Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berkenye49

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Második gyorsan futott, illetve első hivatalos félmaratonom volt. Az első nemhivatalosnak az Ultrabalatonon futott 19+8 kilométeremet számolom, de az jó levegőn, erdőn-mezőn ment, kellemes hűvösben, ideális körülmények között. Azt 6,2-es átlaggal futottam, és nem mintha a vérem…..
Berkenye49 2009.09.10 11:08:24
@Sekiwake: A hangulat mindig szuper a BéBu-n, a pálya viszont nem éppen ideális az utolsó napi félmaratonon. Az eleje kb. 7 km masszív emelkedő, utána egy jó meredek lejtő, aztán sík. Ettől még lehet rajta jól futni, én tavaly ott futottam az akkori egyéni csúcsomat (1.23.46), és én is itt futottam az első félmaratonomat, még 2006-ban. Ha szoktál hegyen edzeni, nyugodtan bevállalhatod, sőt, ha nem, akkor is, de azért gondold át. Itt meg tudod nézni a szintmetszetet:
supermarathon.net/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=167
Berkenye49 2009.09.10 16:30:10
@Sekiwake: A Tudás Útján én csak egyszer futottam, nem ment túl jól, de ez nem az útvonal hibája volt. A pályát kb. a Nike-hoz tudnám hasonlítani, rakpart, hidak, stb., szint nem sok van benne.
De a BéBu sem olyan vészes, csak az elején, Budakeszin meredek. Utána is emelkedik, de nem olyan durván. Nem szabad ész nélkül nekirongyolni az elején, akkor nem lehet gond :)