Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harvy666

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután megkaptam a Xiaomi Air Filter légfrissítőmet két hét alatt DPD-vel Kínából, egészen belelkesültem: ha egy ekkora tárgy, ami ár/érték arányban is ilyen jó, ideért hamar, akkor nincsenek határok, bármilyen órási Xiaomi dobozra nyitott vagyok! Na jó, igazából régóta nézegettem az elektromos…..
Az egyik legkézenfekvőbb trükk, ha a rezsifogyasztáson próbálunk meg spórolni, ezzel ugyanis akár tízezer forint is összejöhet havonta. Elsőként nézzük meg, hogyan csökkenthetjük az áramfogyasztásunkat: Amikor kilépünk egy szobából, kapcsoljuk le magunk után a lámpát. Ez alól kivétel, ha olyan…..
Dr. Szerényi Gábor egy egészen jó ember. Legalábbis ilyennek ismertem meg és ritkán csalódom az emberekben. Megkedveltem, mert elképesztően felkészült és soha nem hagyja el a jókedve és ha látja a stáb, hogy a szereplők még este bírják és viszik előre a dolgot, akkor mindenki…..
Az Eryx kiképzés az utolsó két héttel folytatódott, ehhez átrepültünk a szomszéd országba, Surinameba. A volt holland gyarmaton már csak a nyelv emlékeztetett a régi szép időkre. Gazdaságilag nagyon leromlott az ország, a nyomor szemmel látható volt. Guyane is így nézne ki, ha kivonulnának a…..
harvy666 2014.09.14 17:40:12
@Dobri:
imagizer.imageshack.us/v2/1135x652q90/746/l5mzG8.jpg

jobb klikk, kép megnyitása új ablakban máskor a megoldás :)
Egy hétvégényi pihenő után kezdődött a kiképzésem Eryx tankelhárító rakétára. Én jelentkeztem rá. Mindig is szerettem a rakétákat, és ebben az ezredben valami komolyabbal is lőhettem, mint az otthoni vállról indíthatók. Kilencen kezdtük az öt hetes kiképzést, egyetlen…..
harvy666 2014.09.11 23:01:14
@csentecsa: a hivatalos oldalon 1280 EUR/hó ahogy látom + az első 2-4 évben amíg caporal szintje jutsz ingyen ruházat és ellátás

nyilván erre még rájönnek a különböző pótlékok
harvy666 2014.09.12 19:43:30
A karácsony előtti reggelen azzal keltettem fel az észak-ír protestáns szobatársamat, hogy fel van írva a karácsonyi misére. Erre ő halálsápadtan, egy szál gatyában rohant ki a folyosóra, hogy keressen valakit, akivel le tudná magát szedetni a listáról. Akkor szóltam neki, hogy csak szívatom. A…..
A tálibok még nem tértek magukhoz az elszenvedett veszteségekből, ezért a parancsnokság úgy döntött, hogy addig üti a vasat, amíg meleg: öt napos hadműveletet indítottunk az egyik fellegváruk, egy völgy ellen. A támadást pont a születésnapom éjszakáján kezdtük, és a tálibok is küldtek ajándékot,…..
Sokan felháborodtak azon a minapi híren, hogy egy BKV busz elsodort egy kerékpárost a Thököly úton. A balesetben a kétkerekűt hajtó fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett. De hogy került oda kerékpársáv, amikor az nem is lehetne ott? Nem szeretnénk tisztára mosni a…..
harvy666 2014.07.25 21:16:49
@// Gery Greyhound: azert a ket kepkockas resz nem olyan durva, a felparkolt teherautonal nyilvan jobban is elengedhette volna de ha megnezed az elotte levonel ott is beszukul/valtozik a sav nyilvan a csuklos busz nem fog neked azonnal derekszogben iranyt valtoztatni, tenyleg veszelyes az a hely ahol a srac elesett nemtudom jart e mar arra elotte de ha nem akarod hogy elbasszanak akkor bizony pofatlanul be kell huzodni kozepre hogy ne tudjanak leszoritani

nyilvan a buszosnak sem kellett volna annyira sietni a 100 meterre levo buszmegalloig...
31 párt és pártszövetség névével nézhetünk majd farkasszemet az április 6-ai választáson.* A szavazólap kilométeres (kisorsolt) listájában a pártok nevei nem csak átláthatatlanok, de félrevezetőek is lehetnek.  A hosszú és “becsapós” listán való eligazodáshoz ezért…..
A mindennapos gerinckíméletre még akkor is fontos odafigyelni, ha különösebb gerincproblémákkal nem rendelkezünk. Sorozatunk soron következő részében a helyes ülés technikáiról szólunk...
Egy ezresből kijön és több balesetet megelőzhetünk vele. Megmutatjuk, hogy készül! ..
harvy666 2013.12.08 22:11:22
www.bicygnals.com.au/indicator-bicycle-lights.html

en anno egy ilyen indexet vettem +kormany bal oldalara egy tukor mivel ugyis csak 2 savos utakon kozlekedek nem sok haszna volt de hat valami hulyesegre kolteni kell :D
Kényszerű szünetünket megszakítva itt az ideje, hogy újra olvasóink kedvét keressük.  Tehát: egyet fizet, kettőt kap: egy téma, ami mindjárt két minisorozatot folytat: szovjetek és kutyák egyben. Sokan hallottunk már az egykori szovjet "csodafegyverről" a páncélosok…..
harvy666 2013.12.02 12:20:17
A jó hír, hogy még van a magánnyugíjpénztári vagyonból!A rossz hír, hogy most már csak "vagyonkának" nevezhetjük. És "hol a lé?", kérdezik többen...Természetes ebből csökkentették az államadósságot! Államadósság | Create infographics..
harvy666 2013.10.03 17:09:47
A McDonald's és a Visa megkísérelte pénzügyi tanácsadással ellátni alkalmazottait, a gond csak az, hogy a dolgozók számára írt pénzügyi tervből az jött ki, hogy az átlag McDonald's dolgozó épphogy nem hal éhen.A pénzügyi tervek gondosan számba veszik a dolgozók bevételeit…..
Késik a kerettantervek akkreditációja, de ha lefogadják, heti egy órában kerékpározást is lehet majd oktatni az általános iskolákban. Az intézmények a szabadon tervezhető órakeret terhére vezethetik be a Bejárható Magyarország tanterv mellett megjelenő speciális – bringás,…..
harvy666 2013.03.21 19:01:10
@czjanos: gondolom megállás, körbenézés és leszállás nélkül akart áttekerni nyilván a biciklijét toló ember gyalogosnak számít
érdekes napom volt. reggel, miután fél órája álltam a buszmegállóban, rájöttem, hogy ez a már nem fog jönni. (később kiderült, hogy de, egy óra késéssel jött). valahogy viszont el kellett jutni iskolába, szal gondoltam friss levegő, felpattanok a biciklire, faszaság. 36 perc…..
Vastagbőr Nem értik 2012.12.13 14:51:00
A legszomorúbb ebben a felsőoktatási "reformban" hogy a döntéshozók (szokás szerint) szándékosan vagy alapból egyszerre hülyék és cinikusak, össze-vissza hazudoznak és halvány fogalmuk sincs, hogy miért is fontos a felsőoktatás a fiataloknak. Ennél még az is jobb lenne, ha…..
harvy666 2012.12.13 15:33:05
@dr. Aullah: node erted van tegyuk fel 2 millio forintod tandijra keznel lekotod 4 évre mondjuk 8%os kamatra kozbe meg felveszel 2 milliot 2%os hitelre akkor abbol akarhogy is nezem profittal jossz ki, ugyanaz kvazi mint a devizahitelnel az alacsonyabb aron torlesztes akinek van annyi loveja hogy semmi hatrany nem erne az megjobban jar
harvy666 2012.12.13 16:05:20
@Virág et.: no igen, nyilvan minden befektetesben ott van a kockazat :)
harvy666 2012.12.13 16:07:27
Hogyan takarítsunk meg jelentős összegeket a hiteltörlesztésben, vásárlásban, háztartásban, közlekedésben? Nem kell rosszabb életszínvonalon élni. Egy kis pénzügyi intelligenciával, tudatos vásárlással, odafigyeléssel sok energia és pénz takarítható meg. Fejlesszük…..
szerző:Fülöp Ádám, epulet-energetika.hu  Elege lett a törlesztőrészletekből, vidékre költözött és készített családjának egy igazi hobbit házat. Egy ilyen mesebeli házhoz még hitelt sem kell felvenni, olcsó, környezettudatos és megdöbbentően jó hangulatú. Így kezelte…..
harvy666 2012.01.26 00:01:14
gondolom a futest raketa kalyhaval oldjak meg, eleg okos megoldas bovebben itt:

www.richsoil.com/rocket-stove-mass-heater.jsp

konkretan milyen szankciokra szamithat az ember ha az allam rajon hogy a foldben el? :D
Két évvel ezelőtt kezdődött az egész...NFÜ: A többi projektről nincs infónk (várjuk a helyiek beszámolóit!), csak a kerékpárutakról egy kevés."A kerékpárút egyrészt Nyíregyháza belvárosában a Bethlen Gábor utca teljes hosszán a Bercsényi utcától a Vasgyár…..