Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingvar

30 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten utál minket Álarcok 2011.04.11 12:45:00
Most telt be a pohár. Nem szeretem ha valaki "álarcot" visel. Valamilyen, magához nem illő viselkedést vesz fel, valakinek több is van, és ez nagyon bosszant. Most nem a hétköznapi álarcokról beszélek. Mindenkinek megvan a "munkahelyi" az "esti, haverokkal…..
Ezidáig büszkén mondhattam, hogy rengeteg ismerősöm, cimborám, haverom van. De számot vetettem az elmúlt hetekben, és bizony rájöttem, hogy java részüket nem is kedvelem, sőt néhány embert kifejezetten nem is bírok elviselni a társaságban. Ennek ellenére próbáltam jópofizni,…..
Sose értettem az embereket. Talán azért mert teljesen más elvek szerint gondolkodom. Ezért furcsán ellentmondásos nekem a mai ünnep is. De lássuk csak mire is gondolok pontosan: A szeretet ünnepén miért vesznek a gazdag emberek drága ajándékot? Azért, mert nem ismerik a szeretett…..
Ingvar 2010.12.25 08:16:30
@Twisp: owned

Wacak, a postodból sugárzik a képmutatás. Legalább a végén beismerhetnéd, hogy te sem vagy különb, mert ez így nagyon furán hangzik pont tőled.
Ingvar 2010.12.25 12:32:58
@Wacak: Először is nem rólam van szó. Másodszor meg én amúgy sem állítottam ilyet magamról:)
Egy ideje nehezen kezdek neki minden egyes posztnak. Kevés dolog történik velem, és ha történik is valami, az nem igazán üti meg a mércét. Mesélhetnék arról hogy ez már maga a kiégettség, meg hogy sivár és üres, sötétbe és szürrealitásba burkolózik ...   ... a…..
Ingvar 2010.12.23 13:25:43
@James Alecto: Nem vagy egyedul ne panikolj. Ket unnep kozott, dec 28-an este gyere a Facanba. Ott meglatjuk mennyire segit az ital.
Tegnap nagyon sokáig lógtam kint az utcákon. Sétáltam a környékünkön. Vártam valakit, s közben néztem a Holdat amint hátára fekve két véres szarvát döfi a saját fényében fürdő gomolyfelhők testébe.Néztem a sápadt csillogásba bújt füvek fagyott dérleplét, amely ott…..
Isten utál minket Memento Mori 2010.10.15 01:54:43
Megígértem pár embernek hogy magyarázatot adok a legutóbbi posztomra. Elmesélem miről is szól ez a bizonyos péntek.Hát legyen:Bármennyire is klisészerűen hangzik, elég komoly bajom van. Persze ha az ember minden alkalommal farkast kiállt akkor már nem fognak odafigyelni rá,…..
Ingvar 2010.10.16 17:00:42
@Wacak: Jaj, ne érts félre, nem leosztani akartalak. Csak a poszt alapján elég nyomorultul érezheted magad mostanában, gondoltam ráteszek egy lapáttal az érzésre. Elvégre erről szól ez a blog.
Isten utál minket Kapcsolatokról 2010.10.11 15:08:00
Tegnap voltunk mulatni. Egész jó buli volt, én jól éreztem magam, de az egyik barátom összekapott valami apróságon a barátnőjével. Igazából a lány hisztizett picit, aztán valahogy végül megoldódott. Teltek-múltak az órák, fogyott az ital, táncoltunk, aztán hajnalban…..
Reggel 6:07-kor sms-re ébredtem. T-mobile-os GO sms szolgáltatás, benne a megszokott horoszkóp. Nincs ezzel semmi gond, csak általában 7 után szokott jönni. Kivéve ma. Még legalább egy órát alhattam volna, ami sokat számított volna, tekintve, hogy hajnali 2 után nemsokkal feküdtem…..
Múlthét kedden megünnepeltük Red születésnapját, jót mulattunk, de meglett a böjtje. Kevésnek bizonyult az ing és a zakó a hajnali hazaúton. Eleve megfázva mentem le, ez meg rátett mégegy lapáttal. Szerda délelőttre lebetegedtem. Pár szem aspirin meg forró tea után valamennyire…..
Isten utál minket Gondolatok 2010.09.16 09:51:00
Újabb elégtelent kaptam életem ellenőrzőkönyvébe. Ha így haladok, hamar betelnek a lapok, és nem tudom mit kezdek majd.Eközben pedig kapom az észosztást, hogy milyen könnyű állást keresni akár Debrecenben is. Persze ezt olyan emberek mondják, akiknek vagy már 1-2 éve van…..
Na, hadd mondjak valamit fiúk-lányok, hölgyeim, uraim. Az ember kora sosem számít. Mert rohadtul nem érdekes, hogy mit mutat a naptár. A lényeg, hogyan érzed magad. Én mint egy rakás kihányt epe. De csak jelenleg. csakegypiciket.blog.hu-n nem tudok annyit mesélni, amennyit szeretnék,…..
Ingvar 2010.09.09 11:37:56
@K.Tibi: Most vettem észre ezt a kommentet:) Ki kell javítsalak, a blog elnevezése a Slayer 2001-es albumának címéről lett nyúlva.
A keddi buli fura volt. Eleve olyan hangulatban mentem le, hogy számítottam rá, bármikor kedvem támadhat lelépni és hazamenni. Végül csak maradtam a haverjaimmal, de kaptam egy pofont az élettől, meg egy embertől is, a Kikötőben, ami ráébresztett arra, hogy itt az ideje kicsit…..
Isten utál minket Black Metal 2010.08.24 14:38:00
Néhány hete Wacakkal egy kocsmázás után hazafelé menet szóba jött, hogy már régen posztoltam ide. Mondtam neki, hogy meg vagyok elégedve a dolgokkal, bár nincs melóm, ennek ellenére minden rendben van, szóval nincs miért ide írnom, meg szidni a Legfelsőbb Alkotóművészt.…..
Ebben a pillanatban ébredtem fel.Leszakadt a plafonom egy darabja. Vele együtt hullt alá a mélybe egy 10 kilós virágcserép és édesanyám egyik kedvenc szobanövénye. Ez a csodás, függő, halálcsapda pont a fejem fölött himbálózott amíg ki tudja minek a szeszélyeként le nem…..
Végre tudok posztolni, valami nem stimmelt az accountommal, így pár hétig néma voltam. Nem terveztem nagy elmélkedést, meg filozófiai eszmefuttatást, szimplán a Wacak posztjához tartozó körítést írom le. [Amúgy érik egy epés gyűlölködős bejegyzés...]Tibi haverom…..
Ez így van.Mostanában ha kimegyünk mulatni, vagy csak lenézünk kocsmázni, Wacakkal vagy NB-vel, mindig előjön a vikinges téma pár sör meg féldeci után, majd az asztalt csapkodva, gesztikulálva kifejtjük, hogy bizony nem a 21. század való nekünk. Hát nekem biztos nem.1100-1200…..
Ingvar 2010.04.04 22:24:33
@Redcap: állnék elébe a kihívásnak:)
Alig tudom elkezdeni az első sorokat. Lehet hogy rajtam kívül senki nem is fogja érteni ezt az egészet. Mégis, ki kell írnom magamból!Miskolci vagyok. Mindig is az maradok, bármilyen mostohán bánik is velem ez a város.Régen ismertem minden utcáját, a kapualjak mélyét, a kilátó…..
Isten utál minket Ez van 2010.03.01 17:17:00
Utálom a Fradit, utálom az ostoba tökfilkókat, utálom a csigát, utálom a kaktuszpálinkát, utálom a kommersz körtét-barackot, utálom a felvágós büdös parasztokat, utálom a beszűkült látókörű diszkósokat, utálom a mákostésztát, utálom azokat akik a túróstésztát…..
Isten utál minket Szar az egész 2010.02.27 17:28:00
Töröltem minden társszerzőt a blogról. Miért? Csak mert...
Isten utál minket Segíts magadon 2010.02.26 12:40:00
NB Előző postjára dobok már egy kontrát. Első körben tisztázzuk azt, hogy én a saját utamat járom, tehát nem vagyok társa senkinek semmiben. Ha annyira szenvedsz, meg rossz minden, akkor legyél férfi, és nézz szembe a kihívásokkal meg a fájdalommal. Vagy legyél bátor, és…..
Ingvar 2010.02.26 12:56:56
@ENBÉ: nem. csak adtam egy apró tanácsot.
Isten utál minket Paradoxon 2010.02.25 11:55:00
Mostanában kicsit hanyagoltam a blogot, de most ígérem visszatérek. Kezdetnek egy aprócska történet, amin egész jól szórakoztam:[...] Voltunk mulatni a cimborákkal, hajnali négykor elhagytuk a szórakozóhelyet, megbeszéltük, hogy találkozunk még pár pajtival itt-meg-ott. A közeli…..
Pontosan. Ahogy a Scorpions-számban szól. Mert bezárt a Kikötő és sosem lesz minden a régi. Pont ahogy az Europe - Final Countdownban van. Na de elég az idézetekből. Nagyon keserű szájízzel kezdtem ehhez a posthoz. Viszont segítségemre van egy félüveg Finlandia, meg üvöltő…..
Ingvar 2010.01.21 13:26:16
@Till S. Seemann: Nem rossz kezdeményezés, csak túl sok alternatív zene van a kínálatban, emiatt nem tetszett a Kikötő annyira az elmúlt fél évben. A perényiben lesz rock és metal buli februártól, inkább az érdekel.
Isten utál minket Karácsony 2009.12.24 09:13:00
Wacak előző postjához kommentelni akartam, de aztán meggondoltam magam, és kifejtem inkább egy postban a dolgot.Először is szeretnék reagálni az előző postra:Szegény egyke gyerek. Mi a helyzet a szüleiddel? Vagy őket nem "menő" szeretni, mert az nem goth, meg nem darkos?…..
Ingvar 2009.12.24 11:02:15
@Wacak: az ajándékot add oda édesanyádnak vagy édesapádnak. vagy egy cimborádnak aki megérdemli. a "jó ..... nyád"-ról meg annyit, hogy hiába pontozod ki, úgyis azt jelenti, amit. mégegy ilyen, és banollak a blogról, aztán megkereslek és eláslak.
Ingvar 2009.12.24 20:09:07
@Wacak: tehát én egy senki vagyok? aha. tudtommal én nem sértegettelek, te viszont igen. megvonom a szerkesztői jogot tőled. a kövi bejegyzés meg le van szarva, ugyanis nem tervezek előre.