta torkolatban többen horgásztak. Úsztattak, görgettek, fenekeztek. Nézelődtem, egyszer csak látom: az egyik kolléga botja igencsak hajlik. Látszott, hogy nem elakadás, hanem komoly hal van a zsinór…..
Az RTL Klub a szerdai Fókuszban árulta el, hogy Nagy Feró lesz az ősszel induló tehetségkutató egyik zsűritagja és mentora. Feró azt ígérte, hogy verekedni is hajlandó lesz azért, ha az ő művészeit megbántják, na meg azt is, hogy nagyon fogja szeretni őket, főleg, ha a maximumot…..
Gulyásdemokrácia Orbán a hibás? 2010.04.28 13:21:00
A Fidesz - és a hozzá közel álló álfüggetlen okos emberek - ellenzékben mindig is nagyon szerettek azzal játszani, hogy a magyar politikától és gazdaságtól nagyrészt független mutatókból levezették, miért is botrányos a kormány munkája. Ennek a módszernek a leglátványosabb…..
Sárga Nyakkendő 2010.04.29 11:26:50
@savanyú a szőlő: ha nincs közötte akkor nem mindegy?
Sárga Nyakkendő 2010.04.29 12:04:22
@eml: NEM lesz orbán takarodj kórus!

Agyatlan zombikat ő termelt szakmányban 12 éven keresztül. Az sem véletlen, hogy szinte kizárólag a szoci és szadeszes plakátok volt összerondítva, megtépkedve, kidekorálva.

Próbáld ki.
Egy tömött buszon mondj valami rosszat gyurcsányra. Nem fog történni semmi.

Tedd meg ugyanezt orbánnal.
Legalább ketten fognak nekedesni.

Nézd meg, mi folyik a neten.

Szidhatod bátran bármelyik coclib politikust, maximum odaáll vitázni valami normálisabb arc.

Tegyél megjegyzést a viktátorra.
azonnal ott fog gyalázni legalább két biorobot.

Nézd meg ezt a posztot és a kommentek között az első hozzászólásom visszhangját.

No erről beszéltem!

Persze mindez szorosan összefügg a széljobbos médiumok stílusával és hangnemével. Bayer Zsóti, Kergényi Imrus, Lófasz Pityu, Hankiss Nyanya, Csintalan szélkakas meg a többi jómadár magjai termékeny táptalajon csíráztak, mára már nehéz szagú dzsungel lett belőlük.
Sárga Nyakkendő 2010.04.29 21:50:06
@Eszeszvé: mi van, mi van? Hát milenne!
A nemzetközi befektetők olvasták és megfogadták "savanyú a szőlő" intelmeit, kiokosodva kaptak a fejükhöz és azonnal a forint felvásárlásába kezdtek. A kolbász ára is az egekbe szökött, mert a kerítésipar alapanyagért kiált.
 A pamaccsal és szappannal-krémmel borotválkozók számára legalábbis biztosan. Merthogy lehet, és szoktunk is közvetlenül az arcunkon habosítani, de azért mindig jól jön, ha erre a célra egy-két bögre, csésze is van a háznál. Ezekből pedig a legnagyobb szín-, méret-, anyag-…..
 Kiadnál több, mint másfélezer eurót (négyszázezer forint) egy borotvapamacsért? Nem? Én sem. De nézni azért jó. S hogy miről is van szó? A Plisson 20-as méretű, „magashegyi fehér” borzszőrből készült, elefántcsont-nyelű pamacsáról. A Plisson 1808-ban…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
Rájöttem! Dildó 2009.11.18 20:59:00
Bár sokan szégyellik, mégis szinte minden jó háztartásban megtalálható eszköz a dildó. Sok férfi fél, hogy homoszexuálisnak gondolnák, ha kiderülne, hogy lapul egy a szekrényében - pedig mekkorát téved, aki ilyen gyorsan ítélkezik! A dildó praktikus eszköz a legtöbb…..
Volt már történetünk pincérnőről, aki túl vastagnak találta a borravalót. Félreértésre gyanakodott, helyesen: visszaadta az elnézett tízezrest, így csillagos ötössel végzett a jófejség-vizsgán.   Jöttek akkor olyan hozzászólások, hogy az eset már nagyon régen volt,…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Sárga Nyakkendő 2009.09.22 15:27:42
@atpijkamo: akinek meg agya nincs de ideje van, az adjon kommentekben jótanácsokat, bölcseket!
A diplomás felperes megsértődik az ítéleten, sajátos módon felpiszkálja a bírókat, akik még sajátosabb bosszút állnak az elégedetlenkedő felperesen.Tisztelt Zugügyvéd!Cikkem a „Bírói műhiba – büntetlenül” c. írás folytatása, de nem azzal végződik, hogy a…..
Vasárnapról hétfő hajnalra fegyveresek rontottak be egy alvó család házába, az anyát agyonlőtték, kiskamasz lányát "csak" szitává, de életben maradt.Sok jel szerint ez a brutális támadás is a Cigányellenes Halálosztag műve, akik eddig - a feltételezések szerint…..
Lesley a 8kerből a szememre vetette, hogy nem nagyon írok semmi városhoz kötődő művészeti projektről (ami bizony igaz), de hogy nehogy nagyon lelkiismeret-furdalásom legyen, rögtön ajánlott is egyet. Szabó-Lencz Péter saját bevallása szerint napszemüvegfejű - festő. Július…..
Félrelépni kötelező?6.A nő identitás zavara, fejlődési visszamaradottsága: ha a férj nemi szerve undort vált ki belőle, ha nem talál örömet az izgatásában, nem találja szépnek. Sok házasság úgy indul, hogy a férj azt gondolja, idővel átneveli feleségét, „majd…..