Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGS

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog AV hazugságok 2013.10.18 13:37:00
A Hacktivity előadásom témája röviden összefoglalva a különböző antivírus termékekhez kapcsolódó állítások és a valóság ütköztetése volt - nem feltétlenül kellett ott lenni a MOM-ban ahhoz, hogy az ember kitalálja a konklúziót. Az előadás előtt és után is alkalmam…..
MGS 2013.10.21 22:28:27
@buherator: A FireEye és a Bromium termékeit ismered?

www.fireeye.com/oculus/why-dont-traditional-defenses-work.html
www.bromium.com/products.html

Ha nem tévedek, itt a blogon még említés szintjén sem kerültek képbe, de más magyar fórumon sem nagyon olvashattunk róluk (viszont úgy láttam a Fireeye idén már nálunk a hacktivityn is nyomult). Amennyiben hinni lehet a saját állításaiknak és a róluk szóló függetlennek véleményeknek (sajnos nem túl sok ilyen van, köszönhető valószínűleg annak, hogy viszonylag fiatal cégek és vállalati szférában tevékenyek) ők más oldalról és új szögből közelítik meg a malware problémát.
MGS 2013.10.21 23:21:15
@buherator: Hasonló kétségek merültek fel bennem is. Én mondjuk a Bromium koncepciójába ástam kicsit bele magam, mert szerintem kimondottan érdekes irányba indultak (ők ugye a Intel vPro CPUk hardveres virtualizációs képességeire építették a vSentryt - amúgy a termék fejlesztőinek volt egy igen érdekes előadása az idei BlackHat EU-n "The Sandbox Roulette: Are you ready to gamble?" címmel, ami egyben burkolt promo is volt :) Ha lesz ezzel kapcsolatos írás annak nagyon örülök!
BuheraBlog Titkos üzenet 2010.03.25 01:00:53
...száll a széllel, és csak az nem olvassa el,  aki nem akarja. CodeRed írta ezt az iWiW-ről:Az üzenetek menüben nyiss meg egy tetszőleges üzenetet, majd a böngésző címsorában az url végén a messageID átírásával bárki üzenete elolvasható. :]Az a nagyon durva, hogy…..
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
MGS 2009.04.17 23:36:29
@Kaméleon11:
Ne haragudj, de a warezt a kultúrával azonosítani, na az a képmutatás.
MGS 2009.04.18 11:40:08
@Dopping: Aki legalitásra vágyik, MS Office helyett ott az OpenOffice, Photoshop helyett a Gimp, meglehet valamivel kevesebbet tudnak, de ingyenesek és otthoni felhasználásra tökéletesen elegendőek. WinXP-t huszon-pár ezertől lehet kapni, ráadásul ma már számtalan laptophoz, illetve asztali géphez jár valamilyen win OS.
MGS 2009.04.18 12:00:11
@ggfarkas: Azért attól még messze vagyunk, hogy a letöltés ténye egyértelműen bizonyítható legyen, pláne p2p esetében. A Pirate Bay meg azért bukott be, mert az oldal üzemeltetői ismertek voltak és valami "szerzői jogok megsértésének elősegítésére" nevű dolgot vagy mit húztak rájuk.