Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Political Net

39 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Political Net Restart 9 év után! 2020.08.02 12:52:00
Itt az ideje, hogy a blogot felélesszem! Azt hiszem, bőven ad annyi közéleti, politikai, politológiai témát a világ amit érdemes kicsit megírni, kicsit megnézni a tankönyvek oldaláról. A világ változik, ahogy mondani szokták. Persze úgy változik néha hogy minden ugyanaz marad. Már 3x is volt…..
Political Net Tűntetés 2012.01.04 01:12:00
  A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt.  ..
Political Net DopeMan: BAZMEG! 2011.12.12 19:03:00
  ..
Political Net Jó kormányzás 2011.11.19 11:10:00
Szemezgetés a Századvég alapítvány egyik írásából: „Jó   kormányzás és az állam ... a legfőbb probléma ma abban áll, hogy egy aktív, erős és intelligens állam helyett egy tehetetlen, túlterjeszkedő, korrupt állammal van dolgunk, amely joggal váltja ki az…..
   „ – Szóval ön azt gondolja, hogy a pénz minden rossz gyökere? A pénz olyan csereeszköz, amely nem létezhet megtermelt áruk és az árukat megtermelni képes emberek nélkül. A pénz annak az elvnek az anyagi formája, hogy emberek, akik üzletelni kívánnak…..
Az Európai Parlament, – tekintettel az Európai Unióról szóló szerződés (EUSZ) 2., 3., 4., 6. és 7. cikkére, az Európai Unió működéséről szóló szerződés (EUMSZ) 49., 56., 114., 167. és 258. cikkére, az Európai Unió Alapjogi Chartájára és az Emberi Jogok Európai…..
2011. június 3.: Nem lehet tüntetni Orbán házánál Pénteken elrendelte Orbán Viktor miniszterelnök budai otthona környékének lezárását Hajdu János rendőr dandártábornok, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. – írja az Index. 2008. október…..
 A szolgálati nyugdíjról szóló törvényjavaslat elfogadásával remélhetőleg csökkenni fog a hivatásos állomány nyugdíjba vonulási láza - mondta Gál Zoltán, az MSZP-frakció rendészeti munkacsoportjának vezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Nagyképért katt…..
  Legalábbis a lázári logika mentén..."Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani." - Lázár János...Noh akkor ezek szerint aki meg a legtöbbet gyűjtögette az éri a legtöbbet?  ..
Political Net Csak vidáman 2011.03.15 11:46:00
 Búvalbaszottság helyett: Zorall: Nemzeti Dal!  ..
„Az egyetemi költségtérítéses képzések "kivezetése" is szerepel a Széll Kálmán-tervben. Ez nem a fizetős képzések megszüntetését jelenti, hanem azt, hogy a jövőben a hallgatók valós, 100 százalékos térítést fizessenek, mondta az Indexnek Kósa Lajos a Fidesz…..
 Kispest azon kevés helyek egyike, ahol megmaradt a polgármester, aki ráadásul Mszp színeiben indult és 49,87%-al nyert is. Azonban a képviselőtestületben már másképp alakultak a dolgok. 9 Fidesz, 6 Mszp, 1 Lmp és 1 Jobbik képviselő kapott helyet a közgyűlésben. Gyakorlatilag…..
 Külföldről. Saját gondolatok helyett:Frankfurter Allgemeine Zeitung: Kemény kritikát kapott a magyar kormány  Luxemburg külügyminisztere – Asselborn – igen kemény kritikával illette az új magyar médiatörvényt. Diktatórikus tendenciákkal vádolja a magyar…..
 Felmerül többször hogy mi is van a liberalizmusban, kicsit körülnéztem, megpróbáltam összeszedni, hogy mi is van a liberálisok háza táján külföldön, és egy pillantást vetettem arra hogy mizujság itthon a liberális párt háza táján.Kép innen jött. Anglia:"...a…..
 A mai napi Sportarénás Mszp rendezvényről elnézve a tudósításokat egy gondolat jut eszembe: az Mszp összeszedte magát, de minimum elindult ezen az úton. Tehát nem halott, nem szűnik meg, nem oszlik ezer felé.  A párt vezetői és befolyásos személyiségei már korábban…..
 A minap körbe keringő kis füzetecske nyomán megkerestem a korábbi (áprilisi választásokra buzdító) fideszes papírkáimat… sokat dobtak be az aktivisták úgyhogy van miből szemezgetni. És ahogy átolvastam lesz is még miből… Megígértek mindent; és a…..
 Hazajövök elindítom a gépet és miket látok… Az állam zsarol… Fizetsz vagy nem kapsz semmit… Noh, igazából most a kötelező megtakarításokról van szó. Vagy állami vagy magán…. Illetve ez a kérdés már nem is él olyan sokáig. De mi van az…..
   Lent jártunk Devecseren. Egyik ismerős megszervezett egy önkéntes napot Devecserre. Levittünk némi adományt a környezetünkből, de csak apróságokat, legnagyobb tételt a 17 liter ecet jelentette.  Reggel 6 fele találkoztunk Budapesten, majd bepakolás után valamivel…..
 Sajnos az Indexen nem lehet hozzászólni ehhez a nagyszerű péntek reggeli eseményhez.   Hát... mint is mondhatnánk... megbeszélték.. :)..
 Érdekes megnézni a felvételi ponthatárokat a felvi-n. Az ember azt gondolná, hogy a legtöbb pont a legszínvonalasabbnak gondolt egyetemekre kell, a legkevesebb meg valami vidéki egyetem utolsó bölcsészkarjának képzésre. Pedig a valóság éppen fordítva van. A legkevesebb…..
 2010 júliusi dátummal felkerült a Parlament weblapjára az a határozat ami javasolja az Országos Választási Biztottság tagjait. http://www.parlament.hu/irom39/00764/00764.pdf Végigolvasva nekem pár dolog azért feltűnt. Egyrészt a végzettek java az Elte ÁJK-n végzett -…..
  Mindenféle fontos közjogi funkciót épp feltöltenek betöltenek az ország vezető emberei politikusai. Mi pedig egy jópofa honlapra akadtunk, ahol sok politikus közül lehet válogatni, ízlések és politikai hovatartozásokra való tekintettel kit is…..
Négy év múlva, örökké...  Semmi nem tart örökké kérem szépen, még a 2/3-sem. Először is szögezzük le, a Fidesz demokratikus párt, Orbán Viktor is demokrata és még sokan mások is demokraták arra felé. A 2/3-os felhatalmazás amit gyakran emlegetnek forradalomként, meg…..
Political Net 2010.06.10 13:05:57
@szd: jogos - javítva
  A minap beszélgettünk pár ismerőssel és felmerült megint az őszödi beszéd így az évforduló miatt. Semmi extra ezen túl csak úgy… Ennek kapcsán eszembe jutott hogy az azért egy igen terjedelmes szöveg, és hát lehetnek benne azért napjainkra nézve is érdekes…..
  A sok zagyvaság hallatán a google kitartó használatával ráakadtunk az Aposolti Magyar Királyságra! Hoppácska!  Végülis a dizájn nem rossz… de azért érdekes, saját lapjuk szerint mintegy 42000 milliárd forint 2009-ben a vagyonuk, de ebből egy kb…..