Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serenic

8 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antigumi A feminizmus, mint vallás 2015.11.02 02:11:33
Sokan nem értik, mi is a baj a feminizmussal. A feminista mozgalom ugyanis nyilvánvalóan pozitív dolog, a nők egyenjogúságáért folytatott küzdelem. Ez egy sikeres mozgalom, aminek a legfőbb értéke, hogy az egyenjogúság fogalmát természetessé tette a modern polgári…..
Antigumi Beköszöntő 2015.10.27 00:07:20
  Nos, a blogot az elmúlt időszakban engem ért impulzusok miatt indítottam el. Egyre gyakrabban találkozom, vagy egyre gyakrabban figyelek fel a feminizmus által keltett ideológiai hullámokra és aggasztónak találom a jelenséget. A blog címe - antigumi - a Gumiszoba nevű oldal…..
MESE A GAZDAGOKRÓL A nagyon gazdag emberek mindig azokból a szegényekből lesznek, akik tehetségesebbek, motiváltabbak a társaiknál. Miután beérik a munka és törekvéseiket siker koronázza, addig tudják azt fenntartani, amíg nem felejtik el, honnan jöttek. Abban az esetben ha…..
És most dicsérni fogom az m1-et. A tavalyi borzalomról szóló posztomat ezekkel a mondatokkal fejeztem be: Valahogy a köztévének politikai kurzustól függetlenül nem megy ez showműsorba ágyazott keresgélés. Talán a jövőben nem kéne erőltetni... Örömmel jelenthetem,…..
Serenic 2013.03.03 18:17:49
"@karpackie: "A mostani generációnak hangereje van , azért ez nem ugyanaz."

Ez marhaság, mindig ugyanígy szolták le a fiatalokat. A beatnemzedéktől is meg akartak süketülni nagyanyáink.
Naiv ügyfél előfizetési csomagot váltott a T-Home-nál (nem írja, de biztos kisebbre), amit azzal jutalmaztak, hogy egy új emailcímet is kapott hozzá, a régit viszont szó nélkül törölték: A T-Home számomra megmagyarázhatatlan húzását szeretném megosztani, illetve véleményt…..
. . A McDonald testvérek, Richard és Maurice már 1937-ben BBQ éttermet üzemeltettek a kaliforniai Monrovia reptér közelében, de miután 1940-ben San Bernadinoba költöztek, új létesítményüket McDonald's néven és egyszerűsített menüvel nyitották…..
A kormányközeli Századvég közvélemény-kutatást végzett arról, hogy a lakosság mennyire tartja fontosnak az azeri baltás gyilkos ügyét, szerintük ki a felelős és ki tehet arról, hogy kiengedték a férfit. Hogy ne legyen kétség afelől, hogy a kormány szempontjából is…..
Elfogtuk Hoffmann Rózsa beszédének szövegét, amelyet eredetileg a pécsi III. Nemzeti Tanévnyitóra szánt. A papírkosarából húztuk elő és összeragasztottuk az eltépett foszlányokat. Szóval, ez egy elvetett munkaverzió. Gonoszak vagyunk, közzétesszük: Nagytiszteletű…..
Serenic 2012.09.03 16:11:24
Teadélután Never free Breivik! 2012.08.26 02:45:34
A Norvégiában jelenleg kiszabható legmagasabb büntetést rótták ki a tavaly nyáron hetvenhét embert meggyillkoló Anders Breivikre - ami jelen esetben huszonegy év börtönt jelent. Ez minősül (többek közt) Norvégiában is az életfogytiglani börtönbüntetésnek. Mint ismeretes, a…..
Érdeklődve olvastuk, hogy érdeklődve olvasták a mikroblog-labirintus tumblren az augusztus 20-ai Nekünk a magyar posztunkat. Úgy gondoltuk, érdemes lenne egy újabb kört bevonni a körkérdésbe: a tumblr mikrobloggereit. Ugyanazt kértük tőlük, mint a szerzőinktől: írják meg…..
Mily meglepő, hogy, Norvégiában található ez a nem mindennapi létesítmény a Fengsel Halden börtön. A tervezők mindent megtettek, hogy hasonlítson a külvilágra, mert így könnyebb lehet a raboknak a visszaintegrálódás a társadalomba. Van itt LCD TV, kerámiával burkolt…..
Manapság egy kedvenc lapunkká vált a Magyar Hírlap. Amióta a minőségi humor kihalt Magyarországról, és ilyen drága lett a kávé, reggelünket bátran nyítjuk Széles Gábor kedvenc lapjával, hiszen egyszerre ér el döngő adrenalinnövekedést, majd a megnyugodás után…..
Serenic 2012.08.12 15:17:07
@funfun: És ez elég ragályos, minden jobbos fórumozó nyomja, de hogy nem érzik, hogy ez infantilis, azt nem értem.
Serenic 2012.08.12 15:18:00
@wmiki: Miki, ezek a csúfnevek egyáltalán nem általános ballib körökben és fórumokon, persze trollok mindenhol vannak.
Közel 50 ezer halott hat év alatt, rengeteg lefejezve, tömegsírban – egyebek mellett ez a mérlege 2006 óta a mexikói drogháborúnak, melyet rivális kartellek vívnak egymással. Bemutatjuk a legfontosabb szereplőket! (Figyelem, a posztban csak felnőtteknek szánt kép is…..
A tegnapi nagyszerű törökországi poszt után fokozzuk a tempót és a távolságot, mai úticélunk ugyanis a világ egyik legbiztonságosabb, legtisztább (felmossák az utcakövet!) állama, valóságos adóparadicsom, ahol rend van és fegyelem, alacsony adók – és persze mindennek a…..
És ez csak az első találkozó ára. Egyik ismerőson lájkolta az egyik kinesio tape oldalt a Facebook-on, én pedig megnéztem mi is ez a kinesio tape? Működik a dolog vagy újabb áltudományos átverésről van szó? Utánajártam. Mit ígérnek? A kinesio tape elsősorban…..
Az előzetes hírek szerint a vasárnap óta aktív Mars-járó nem adott elsőbbséget egy kráternél a 2004 óta aktív Opportunitynak. Az Amerikai Űrkutatási Hivatal Nem Földi KRESZ Részlege (NASA–NETC) szerint egyértelmű volt a helyzet: a régebb óta a vörös bolygó felszínén…..
Valószínűsíthető előkerülésének örömére beszélgettünk minden elemi részecske ősével, Higgs-bozonnal. Akiről kiderült, hogy az ő gyerekkora sem volt fenékig tejföl. Hogy szólíthatjuk? Higgs? Bozon?Legyen csak simán Jacques. Ahogy a haverok is. Bár velük nem találkoztam…..
Örülünk, Vincent? Mint Mengele ? 2012.07.06 13:00:00
Most eppen nincs ekezetem. Az alabbi posztnak nincs jelentosege, csak vicces. Olvasom Seres Laszlo kommentarjat a mengelezes kapcsan. Szerintem van igazsag abban amit Seres ir, de van itt azert valami mas is,  ami talan meger egy rovidebb posztot. Seres egy korabbi cikkeben elismeroen irt a…..
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
Tegnap tüntetést tartottak a Horthy-kor restaurációja az antiszemita és rasszista megnyilvánulások ellen. Én is kimentem, bár előzetesen semmi jóra nem számítottam és igazam is lett. Az elmúlt 22 év kliséiről, valami zavaros félelemről és az azt kihasználó politikáról szólt…..