Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G_Akos

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarságukban üldözöttnek és megalázottnak érző, vagy azt csak megjátszó politikusaink által kezdeményezett Nemzeti Alaptanterv igazából nem is a gyerekeknek szól, hanem a „magyar embereknek”, a világból kisszakított nacionalista identitás és a rendszerhez való hűség megerősítése céljából. Ennek…..
Olvastam tavaly év végén egy cikket, ami arról szólt, hogy mi az a 14 gasztro trend, amelynek távoznia kell most már az életünkből 2019-ben. A cikk úgy kezdődik, hogy "ő ugyan a szeretet és a kedvesség nagykövete" - mondjuk itt engem elvesztett, és kritikai szemlélettel folytattam tovább az olvasást…..
Az agyi érkatasztrófa, a stroke a leginkább az 55 évesnél idősebb férfiakat és a 60 évesnél idősebb nőket veszélyezteti, de a fiatalabbak sem lélegezhetnek fel, mert egyre korábban jelentkezhetnek a végzetes tünetek. Tudja meg, mennyire van veszélyben! ..
Emlékszem már tizenéves koromban furcsán néztem a politikai vitákra. Volt szó kommunizmusról, és nácizmusról. Kádárról és Horthyról, jobboldali polgárságról és baloldali ploretárokról. A két oldal folyton csatározott, és mindenki választott magának egy csapatot, pont mint a fociban. És a csapatot…..
G_Akos 2017.07.07 16:12:18
@blah: Kedves Blah, köszönöm szépen elvagyok a végzettségemmel és megnéztem az adóimat... Lényegesen többet keresek mint az előző kormányok alatt és lényegesen kevesebbet adózom. Ki is tudom számolni ... mert valami ilyesmit taultam annó.. amikor tovább tanultam. Lehet persze személyeskedni, hiszen egyszerűbb mint tényeket felvezetni... De te biztosan tudod a tutit, szóval kérdezlek: Jövőre a szavazáson kire is tegyem az X et aki grantáltan jobban vezeti az országot mint a jelenlegi kormány.
Emberi jogokkal, szegénységgel, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek, akik teljesen átláthatóan működnek és akik nélkül az ország jóval szegényebb lenne...
G_Akos 2017.04.20 15:28:12
@miva?: Én nem tettem különbséget szervezet és szervezet közt, legyen az civil szervezet vagy párt...
G_Akos 2017.04.20 15:53:19
@miva?: Ennek orvoslására találták ki a 4 évenkénti választásokat. Tessenek talán választást nyerni.
G_Akos 2017.04.20 16:31:03
@ZX: A számok makacs dolgok: nem tudom a pontos számokat a legutóbbi szavazásokról, de ha presentálnád összességében: Hány szavazó volt összesen ebből konkrétan melyik párta hányan szavaztak... úgy gondolom egy ilyen tény adat, forrás megjelöléssel el is dönthetné a kérdést.
2012-ben, tehát már öt éve hangzott el Matolcsy György szájából, hogy meg lehet élni havi 47 ezer forintból. Ezt aztán Zsiga Marcell fideszes politikus fokozta tovább. Most egy másik fideszes, Bánki Erik szólalt meg a témában, aki azt állította: az egymilliós havi fizetés nem számít kirívónak ma…..
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
G_Akos 2016.10.19 16:06:07
Ezúttal a régi játékok közül a Tri-Ton HSZ. által gyártott elektromos jelzőberendezéssel ellátott Grand Prix játékot szeretném bemutatni nektek. A Tri-Tonnak olyan játékokat köszönhettek a 70-es évek gyerekei mint az Ébredéstől elalvásig, a Vitorlázz velünk!, az Űrkaland…..
Édes istenem, mit nem adtam volna 1991-ben a Prince of Persia C64-es változatáért! De akkor ez elérhetetlen álom volt, egy lehetetlen vágy, a 8-bites nyomorultak Carmen Electrája, hiszen az Amiga-verzió sem volt hajlandó megmozdulni plusz memória nélkül. De húsz év után úgy tűnik,…..
„A szó szemüveg, s részben szem is ahhoz, hogy mit gondoljunk. Birtokba venni egy szót annyi, mint birtokba venni az általa jelölt valóságelemet. Minden definíció kérdése.” (Giovanni Sartori) Magyarországon kegyetlen háború dúl a verbális hadszíntéren. Arra hívom az…..
G_Akos 2011.04.01 18:46:05