Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feherhaz

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihasználva a héten talán utoljára jelenlevő jóidőt, kedden megcéloztuk a Görcsönyi tavat. Egész korai indulást terveztünk Fehérkével alias Tibi, mert előre jelezte, hogy csak délelőtt ér rá. Némi elalvásból fakadó (Tibi) 5-10 perces késlekedéssel elfoglaltuk helyünket a…..
Stoki kérte hogy vessem billentyűzetre az etetés témakörről a gondolataimat. Legyen...bár nem tartozom azok közé akik "szofisztikált" precíz etetők lennének. Fanatikus úszós horgász lévén általában nem horgászom túl nagy távolságra a parttól, inkább keresem a…..
Egy gyors hír, bár nem mai, de a hétvége előtt még számíthat. Görcsönyben már bent vannak az afrikai harcsák. Irány négerezni komák...Stoki"Csak egy gyors kérdés....ugye nem az első telepítésre gondolsz, mert azok mind egy szálig kipusztultak a lehülés miatt! Én úgy…..
Sokáig tartott az a fránya hideg tél, és nagyon nagy tempóban érkezett utána tavasz. Éppen ennek, és horgászat elvonási tüneteimnek köszönhetően áprilisban már 6 alkalommal mentem ki lógatni, kisebb-nagyobb sikerekkel (Duna, Kozármisleny, Görcsöny, Kővágószőlős...).…..
F.P. Barátunk alias Tibi, állítása szerint erősen megindult a görcsönyi élet. Időmilliomos barátunk egy hétköznapon támadta ba a fentnevezett egységet, és remek fogási eredményről számolt be. A zsákmányolt halak összetétele a következőképp alakult:3db-amúr 3kg…..