Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jazzguru

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKV dilettáns vezetése valamiért kifejezetten nem szereti Dél-Pestet, és emiatt rendszeresen bünteti is a leghajmeresztőbb ötleteivel. Illetve legalábbis mindig a Csepel - Erzsébet - Soroksár hármason próbálja ki "zseniális" járműveit.Hét évvel ezelőtt a három…..
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
jazzguru 2009.09.01 16:04:32
Az első meleg büszkeség felvonulás elott kit érdekeltek a buzik?? Én is lesz@rtam őket, és még rajtam kívül 9 990 000 ember lesz@rta, hogy mi van velük. A maradék 10 ezer a süvöltöző szélsőjobbikos hon és fajvédőkből és abból az 1000 buziból áll akik miatt ez az egész hecc van.

Most arra az ezer buzira figyel az egész világ akik már alig várják, hogy jól el legyenek verve, hogy utána mehessenek sírni a nemzetközi közvélemény vállára! MAGYARORSZÁGON KIREKESZTÉS VAN!!!
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
Az élmény annyira friss, hogy borjúként bámulunk, és mivel nem biztos, hogy az artikulált bőgésig valaha eljutunk, ezért haladéktalanul linkelünk. A Kreatív Online adta hírül, hogy "végre van logója a Wines of Hungary-nek és a tendernyertes cég már dolgozik a márka…..
...a közönség felállva tapsolt (őrjöngött).A zsűri felállva tapsolt.GyönyörűCsodálatosFenomenálisElképesztőBámulatosTöbb jelző nem jut most eszembe, de ezt nem is lehet leírni, ezt látni kell.Ezt hallani kell!Én tegnap óta több, mint tízszer megnéztem. Bizsergett a hátam…..