Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adamec

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajnai Attilát, első fokon 120 ezer forint pénzbírságra ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság tiltott önkényuralmi jelkép folytatólagos használatának vétségéért. Horváth Sándor esetében is ugyanezt állapította meg a bíróság, s a férfit egy év próbára…..
Sziasztok!Azt hiszem, itt az ideje, hogy eldöntsük, milyen címerünk lesz, ha kiirtottuk a nácziakat, megfürödtünk a vérükben és a koponyáikkal kiraktuk az Andrássy utat, ahol aztán végigmelegfelvonulunk rajta. Rákerestem wikipédián, és így néz…..
nyilvánvalóan mindenki által ismert ez a rövidítés...A.C.A.B. azaz All Cops Are Bastardsa blogunkon rendíthetetlenül kampányolunk a baloldali ill antifa ultrák és huligánok ellen...az antifa szervezet tagjai csupán tiszta félelemből nem merik összemérni erejüket az igazi…..
KI VOLT SZÁLASI FERENC?   Családi háttér és pályakezdés   Szálasi (1935-ös önkéntes néváltoztatása előtt: Szálasy) Ferenc Kassán, 1897. január 6-án született. Apai nagyapja részt vett a magyar   szabadságharcban, Világosnál esett orosz hadifogságba, innen…..
Aki a béke kedvéért háborút indít, ugyanolyan, mint az az apostol, aki a híveket gyilkolja, hogy mielőbb élvezzék a túlvilág gyönyörét. A millenniumi emlékmű előtt fekvő "Csöndes Magyar" erre tanít: legyünk hősök és maradjunk névtelenek a Hazáért és…..