Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HitElemér

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ceremóniadekor - ültetés A esküvői ceremóniát számos helyen tarthatjuk, de a két leggyakoribb a templom és a vacsora helyszíne - ha pedig van, akkor annak a kertje. Azon belül is mostani bejegyzésben a székek dekorációjára fordítunk nagyobb figyelmet. Ám meg kell jegyezzünk…..
Pink-narancs menyasszonyi csokor Ma egy újabb munkánkat mutatjuk be Nektek, de abból is csak a menyasszonyi csokrot. Az esküvőhöz tartozó többi kiegészítőt - a különböző asztaldíszeket  és egyéb dekorációt - majd a jövő héten, egy gyönyörű montázzsal tálaljuk.…..
Barack - narancs - arany esküvői meghívó Megint egy személyes hangvételű bejegyzés következik, nézzétek el nekem. :) Nagyon megható pillanat az életemben, hogy a testvérem férjhez megy, és nagy öröm számomra, hogy én tervezhettem a meghívójukat. (Mondjuk ki…..
Az Észt Eumar cég próbálkozik kitörni a hagyományos fürdőszobai megoldások alól, így létrehozták ezt az igencsak furcsa lefolyású fürdőszobai mosdót. Állításuk szerint egy vízesés inspirálta őket tervezéskor. Nekem első látásra egy piszoárra hasonlít inkábbb :)…..
HitElemér 2009.04.21 14:41:27
Akik rendszeresen olvassák a blogot, egészen biztosan találkoztak már Richelieu nevével és azt is tudják, hogy ha ő ír, akkor sokat. Ezúttal egy idióta után eredt, hogy kérdezzen tőle ezt-azt, de végül feladta az üldözősdit, mielőtt nagyobb baj lett volna belőle. A történet…..
HitElemér 2009.04.21 14:39:14
Többen is szóltak már olvasóink közül, hogy nyugodtan tegyünk ki több lakberendezési tárgyat, esetleg még több street artot, mert az nagyon szeretik és esetleg hasznos ötleteket is meríthetnek, ha átalakításra is sor kerül a házukban. Ti miről szeretnétek többet olvasni itt, a…..
HitElemér 2009.04.21 14:15:11
Nem is olyan nagyon rég az egyik poszt kommentjei között jött elő a közterület önkényes kisajátítása parkolási célra. Zsuzsanna sztorijában ugyan rendszám nem volt felfestve a hely elé és semmi sem utalt rá, hogy valaki azt már jól kinézte magának, de a csöppet sem udvarias…..
Szegény Ákos csak próbált szabályosan közlekedni, ami nem nagyon tetszett a bunkó terepjárósnak, aki előbb csak ráutaló magatartással igyekezett levélírónk tudomására hozni nemtetszését, aztán a piros lámpánál szavakba is öntötte mondanivalóját. Egész friss történet,…..
Érzésem szerint Zsola némileg mazochista személyiséggel van felvértezve, hisz a lenti párbeszéd alapján őszintén szimpatikusnak érezni valakit, aki undorítónak nevez és végig sem hallgatja a mondandómat, meglehetősen furán veszi ki magát. Most nálam is kiverte a biztosítékot…..
Szálka Hullám 2009.04.02 21:09:00
Ha horgászok beszélgetnek, akkor a halak és a vizek mellett szinte mindig előjön a vizek kirablása is. Nemcsak a "hagyományos" horgász-halász érdekellentétről beszélek. Az orvhalászat, orvhorgászat az, ami ma már a természetes vizeken magától értetődő jelenség. Az,…..
Szálka Megint 2009.04.16 20:30:00
jön valami kurva nehézfém, mert egy hete véletlenül eltört a cső. Mindig akkor törik el, ha megtelik a zagytározó. A környezetvédelmi-külügyi impotencia csúcsa, akár a Rába-habzás elleni fellépés. Idióta, szarfaszú politikusok, eszük ágában nincsen megoldást keresni.…..
Még idén érezni fogjuk a Bajnai csomag áldásos hatásait melyek között elsősorban a 25%-os általános és a 18%-os távhőre, tejtermékekre illetve a pékárukra vonatkozó áfa kulcsok bevezetésének, és a jövedéki termékek (dohányáruk, üzemanyagok, szeszes italok) adójának…..
B-oldal TOP1 húsvéti film EVÖR 2009.04.13 07:30:00
Kellemes húsvéti ünnepeket! Vegyünk egy francia sármőrt (Jean-Paul Belmondo), aki történetes legalább annyira gazdag, amekkora nőcsábász. Figyelme sosem lankad, így akkor is csajozik, amikor a feleségét éppen egy repülőgépre helyezi fel. A repülőtéren megismert szépséget…..
Felemás érzéseim vannak. Itt van ez a Scorpions, tulajdonképpen legendák. (Legendák?) Azt hiszem. Eleve nem igazán tudom hova tenni magamban a német zenét. Végiggondolva, tulajdonképpen - nem is tagadom - még nem hallgattam meg tőlük egy albumot sem elejétől-végéig, ráadásul a…..
HitElemér 2009.04.20 11:59:53
... ha olcsóbban és kreatívabban is megoldható a blúzt kiszúró mellbimbók problémája. Tanuljunk Lady Gagától! ..
HitElemér 2009.04.20 11:41:51
Te is kiváncsi vagy mennyi kalóriát égethetsz el különböző sport és egyébb tevékenységekkel? Olvasd tovább és megtudhatod.:) 1500 kcal:   - 4x25 perc futás   -3x1 óra tenisz   -3 óra tánc   -4x30 perc úszás   30…..
Sokszor elmondták már, hogy a "szakértői kormány" kifejezésnek nincs értelme. Legfeljebb az SZDSZ szerint, de hát azt meg tudjuk, hogy ők ötpercenként mást gondolnak a feltételekről, a határidőkről, a szakértőiségről és a világról. Szerintem nem is kell, hogy egy…..
Ma egy hetesek Dana kölykei! A képek a reggelit követő heverészés közben készültek, épp teli hassal emészt a 8 kis németjuhász.Egyébként az első információk szerint 7 lány, 1 fiú a felállás, de ez még nem annyira biztos. Várjuk a pontosítást. Update: "7 fiú van…..
HitElemér 2009.04.17 16:07:01
Szaffy Nyakatlan izé lettem 2009.04.17 08:52:00
Naszóval az történt, hogy tegnap este futás közben is éreztem, hogy mindjárt meghalok. Fájt a szívem, meg valahogy olyan sehogyse volt jó. Nem is vánszorogtam annyit, mint szoktam. Hazaérve az én hős és isteni attribútumokkal rendelkező Farkasom jól megmaszírozta a hátam.Akkor…..
Ma megkérdezte tőlem az egyik ügyfelem, nem ciki-e az online tanácsadásos munka. Mert van egy csomó önjelölt zseni, aki napi 8-10 órát ül a gép előtt, és pár hónap múlva már ki is kiáltja magát gurunak. Azért merte ezt megkérdezni tőlem, mert szerinte én nem ilyen vagyok, de…..
Grafter Mi kell a nőknek? 2009.04.15 15:34:00
Több helyen is szembeköszön a városban a Fogyifutamra, vagy Turbó diétára felhívó plakát.A rózsaszín kislányos indás-virágos dizájnból gyorsan következtethetünk arra, hogy a hirdetés nagy valószínűséggel nőknek szól. Magyarországon sokan küzdenek súlyfelesleggel. A…..
MedIQ Radiológia a zeneiparban 2009.04.15 07:46:53
Kinek jut eszébe CT képekhez zenei aláfestést rakni? Inside The Jaymis: Squishy Bits Version from Jaymis on Vimeo. Inside The Jaymis: Skeleton Animation - Wide Time from Jaymis on Vimeo. (Via Kevin, MD)..
àlabeck Főzni vagy nem főzni? 2009.04.16 12:58:00
Többnyire magam sem értem, miért, de szoktam tévét nézni, illetve még gyakrabban háttérként hallgatni. És feltűnt, hogy fiatal – és kevésbé – lányok fennen hangoztatják, hogy „én nem tudok főzni, még egy rántottát sem”. Nem arra a műsorra gondolok…..
A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét. A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a…..
HitElemér 2009.04.16 13:38:27
Nincs Válság A paranoia kora 2009.04.16 09:35:00
Ez nem egy újabb emo zenekar neve, vagy egy külvárosi rockkocsma speciális rendezvénysorozata, hanem egy valós probléma, mellyel nem igazán szembesülhetünk direkt módon a hétköznapokban, hiszen magunk is részesei vagyunk.Zaklatott vagy, egész nap pörögsz, de úgy érzed…..