Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O\'Malley

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a felújított állomások, megállóhelyek szétverése mint téma előkerül, akkor Barosstelep megállóhelyről is szó esik. A felújított állomások közül a vandálok ezt verték szét, már az első héten. Barosstelep megállóhely az érdi fejlesztések keretein belül épült a…..
O\'Malley 2009.04.17 13:47:14
Sziasztok, én a MÁV-TR-nál dolgozom, mint mozdonyvezető, ott lakom a Bartók B. lakótelepen, mikor megépült ez az állomás 2006, ment a nagy EU mánia, és a jól ismert szlogen: "Én azt mondom csináljuk meg!"
Megcsinálták, meg ám, fain is volt az első 2 hónapig utánna, felszerelték több mint 1,5milláért(!) a kijelzőket, számszerint 4 db-ot... EU utastájékoztatás... akkoriban NTT-Diósdról az ügyeletes forgalmász lelkesen be is mondta a vonatok adatait, minden rendben ment, aztán elkezték szétkúrni az egésszet. Minden munkanap és még azon kívül is onnan utazom vonattal, és szószerint fájt a szívem, mikor láttam, hogy napról napra egyre jobban szét van szedve az állomás.
A kijelzőket azóta leszedték mivel a sok kis nyomorék mindet betörte!
Anno a menetrend+reklám célból és szélfogóként üzemelő táblák is ki vannak törve, az összes!!!

Amúgy meg néhány emberrel vitatkoznék Barosstelep forgalmáról!
Nagytétény-Diósd állomásnak teherszállítási feladatai vannak, csakhogy ott utasforgalom átlag napi max. 40 ember, míg barosstelepen a reggeli csúcsban 1 vonatra várnak annyian! Gondoljuk csak át?!
Mindkét állomásra szükség van, ezért vagy azért. Ebbe nem kell belekötni, én abba kötnék bele, hogy miért hagyjuk környezetünket így lepusztulni.
Én csak ezt látom egész nap munka közben is, szétvert állomások, ellopott táblák...stb..
Tisztelettel kérek mindenkit, lehet itt mindenkinek nagy a szája, de tenni is kéne ez ellen! Ne panaszkodjatok, hanem ha van szabadidőtök, (dohányzóknak pl) menjetek ki a levegőre irány az állomás, gyujtsatok egy cigit, és nézzetek ki, ha láttok valami nem odaillőt, rendőrség vagy egyéb...

Bocsánat a személyeskedésért!
Megoldás a problémára: Kamera+összetartás!