Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playbahnosh

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
A magyar termék védjeggyel ellátott brazil, egyiptomi és kínai fűszerekről szóló posztunkra reagált a a védjegyet kibocsájtó Magyar Termék Kft. és a gyártó is, így végre tisztázhatjuk hogy mitől magyar a magyar termék. Ezek szerint minden az, ami az országban nyeri el végső…..
Emlékeztek az ősrégi 3D World Boxing videómra? Ha nem, nem maradtál le sokról, mert jó szar. Mindenesetre még anno akartam egy másik bokszolós videót is csinálni, ahol már (kapaszkodjatok meg) negyedik dimenzióba lépünk. Mindez a "4D sports Boxing" (1991) névre…..
..
Playbahnosh 2010.02.18 16:12:24
@S.F96: Támogatom az ötletet, szerintem is megérné megmutatni a Nerd-nek pár videódat, angolul vagy angol felirattal, kíváncsi lennék a reakcióra :)
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..