Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szepikutya

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
Szepikutya 2020.03.06 12:41:43
@enpera: Jelenlegi kormányban is van olyan miniszter, akivel kapcsolatosan bíróság mondta ki, hogy lehet bűnözőnek nevezni. Mondjuk őt is dugva tartják, mert nyilvános szereplése nem nulla, hanem mínusz......
A jó öreg mikrohullámú sütő még mindig kihagyhatatlan mindennapi életünkből. Tapasztalatom szerint majdnem minden konyhatervezésnél igénylik az ügyfelek. Egy időben ugyan elterjedt, hogy használata káros az egészségre, de ezt még nem sikerült bizonyítani. A készülék, köszöni szépen jól van és a…..
Szenvedsz a melegtől? Úgy érzed még plusz egy fokot nem bírnál el elviselni, pedig a lakás hőmérőjében a csík kitartóan tör a magasba? Klíma vásárláson töröd a fejed? Mielőtt rohannál vásárolni egy légkondit olvasd el az általunk gyűjtött tudnivalókat!..
A postai meghatalmazás nem egyszerű eset, ezzel valószínűleg már mindenki szembesült, aki egyszer az életben utazás vagy mondjuk egy idősebb rokon megsegítése kapcsán próbált más nevében eljárni náluk. A legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy egy akármilyen meghatalmazás bizony pont a sajtpapír…..
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
A fejlődés nem állhat meg, úgy tűnik lassan a nyolcmagos processzorok is elavultnak fognak számítani. Kövesd Te is a blogot, és ne maradj le egyetlen akcióról sem! Keresd ezt a gombot!..
Kínai kifőzdében ülök és rábökés alapján valamilyen szószos csirkehúst eszem rizzsel. Munkanapon többnyire itt szoktam ebédelni. Tele van a gyorsétterem, de azért jutott szabad asztal a kirakatnál. Szeretek magamban kikapcsolni és csak az étellel foglalkozni, nem hiányzik a társaság. Éppen ezért…..
Tech Mester IOS vagy Android? 2017.01.10 13:46:10
Hogy melyik lenne a jobb? Sajnos teljes biztonsággal nem mondatom ki egyiket sem. Lényegében két forradalmi rendszerről beszélünk, akik tervezői olykor-olykor koppintanak egymásról egy keveset. Na de ki nem csinálja ezt a 2010-es években? Rajtuk kívül, valahol legalább 3 testhosszal lemaradva…..
Én mélyen együttérzek Gáborral, de őszintén szólva nem látom, hogy ezt a csatát megnyerhetné. Szakértőink válaszát még várjuk, valószínűleg arról fog szólni, hogy a vásárlás után mindig le kell ellenőrizni a terméket, mert aztán egy hónap múlva nehéz bizonyítani, hogy nem nálunk ázott el. Abban…..
Azurák Csaba tavaly márciusban, a jelenlegi Origo-főszerkesztő-helyettes Gábor László távozása után vette át a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztői posztját, amivel tulajdonképpen megszűnt a Tények főszerkesztői pozíciója is. Ezt nyögi most is a TV2, hiszen Kökény-Szalai Vivien a hírműsorokért…..
A világon több millió embert érint a horkolás, ami sokak éjszakáit megkeseríti. Most mutatok néhány filléres trükköt, amivel megállítható az éjszakai horkolás, ráadásul van olyan is, amiért még csak fizetni sem kell. Fokhagyma Bár nem a legillatosabb megoldás, garantáltan…..
Egy átlagos, négyfős család 10 ezer forint felett költ egy-egy strandolós napon - de persze ezt is lehet okosabban, segítünk.  Spórolós strandtippek: Nem mindegy, melyik strandot választjuk. Az árak jelentősen eltérnek, így érdemes indulás előtt az interneten körülnézni.…..
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Vacak volt az Asics futócipő plusz bumburnyák elemekkel tarkított a panaszkezelés az Intersportban, de mindegyiknél sokkal fontosabb a történetben az, hogy olvasónk nem hagyta magát. Forradalmi hangulatú levél egy  lyukas sportcipő ürügyén.  Sziasztok, Muszáj leírnom az…..
Tamás édesanyja okostelefont vett, ami mellé rendszeres szervizlátogatással járó lehetőséget is kapott. Ezt 8 hónap alatt megunta az egész család, és odajutott, hogy valószínűleg szolgáltatót vált. Innen kívánunk nekik végtelen türelmet és buddhista hozzáállást a…..
Szepikutya 2014.07.31 12:27:33
@atörökk: Nem sajnálsz egy telóra 150-et adni? 25-ért ugyanarról a gyártósorról jön le a teló. Ha elromlik ( de eddig - 1 év alatt simán működött ) ki nem szarja le. Legyél sznob, majmold a reklámot és imádd a diktátort.
Szepikutya 2014.07.31 12:37:03
@atörökk: Óvakodj a törpétől-:)
Addig-addig lebegtették a Nokiánál a Normandy, X, A110 neveket, amíg szorgos vietnámi kezek megalkották a Nokia X-et!  Ha bulvársajtó lennénk, biztosan így kellene kezdeni a cikket. :-)A Microsoft Nokia házasság után úgy vélte a piac, hogy a Nokiának nem lesz androidos…..