Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RCH

0 bejegyzést írt és 845 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: hu.pinterest.com A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Meg a hazai is. Fogynak a népek a világban, miközben arat a kaszás. A koronavírus lett a halál és a rettegés szinonimája. Talán soha nem volt még ennyire fontos, hogy megőrizzük az egészségünket, a nyugalmunkat és a józan eszünket.…..
Sinkó László egyszer tőle kért interjúkról emlékezett meg, s ezt mondta: ,,készültek velem televíziós riportok is, szóval ha most elszólítana a Jóisten, lenne miből összeállítani a nekrológot”. A színművész 1940. március 18-án született Budapesten. Munkáját Jászai Mari-díjjal és Kossuth-díjjal,…..
Jake Gyllenhaal ökölvívós mozija igazi csemege lett a rajongóknak. Stallone "Rocky" filmjei után maradt vákuumot többen próbálták betömni inkább kevesebb, mint több sikerrel. Will Smith filmje az "Ali" harmatgyenge volt, a Mark Wahlberg főszereplésével készült "A harcos" viszont nagyszerűen…..
Aki ismeri az igazán nagyvárosokat, az tudja, hogy az egyik leginkább neuralgikus pont a közlekedés. Nincs ez másként Londonban sem, erről osztja meg tapasztalatait Világpolgár, aki előbb reagál a korábbi posztjai kapcsán érkezett megjegyzésekre, illetve a Brexit körüli huzavonára. (Korábbi…..
Van az a helyzet, amikor az embernek valami kisüti az agyát és nem jut eszébe a száz éve használt PIN kód. A Homár is járt már így, de olyankor nem a bank volt a hülye, hanem a Homár. Na de József hiába tudta és tudta és tudta, az OTP újra és újra és újra nem fogadta el a PIN kódját. Az új kártyával…..
Ilyen sem volt még, legalábbis én nem emlékszem hasonlóra: az évek óta egyeduralkodó Mokka egy korcsoportban kikapott egy korábban lesajnált kábeltévés műsortól. Nem az MTVA-tól vagy az RTL-től, hanem az atv Start című műsorától. Nem tudom, jelent-e ez valamit a jövőre nézve, azt sem, hogy ez egy…..
Vannak állandó dolgok az életben, például, hogy az új Walking Dead évad marketing kampánya mindig a Comic Conon indul el, egy hosszú előzetessel. Idén sem szakadt meg a sorozat, ráadásul most a szokottnál nagyobb a rajongói érdeklődés az első képsorok iránt, hiszen mindenki azt próbálja kitalálni,…..
RCH 2018.07.23 10:40:32
@Melchi Zadok: Engem igen. Viszont Szulejmánt, Éjjel-nappal Budapestet, Gyôzike show-t, Való világot nem nézek.
„Nem félek a számítógépektől, a hiányuktól félek.” Isaac Asimov Az információs technológia egyike ma a világ legdinamikusabban fejlődő területeinek. A számítástechnika térhódítása együtt jár azonban a számítógépes környezetben elkövetett bűncselekmények növekedésével és az új típusú bűnelkövetési…..
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
RCH 2018.06.11 11:57:30
@Karipapa01: Igazad van, rosszul fogalmaztam. Ettől függetlenül az írás stílusa negatívan hatott rám.
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
Smoking Barrels Taxi (1998) 2018.04.21 06:00:00
Az akció fedőneve: adrenalinfröccs. Öveket becsatolni, autót sebességbe tenni és kezdődjön a tánc! Luc Bessonék nem bonyolították túl a dolgot jó néhány évvel ezelőtt, írtak néhány poént egy nótorius gyorshajtó taxisnak és egy balfék rendőrnek, adtak hozzájuk fejenként egy dögös csajt, kaptak egy…..
Dagad a botrány a piacvezető közösségi média platform körül. Bizony, a Facebook kapcsán nemrég kiderült, egy jókora adatelemző, politikai tanácsadó cég egy butácska játékon keresztül több millió felhasználó adataihoz jutott hozzá, majd használt fel a munkája során. Ez elég kellemetlen, bár józan…..
Ha már elkezdtem a kínai játékokkal a sort, akkor természetesen a hazai játékgyártók sem maradhatnak ki a sorból. Kezdjük rögtön a legnagyobbnak számító Lemezárugyár játékaival, amelyek között tényleg nagyon sok klassz játék található.Persze ezek között is van ritkább és gyakoribb darab is, de a…..
Sikeres álláskeresők számolnak be nekem sokszor nemcsak az új állásról, hanem a felmondásuk körülményeiről is. Ennek persze sok munkáltatói tanulsága akad, mégis inkább a munkavállalói tanulságokkal foglalkoznék most. Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy hol is romlik el egy munkakapcsolat. Felveszünk…..
A legnagyobb parasztság az, ha valaki nem tartja be a követési távolságot. Ez elég balesetveszélyes, hiszen elég csak egy pillanatra elbambulnia, és meg is történik a baleset. Nem csak magát veszélyezteti, hanem mindenkit körülötte...
Lassan a mozikba ér az év legjobban várt tudományos fantasztikus filmje (vagy más értelmezés szerint űr kalandfilmje) az Utolsó Jedik. Bár a legutóbbi résszel nem vagyok teljesen elégedett, álljon itt most egy válogatás a filmtörténelem legjobb űrcsatáiról. Hogy ne legyen annyira könnyű a 10…..
Sziasztok. Egy újabb toplistát írok, ezúttal hazai filmiparunk nagy sikerei kerülnek terítékre. Akár hiszitek, akár nem, ezt nehezebb volt összehozni, mint a legrosszabb listát, annyi jó filmet tudott hazánk letenni az asztalra. De nem szaporítom tovább a szót, lássuk az általam szeretett magyar…..
RCH 2017.11.16 22:08:27
Az alábbi bejegyzésben 4 olyan helyről olvashattok, amelyek bár félelmetesek, mégis vonzzák a turistákat.     Kutna Hora-i csontkápolna   Prágától alig hetven kilométerre található ez a római katolikus kápolna, amely mintegy 40 000 csontvázat tartalmaz. A csontok díszítik a kápolna belsejét,…..
A bennem élő gyerek írja most ezt a cikket nektek. 23 éves koromra (igen, tudom, nemrég voltam gyerek) eljött az idő, amikor még jobban értékelni tudom a rajzfilmeket, melyeket kiskoromban is szerettem. Ma a nosztalgián kívül talán kicsit más szemmel nézek rájuk, mint akkor, hiszen 10-15 év…..
Látva az index kiemelési módszerét (módszeretelenségét), inkább leszedtem az egész posztot a blogról.  Most egy időre pihentetem a blogot, amíg nem látok valami javulást az egész rendszerben.  Pár személyes gondolat lehet hogy néha kikerül (mert a szófosási kényszer belülről jön :)), de a…..
Az új évezreddel a régimódi akciófilmek kedvelőinek beköszöntött a szűkölködést magával hozó tél, mely azóta is szüntelenül tart. Míg korábban akár egyetlen év alatt összejött annyi kedvenc csak ebből az egy műfajból, hogy akár egy nagyobb toplistát is könnyedén össze lehetett állítani, addig…..
Napszemüveg mögé bújni – énekli Skeeter Davis a régi slágerben. Milyen lehet egy rettenetesen drága napszemüveg mögé bújni, vagy annak takarásában sírni? A világ tíz legdrágább napszemüvegének listájára felkerülni sem lehet 45 ezer dollár alatt a határ pedig szó szerint…..
RCH 2017.09.27 15:31:21
Nem döntött kedden az ATV vezetése Demcsák Zsuzsa sorsáról, értesült a Bors. A lap szerdai számában arról írnak, hogy a műsorvezetőt először kedden 10 órás időpontra várták az ATV székházba, de ezt Demcsák lemondta, majd délután négyre beszéltek meg újabb időpontot, de a műsorvezető ekkor sem jelent…..
RCH 2017.09.20 10:07:27