Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don brada

7 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM elemzés Unilevel elrendezés 2012.09.18 22:58:22
Avagy a multilevel marketing megszületése A cégeknek két célja van egy többszintű értékesítési rendszer létrehozásával. Az első a forgalom növelése. Ennek érzékelése igazából nem egy nagy kihívása, mivel ha egy hónapon belül több terméket adok el, akkor nőtt a forgalom.…..
don brada 2012.12.17 14:27:03
A Kyaniról:
Személy szerint 8 hónapig voltam részese a Kyani gépezetnek. Az első tapasztalatok pozitívuma után, rá kellett döbbennem, hogy nincs új a nap alatt: ez is csak MLM.
Maga a rendszer, az alapötletek, és a termék sem rossz, de természetesen Magyarországon ezt is sikerült rendesen félrevinni.
Az eredeti rendszer lényege, hogy használd a terméket, és alkalmanként csatlakoztass egy-egy embert. Inkább építs lassan, de biztosan egy stabil rendszert.
Magyarországon, természetesen mindenki gyorsan akar gazdag lenni. Ez az első huszonpár embernek sikerült is, ők most a Bahamákról küldenek motiváló üzeneteket. Ha itthon nem érsz el 1-2 hónap alatt 3-4es szintet (ez kb 20-30 embert jelent) akkor ki fogsz esni, mert nem tud követni a rendszer. Nincs képzés, nincs kommunikáció, nincs komoly marketing, és igazi szakmai háttér, csak méregdrága start (kb 150 e ft) és termékek, és összességében egy másfél év alatt nagyra fújt lufi. Hasonlóan fog kidurranni, mint az összes többi - és az mlm lovagok vándorolnak tovább (amway, forever, nuskin, kyani,...?) a következő újonnan induló mlm piramisba. Közben pedig ezrek és ezrek csalódnak, és dobnak ki az ablakon százezreket.

A Kyani egy újabb cukormázas átverés, egy igazi csalódás-gyár. Száz emberből egy-kettő stabil, hosszútávú rendszert épít, a többi jó ha visszakeresi a befektetett pénzét majd kiesik, és örök mlm csalódott lesz, néhány igazán kapzsi ember remek üzleti tervének köszönhetően.
Jobbikos maradt Tiszavasvári A dunaföldvári és a soproni, földcsuszamlásszerű győzelmek után - melyeket a Fidesz Sztalingrádjainak is nevezhetnők - alaposan feladta a leckét a demokratikus ellenzék a populista, demagóg, rasszista jobboldalnak. Jelentjük, a győzelmet még egyelőre…..
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Szlovákia-Magyarország 2:0! Bős-Nagymaros után újabb összecsapáson igazoltuk a papírformát, ahogy azt az előzetes latolgatások alapján sejteni lehetett, sallangmentesen lehoztuk Brüsszelben a meccset. A dotoho birtokába jutott néhány kép, hogyan égette magát a magyar…..
don brada 2012.10.18 14:49:31
@Rodzservaltersz:
nem ostoba, csak egyszerűen szlovák.
Egyetlen indentitás összetevőjük egyszerű, mint az egyszeregy: gyűlölni a magyart, akitől loptak.

----------
sajatwebsite.hu
Zeng a balliberális média Bajnai Gordon visszatérésétől. Miközben az MSZP a háta középére sem kívánja, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció egyenesen óva inti, az LMP pedig szokásához híven még nem alakította ki álláspontját, az Elvarázsolt Kastély választási…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
Subba Party Hard 2012.09.27 19:12:19
ez azért elég laza ..
don brada 2012.10.03 15:02:40
KULCSFONTOSSÁGÚ  FIGYELMEZTETÉS:7777Ne  hagyjátok  a  szíveitekmegcsippelni  a  pokol  gyíkjai  által  !www.feny-angyalai.hu ..
Subba Valahol Pesten 2012.08.17 13:38:58
don brada 2012.09.20 10:28:03
Szeva bácsi 9 hónapot kapott Putyintól (még most is FBI TOP 10) , míg a Pussy Riot 2 évet istenkáromlásért az alábbi kis fellépésük miatt. Itt a teljes sztori. Itt meg már szervezkednek online. A FEMEN,ukrán balhés feminista csoport, a következő képen tartott…..
Subba Hooters Budapest 2012.08.24 15:17:58
Első, nem hivatalos fotó a csöcsös Hooters étterem pincérnőiről.   Nem magyarok: ..
don brada 2012.09.20 10:09:47
Subba Radics Gigi 2012.08.28 14:36:17
..
don brada 2012.09.20 10:02:21
@wilson77:
Térj észre vilzon! Rossz helyen vagy.
Vigyázz nehogy bagzó sünnel az arcodban ébredj.

("Akinek van humorérzéke mindent tud, akinek nincs bármire képes")
Subba Napod 2012.09.18 12:26:26
..
Teljes gőzzel folyt a szeptember 22-i Critical Mass szervezése, amikor a rendezvény két arca, Kürti Gábor és Sinka Károly egyik pillanatról a másikra lefújták az egészet. Sőt, bejelentették, hogy még egy bringás felvonulást szerveznek jövőre, és ezzel véget vetnek a nyolc éve…..
Ősszel nem lesz, jövő tavasszal pedig várhatóan az utolsó Critical Mass-t rendezik meg a szervezők. Ezzel lezárul a kerékpározás hazai történetének legtöbb vitát kiváltó rendezvénye.A Critical Mass elévülhetetlen érdemeket szerzett a környezet- és emberbarát közlekedés…..
don brada 2012.09.06 08:37:39
@Shopping: RESPEKT!

Túl nagy a pofa. Be kéne tartani a KRESZ-t nektek is!
Most lép hatályba az a jogszabályváltozás, amely újabb pofon lesz a rokkantnyugdíjasoknak. A szabályváltozás szerint az özvegyi nyugdíj szempontjából a rokkantnyugdíj egyenrangú lesz az öregségi nyugdíjakkal, így nagyon sok rokkantnyugdíjas még inkább a tönk szélére kerül.…..
Sokáig kellett várni rá, de megérte: nem kizárt, hogy már nyolc év múlva, a trianoni béke századik évfordulóján hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdését. Ezt Kőszegi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője jelentette be az Erdélyi Magyar Ifjak Borzonton…..
Hazánk korábbi köztársasági elnöke elköltözött az elnöki rezidenciáról. Normális esetben kit érdekelne ez? De itt és most Schmitt Pálról van szó, és a közel négy hónapról: amióta lemondott. Számolgathatnánk, hogy ennyi idő alatt hány darab "olyan" kisdoktorit…..
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..