Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baliY

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szólj anyának! Eladtam a lelkem 2018.07.20 05:55:00
Két éve. Az ördögnek. Elhatároztam, hogy a Mammonnal randizom. Megpályáztam egy állást egy népszerű multinacionális cégnél. Elérkezett az idő, amikor az évekig tartó pelenkázás után ellenállhatatlan vágyat éreztem újra, hogy a felnőtt világhoz kapcsolódjak. Eljátszottam…..
baliY 2018.07.21 12:21:31
@Kopasz Szuzukis: Szenvedj csak tovább, ha nektek úgy jobb :) Ez a többiekre is vonatkozik :) Vagy tehettek is valamit ellene :)
baliY 2018.07.21 12:22:42
@Pöff: Egy ilyen főnököm sem volt, lehet valamit jobban csinálok?
baliY 2018.07.21 12:23:14
@moonlight777: Igazad van, te így valóban rabszolga vagy.
Mentem az autópályán, és utolértem egy rendőrségi buszt, amely a megkülönböztető jelzéseit használva haladt, kb. 105 km/h sebességgel. Mögötte egy másik rendőrségi kisbusz, sötétített ablakokkal. Szépen beálltam mögéjük, követő üzemmódba, mert: 42. § Magatartás a megkülönböztető vagy…..
baliY 2017.12.11 15:18:40
@Inverz Mikulás: Téged sem tanítottak meg szabályosan előzni vagy mi?:) Vagy csak elvették kiskorodban a nagyfiúk a kisautót, és most törlesztesz?:)
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
baliY 2014.11.20 20:19:11
@hanka1976:
Első és legfontosabb: A gyalogos nem a kijelölt átkelőn kelt át.
Második: Feltételezem az ottani kresz szerint sem lehet átfutni a zebrán sem, de mivel a gyalogos mégcsak nem is a zebrán futott át.

Szóval nem tudom hogy az ottani kresz szerint meg kell e állni vagy lassítani ennél az átkelőnél (a live videót elnézve nem hinném), de ez cseszettül irreleváns:)

Amelyik okostóni meg a vezető reflexeit kritizálta, annak meg azt üzenem hogy ez nem autóverseny, plusz amúgy esélyes hogy az autó A oszlopa kitakarta az egész eseményt. Hála ugye az 5 csillagos formaterveknek, amitől szemmel láthatólag biztonságos lett a közlekedés:)
baliY 2014.11.20 20:22:47
@hAliG: Egyértelműen nem az autós a hibás, hisz az öngyilkosjelölt még csak nem is a zebrán futott át.
Varánusz Viktor, az orál jobbágy 2014.06.24 05:57:00
Azt hittem a Századvég eddig volt mérvadó gazdasági lapjának égésénél röhejesebb dolog nem történhet a héten, de alig pár óra alatt rácáfoltak a hiedelmemre: Viktorról kiderült, hogy a háta mögött orál jobbágynak tartják legkedvesebb import békemenetelői, a…..
baliY 2014.06.24 11:15:51
@Benjamin Eisenberger: Neked jobboldali testnedvek kellenek ezek szerint:)
baliY 2014.06.24 11:39:11
@Benjamin Eisenberger: Soha nem írtam olyat, hogy Paks2 nem kell. Kell, asztal alá érvelem bármelyik hülyegyereket, aki szerint nem. De így nem kell. Érted már te csökkent eszű?
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
baliY 2014.06.23 16:52:36
@árnyékra vetődök: A véreskékfény meg a legújabb "születettbébielefánt" típusú hírek valóban mehetne megint egy kis közéleti alázás, jobbra - balra is ütve. Mondjuk lehetne arról szó, mi mindent számolnak el költségként bemondásra(!), számla nélkül(!) a képviselők pártállástól függetlenül, és hogy hogyan fogott össze a múltban nagy egyetértésben a "két oldal" hogy megvédjék eme pofátlan szisztémát. De persze Lézerjani is kifogyhatatlan témát szolgáltat:) Esetleg arogánantal "rájöttemhogyvanmégezenkívülisingatlanom" ügyeit is fel lehetne eleveníteni.
baliY 2014.06.23 16:55:23
@dr kotász: "profit" szó sokak szemében egyenesen a legundorítóbb szavak egyike, pláne ha "multi" szavakkal együtt emlegetik, az meg hogy egy cégtulaj kivegye/kivigye a profitot az cégből(az országbúl), hát az meg egyenesen felháborító:)
Budapestre is megérkezhet az Uber, a taxismaff taxislobbit leváltani képes okostelefonos alkalmazás, melynek segítségével a közelben járó uberes sofőröket lehet magunkhoz rendelni, a hagyományos taxis áraknál jóval olcsóbban, az árak pedig autók és sofőr szerint alakulnak.…..
baliY 2014.06.19 17:39:29
@Maretz: Nem biztos hogy minden esetben jó lesz. Egy átlagos férfi fényes nappal nulla kockázattal száll be egy ilyen "taxiba". Hajnali 3-kor egy ruhával 50 kilós, anélkül 5 dekával kisebb súlyú, egyedül közlekedő nő esetében már jóval nagyobb a kockázat, különösen ha "két söfőr" van:) Ebben az esetben az "igazi" taxi nyilvánvalóan jobb választás. A vezetők képességeit is több fórumon fikázták a taxisok, mintha ők sokkal biztonságosabban vezetnének. Van bennük egy fajta undorító felsőbbrendűség érzés, ami a vezetési stílusukon és az agressziójukon is visszaköszön, én speciel jobban bízok egy "normál" emberben. Magánvéleményem szerint nagyon veszélyesen közlekednek, tisztelet a kivételnek.
baliY 2014.06.19 17:46:10
@baliY: Na igen, annyit akartam még hozzátenni, hogy ha az Uber nyilvánvalóvá teszi ezeket a kockázatokat (de nem úgy mint a Vodafone, kisbetűvel, és ráutaló magatartásos szerződés elfogadásaival) akkor mindenképp támogatom az Uber felfutását, és a taxis-maffia-állam-kartell hanyatlását.
Atzél Mária írása Van az úgy, hogy az ember nem választ: megtörténnek vele dolgok. Engem nem érdekelt, mit él át egy olyan ember, aki rádöbben arra, hogy azonos nemű emberbe szeretett bele. De kétszer is akaratlan tanúja lettem. Két, teljesen átlagos emberről van szó.…..
baliY 2014.06.01 11:55:08
@bölcsbagoly: "mivel a létfenntartásukat nem zavarja , elélhetnek sokáig, mert nem kényszerülnek a rangsorért viadalokat vívni és folyamatosan védeni a poziciójukat a populációban. Ennek ellenére hátrányban vannak, mivel a vonalukat nem tudják átörököltetni s az velük együtt kipusztul." Ha annyira bölcs lennél, belátnád, hogy már rég "kipusztultak" volna, ha igazad lenne. De nincs. Nyilvánvaló hogy a hajlamot okozó génkombinációknak előnyük is van, és nem okoznak minden esetben homoszexualitást, ezért is maradhattak fent. Gondold végig még egyszer, hátha sikerül.
baliY 2014.06.01 18:55:31
@bölcsbagoly: Gondolkozz butuskám. Csak beismerted hogy ezeknek a génkombinációknak előnye is van!! Szemezgetek tőled tollas barátom: ("mivel amúgy életrevalók") vs ("Ennek ellenére hátrányban vannak, mivel a vonalukat nem tudják átörököltetni s az velük együtt kipusztul.") Gratulálok, fejlődsz butuskám. Na ezért nem tűntek el a hajlamot okozó gének, és ezért nem tűnt el a homoszexualitás. Most már csak azt kéne belátnod hogy értelemszerűen a génkombinációk elsősorban a hajlamot okozzák, egy esélyt arra hogy szaporodjanak is. Ha csak hátránya lenne ezeknek a génkombinációknak már nem léteznének, ergo nem lenne homoszexualitás sem.
Úgy tűnik, mégis maradt legalább egy ember a Fideszben, aki válaszolni mert Kulka János Orbán Viktornak címzett levelére. Igaz, nem hivatalos közleményben, hanem csak twitteren. De legalább válaszolt, nem is akárhogy. Kulka János színész felháborodott levele, amiben arra kéri…..
A minap békésen dohányoztam Budapest egyik nevezetes terének névtelen buszmegállójától pont annyi méterre, hogy a törvényszegés gyanújának árnyéka se vetülhessen rám, amikor egy bőröndjét éppen arra toló-húzó, hetvenes éveit taposó hölgy a fővárosi zaj csendjét…..
baliY 2014.05.27 11:29:52
@tralalala: Van egy jó trükk: Állj arrébb, és akkor nem tüdőzöd be. Én is azt szoktam, működik. Pont eleget szívatták már a dohányosokat (ezeket a csúnya gonosz embereket), azokon a helyeken ahol szabad, csinálják csak, ha nem tetszik, ne menj oda. Mondom ezt úgy hogy nem vagyok dohányos, és is nem sajnálom őket hogy mennyire elbánt velük a törvény. Jóval magasabb a dohánytermékek adótartalma mint bármi másé, így a párnacihás érved sem igazán meggyőző. Arról meg igazán nem a dohányosok tehetnek hogy az adóforintokat amiket tőlük beszednek nem az egészségügybe teszik. Az öves példád alapján kicsit ilyen adófizető gépnek nézed az embereket, pedig ha befizetik az adót, akkor joguk van arra hogy bizonyos keretek közt szabadok legyenek, és úgy csesszék el a saját életüket ahogy akarják.
baliY 2014.05.27 11:32:15
@$$$=$$$: Vannak pedig, csak ki kéne húzni a fejed abból a sötét lyukból.
baliY 2014.05.27 11:47:20
@tralalala: Útra szarni szabálysértés, mert az közterület. Dohányozni bizonyos helyeken meg nem szabálysértés. Minden hasonlat sántít, de a tied különösen.
Egyes kutatások szerint a jómódúakra kivetett magasabb adók nem rontják a növekedési kilátásokat, a jövedelmek kiegyenlítése ugyanakkor jót tesz a gazdaságnak.Minél nagyobbak a jövedelmi egyenlőtlenségek egy társadalomban, annál rosszabbak az adott gazdaság növekedési…..
baliY 2014.03.13 13:13:48
@porthosz: Azért lássunk tisztán: Ezt a szart amit ránklapátoltak, főként az a fél-egymillió ember fogja elhordani, akinek gazdagsághoz ugyan köze nincsen, de ők azok akiktől le lehet nyúlni az ehhez szükséges plusz költségeket. Itt most a 200 nettó fizetés feletti egyénekről beszélünk, én is közéjük tartozok. Mi már tudunk félretenni. Sírhatunk itten naphosszat, hogy jogtalan, és igazunk is van, de ettől még nem lesz másképp. Azt viszont elvárnám cserébe hogy akkor tessék elkezdeni megreformálni a lyukas pénzeszsákokat (pl. BKV, MÁV), és tessék végre nyilvános közbeszerzéseket tartani (a teljesség igénye nélkül, ezek csak példák voltak). Legyen ez egyfajta új "NER". Ebbe a szerződésbe belemennék, és szívesen adnék többet.
baliY 2014.03.13 13:22:58
@csorsza: Nem értek egyet, nem az 52%-át fizeted be, hanem mindösszesen kb 70-et, vagy még többet. Áfa, ilyen-olyan jövedéki adók meg még ezen adókat terhelő áfát is (!!), 30 helyett 48-al száguldozol azt is, illetékek kvázi nem létező szolgáltatásokért cserébe, sunyiban meghozott ÖK-i rendeletek által behajtott ingatlanadók (lásd XI. ker), stbstbstb. Egész államigazgatás egy vicc, egy feneketlen, lyukas, korrupt zsák.
baliY 2014.03.13 13:30:24
@VT Man: Havi nettó 250-ből konkrétan semmi különlegeset nem lehet alkotni, max annyit hogy nem hitelből nyomulsz, vagy az addig felvett hiteleket vért izzadva előtörlesztgeted. Ha ezt valaki megadóztatja úgy, hogy közben nem ígér / tesz semmit, annak felajánlom egy testrészem, de nem donorként.
Torkig vagyok azzal az egyre terjedő itthoni közvélekedéssel, mely szerint a hanyatló Nyugatot, amerikástul és európai unióstól lassan megelőzi, kiüti, lenyeli, legyőzi, lehagyja a putyini Oroszország. Mely szerint nekünk lihegve ki kéne szolgálni Vlagyimir nagyurat, mert a jövő…..
baliY 2014.03.06 15:50:22
@Doomhammer: Még ha így is lenne: azok a gépek nem jutnak el odaáig hogy fordulgassanak az f16-osok körül:) Nézz csak utána.
...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát...  Schmidt Mária Kende Péterről, A Viktor című könyv szerzőjéről 2002-ben.  ...isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is,…..
baliY 2014.02.11 15:44:37
@♔bаtyu♔: Ez szuper: Mindenre magyarázat: Csúnya gonosz ballibek. Egy biztos, te könnyen megtalálod a lelki békét. Nekem ez sokkal nehezebben megy, valahogy nem látom sok értelmét hogy pl lecsőcselékezzek minden jobboldalit, csak mert pár vadbarom szétszedte pl az MTV-t vagy összehugyozta a Kossuth teret. Amiket aztán többek között az én ballib adómból raktak helyre.
baliY 2014.02.11 15:51:16
@♔bаtyu♔: Mi ez a Taccsvonal jézusom? Elárulok egy titkot: Mindannyian a szopóroller örömet szerző oldalán tekerünk, oldaltól függetlenül. Ez a bal-jobb harc csak színjáték. Mátrix C. film megvan? Na ugyanolyan alternatív valóság van a szemed előtt. A kérdés csak az hogy melyik pirulát választod. Elárulok egy titkot: duracell nyuszi vagy te is, én is.
baliY 2014.02.11 15:57:28
@♔bаtyu♔: Úgy látom a kék pirulát választottad.
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
baliY 2014.01.31 11:45:59
@dnulror: Nem, nem jött össze. Pusztán annyi történt, hogy szarul manipuláltak, és nem jól, úgy hogy azt bármely botfülű is kiszúrja. Biztos túl sok munkájuk van a manipulátoroknak, vagy már ott is hovatartozás, és nem tudás alapon válogatnak. De nem baj, a Hír TV közönségének ez is elég jó.
baliY 2014.01.31 11:54:02
@dnulror: Tévedés. Nem járattam le magam, pusztán azért mert te azt mondod. Legegyszerűbb és egyben legvalószínűbb magyarázat, hogy nem végeztek rendes "munkát" a hírtv felülről megvezérelt katonái, mert a célközönség nem is méltó rá. Egyszerűbben: szar a hamisítvány, de attól még hamisítvány.
baliY 2014.01.31 12:03:28
@dnulror: Ez a vicc, nem is kell bizonyítanom, a hír tv munkatársa saját maga coming outolt!
TComment Ehhez azért pofa kell 2014.01.29 06:19:01
Az állam idén közel 3 milliárd forinttal többet húz ki az autóvásárlók zsebéből. Íme a módszer. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
baliY 2014.01.29 10:45:47
@BollaFeri: Hacsak nem szlovák rendszám van rajta, akkor többet fizetsz összességében. Ez biztos. Ha neked az jön le hogy csorog a nyálam, akkor meg szövegértelmezési problémáid vannak. Egyébként abban az egyben igazad van hogy alapvetően a cikkhez kellett volna hozzászólnom, így hát megteszem: ez egy lopás, és az a leggusztustalanabb benne hogy törvényes.
Hekkerek nyúlják le az összes pénzt a bankszámláról. Ja nem is, a közlemény rovatba NAV van írva. Útonállók állítják meg a kocsimat, és pénzt követelnek. Ja bocs, ez a Közútkezelő Zrt. Lelövik a kutyámat. Dühöngenék, de rájövök: uraink vadásznak erre. Becsapnak a…..
baliY 2014.01.24 12:00:40
@magyar ember teli szájjal: Egy mélynövésű törpe rabol ki az jobb? Mentségedre legyen mondva, előtte rádvillantottak cseszett erős narancssárga fénnyel, és nem vetted észre.
Van valami tragikomikus abban, hogy amikor vélt előnyökért cserébe Orbánék lemennek kutyába, akkor a másik fél nem hogy átvágja őket, de még beléjük is rúg egyet utólag. Ez történt anno a baltás gyilkos esetében is, mikor (állítólag) Səfərov hazaszállításáért…..
baliY 2014.01.17 14:22:20
@csak egy néző: Válaszolok helyettük: demeremeszpé, demergyurcsány, demerlibajnai, demeremúttnyóccév, demereladósítottákországot, demerrezsicsökkentés, demeremeszpéismegszavazta (igaz hogy nem ezt és nem így) ==> EZÉRT kellett megkötni a szerződést. :)
baliY 2014.01.17 14:39:41
@von schwarz: LOOHHHOOOL ezen most felhorkantottam két VLOOKUP közt:) Elképzeltem ha kimennének milyen seggrepacsit kapnának, ahhoz képest a "szemkilövetés" masszázs.
baliY 2014.01.17 15:07:24
@tede: Kell az energia, de nem mindegy milyen áron, és kitől. Jelen pillanatban annyit tudunk hogy született egy megállapodás, ami finoman szólva sem transzparens. Nem kell "ballibsinek" lenni ahhoz (bármit is jelentsen ez) hogy el lehessen kezdeni aggódni. Jelen pillanatban az értelmes jobb(nem szélsőbal jobb, hanem aki tényleg jobb) vagy baloldali él a gyanúperrel hogy ez a beruházás egy lyukas zsák lesz. Orbánék "vicces" oroszbarát pálfordulása igazából csak hab a tortán (illetve szarkupacson lévő habon a cseresznye).
Magasra csaptak az indulatok kedd és az Orbán-Putyin találkozó, a magyar-orosz energetikai megállapodás óta. A két vezető a paksi atomerőmű két újabb blokkja építéséről állapodott meg. Az ezzel kapcsolatos ellenérzések négy irányban jelentkeztek: A felhatalmazás hiánya…..
baliY 2014.01.16 16:18:59
@ggiza: Jobb oldal is bukott már párszor Orbánnal. Gondolkozz erősen.
Jobbegyenes Paks Hungarica 2014.01.15 14:03:31
Az elmúlt napok politikai slágertémája a ballib zombihadsereg összeállása mellett Orbán és Putyin Paks ügyében nyélbe ütött megállapodása. Huszonnégy óra alatt tízmillió szövetségi kapitány és politológus után a tízmillió energetikai szakértő és közgazdász…..
baliY 2014.01.16 10:56:58
@midnight coder: Már négy éve tréningel téged szeretett pártod, hogy képes legyél arra hogy egyidejűleg el tudd fogadni két egymásnak ellentmondó alternatív valóság létezését, és ez ne okozzon benned ellentmondást. Ezért nem találod furcsának Orbán pálfordulását. Olvasgass Orwellt (1980).
baliY 2014.01.16 10:57:56
@baliY: 1984, csak még mielőtt rátrollkodsz:)
baliY 2014.01.16 10:58:29
@baliY: 1984, csak még mielőtt rátrollkodsz:)
Jobban örülnék, ha a címben csak az orbáni flegmaságban megtestesülő arrogáns politikai stílus újabb megnyilvánulásáról lenne szó. Sajnos azonban a két új paksi blokk építéséről, és az oroszoktól felvett 3000 milliárd (!) forintos hitelről kell beszélnem. A helyzet az,…..
baliY 2014.01.16 09:09:58
@Liba Tóni: Csernobili és a paksi blokkok nem egyformák, teljesen más elven működnek. Nem tud olyan, de még csak hasonló baleset sem történni. Javaslom tájékozódj a témában bármilyen hsz előtt. Nem véletlenül oda építették ahova. Bírom hogy okosemberek egy HSZ-szel lehülyéznek képzett mérnökcsapatokat akik erről döntöttek, rossz, illetve félinformációk alapján, utána aztán reggel vigyorogva kapcsolják be a vízforralót, aminek a másik végén közel 40%-ban paks áll.