Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lótepertő

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Jómúltkorjában valahol ott hagytam félbe a makettezős-modellezős téma taglalását, hogy elmegyek, beszerzek egy Willys modellt, annak összerakásán keresztül kicsit én is makettezhetek, és meg is mutathatom az alapfogásokat a teljesen kezdőknek. Aki profi, annak nem valószínű, hogy…..
Mostanában leszoktam a rendőrök cseszegetéséről, van elég baja a renoméjával nélkülem is a magyar rendőrségnek, most viszont meg kell, hogy szakítsam eddigi önmegtartóztatásomat. Ma is egy olyan levelet kaptam Quinntől, amit önmagában nem tennék ki, csakhogy mikor megnéztem a…..
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
Lótepertő 2010.05.17 13:37:02
@johannes vatatzes:
jujj de hülye vagy Te....
Lótepertő 2010.05.17 13:30:41
@Canis Lupus Libertas:
canis lupus libertas for president!

Az egyetlen értelmes hozzászólás!!!
Jobb, mint maga a poszt!
 Zoli, Vili, Gábor, Csabi, Karesz, Tibi vagy Laci. Ő a Ratkó-gyerekek után született a 60-as évek végén, 70-es évek elején-közepén. Lehetett volna akár kisgenerációs is, de ő ezt leszarja. Azok a rebellis hülyegyerekek voltak a korosztályából. Mindig jól elvolt, most is…..
de Sade márki Előadás 2010.02.25 19:00:00
Előadást tartok egy gimnáziumban, mondandómat jól megválogatott képekkel illusztrálom, a hallgatóság zömében negyedéves diákokból áll, és kurvára nem érdekli őket az, amiről beszélek, engem viszont igen, egyrészt, mert az emberiség máig sem pontosan igazolható…..
"Nicholas a mai órán, mint már sok másikon nem órai tevékenységet végzett: magnót v. CD-lejátszót hallgatott padtársával. Szaktanári intőben részesítem." Két kérdés. Egy, kínai piacon vett kis rádiót hallgattunk, ami el is lett véve, tehát hogy akkor miért kell két nyilvánvalóan nem igaz dolgot…..
Fighter Húsz hiba utcai bunyóban 2010.01.29 12:03:00
Az Index-fórumra linkelte be ezt a videót KopaszÁllat, amiben húsz gyakori hibát mutatnak be, melyeket elkövethetünk, ha verekedésre kerül a sor. Az első és legfontosabb hiba természetesen eleve verekedésbe keveredni (mihelyst lesz egy kis időm, haladunk tovább Marc MacYounggal,…..
Az Origo friss anyaga szerint az Artisjus évek óta próbálkozik azzal (több-kevesebb sikerrel), hogy legomboljon az iskolákról néhány tízezer forintot a szalagavatókon lejátszott zenékért. A cikk írója úgy tudja, hogy a szerzői jogi törvény külön rendelkezik arról, hogy a…..
  Vajon mivel melengetik szívüket vagy hűtik testüket? Vajon ebben rejlik a szláv virtus??? Vodka: (lenygelül wódka, oroszul во́дка) egy általában színtelen, szokás szerint gabonából vagy burgonyából desztillált alkoholos ital. Eredete pontosan nem tisztázott, de…..
Retró Előre ABBA a múltba! 2010.01.03 00:31:51
Drága Leendő Olvasók! Először is köszöntök mindenkit, aki bizonyára -látván a címet- nem véletlenül tévedt ide. Szerény blogomat a múlt leginkább kellemes emlékeinek szentelem - mondjuk kb. az 50-es évektől kezdve, és talán belelógunk az 1990 utáni időkbe is. Mert ha azt…..
Október 23 egy igen furcsa ünnep Magyarországon. Akik benne voltak az események sűrűjében, és most nem azokra gondolok, akik 1989 után jöttek rá, hogy benne voltak, hanem akik ténylegesen ott álltak a vártán, azoknak igazán felemelő érzés, hogy minden évben megemlékeznek róluk.…..
Lótepertő 2009.10.23 23:19:14
@Fedor:
Kedves Kvasztics!

Szerintem pedig mindkettő undorító!
Főleg, hogy olyanok állnak a kordonon belül, akik állítólag azért küzdöttek (mint üldözött ellenzék) a komcsik alatt, hogy ne legyen kordon... és most, hogy egy erkölcsi és gazdasági romot hagynak maguk után, a miattuk kiabáló embereket, azokkal a kordonokkal zárják el, aminek a lebontása, őket a hatalomhoz juttatta!
Paradox kis situ! A legbiztosabb, a kordon helyzete, úgy néz ki, hogy rá még hosszú ideig szükség lesz!
Az, aki gyújtogat és verekszik, bárkivel, akinek nem tetszik a búrája... hát arról meg kár bármit is mondani!
Viszont, azért néhány tojás vagy paradicsom, még nem egy kormányellenes összeesküvés!
Ha esetleg valaki magára ismerne a történetben, az szívás.A kép innenSziasztok.Ez az egész történet kicsit bonyolult, de ki szereti az egyszerű dolgokat?  Az egész dolog 2006 decemberében kezdődött, amikor én még ártatlan kislány voltam, és 1 éve volt barátom, akitől…..
Anyámlánya ötletből : 5* 2009.09.01 19:25:00
keresztül kasul járom a fővárost.nem ügy, mondhatnánk, de én biciklivel. és nem vagyok futár! mert akkor ugye, muszáj lenne.én pedig nagyon nem kedvelem a muszájt, se a piroslámpát, sem a rámhúzódó autósokat, sem a bicikliúton elémugráló gyalogosokat / épp ezért ott, csak a…..
Történetünk idején, vagy mondjuk úgy, a kelta uralom csúcspontján a Duna alsó szakaszától egészen a donegali partokig el lehetett utazni úgy, hogy túl sok új nyelvet nem kellett megtanulni közben. Egységes birodalommá természetesen nem szerveződtek az Európa nyugati és…..
Archiregnum A Sas leszállt 2009.06.20 00:35:00
 Sas József bárminemű tevékenységével kapcsolatban eddig a „vicces” volt az utolsó utáni kifejezés, ami az eszembe jutott; ez viszont tényleg poén: Horváth Csaba főpolgármester-helyettes a PártKeltében bejelentette, jogerős ítélete miatt Sas József lemond a…..
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
Lótepertő 2009.04.16 10:10:14
@paráznabillegető:
Fiatal vagy de majd te is leszel 45 éves és majd sok mindent meg fogsz érteni...
Addig viszont bölcsebb lennél, ha gondolgodnál mielőtt leütsz egy billentyűt...
Biztosan nagyon szeretnek téged a munkahelyeden Te lehetsz legempatikusabb kolléga!
Tudod anno a seregben volt egy mondás:
"Majd rájössz...!" vagy nem, de ez mindegy... ebben a rendszerben neked is helyed van... valahol..
Lótepertő 2009.04.16 11:26:55
@akocsis:
Kicsit szíven ütött a commented ...
Azért olvastam el ezt a postot, mert pont 45 éves vagyok és hasonló tortúrákon mentem, megyek keresztül, úgy mint a post írója...
Annyi a különbség, hogy vannak tartalékaim és mindig voltak másod-harmad állásaim, a kapcsolataimból mindig leesik valami kis meló (weblap, server config, itt-ott admin feladatok, gép eladás-összerekás stb.) ezért nekem nem kellett kőműves mellett dolgoznom, idáig!
Ha valaki tud több nyelven programozni, akkor képes bármit megtanulni még 45 évesen is... és lehet, hogy nem is olyan lassan mint hiszed.
Hálózati tapasztalatok pedig, igen lassan avulnak el, szerintem, lévén ez az TCP/IP nem mai dolog.
Egyébként örülök, hogy nem te vagy a főnököm, ilyen helyeken égnek ki az emberek néhány év alatt és lesznek megkeseredett depressziós zombik.
Remélem a világ más irányba fog változni mert ez így nem jó...
Voltál orvos vagy rendőr vagy bármi más???
Boldog menáger életet kívánok, meddig is?
Igen, akkor tehát megkezdődött az iWiW átalakulása. Az első felvonásban két dolog változik. Az egyik a dizájnt érinti. Mint korábban már írtunk róla, a ráncfelvarrással a közösségi szájt régi adósságát törleszti: a sokéves, megfáradt dizájn kap most…..
Lótepertő 2009.04.16 08:33:49
Éppen mostanában gondoltam sokat a kedves fejlesztő csapatra....
Volt ugye a wiw, amely azért indult, hogy képes legyek néhány kattintással összegyűjteni az ismerőseimet és a folytonosan változó telefonszámok, email címek, lakcímek gomolygó káoszában legyen egy biztos pont, ahol mindenkit megtalálok ha kell... (persze kérdés, hogy kell-e, de mondjuk, hogy mégis)
Ebből lett az ami most van... de mi is ez pontosan???
Évek alatt sikerült eljutni oda, hogy ha véletlenül többszöri próbálkozás után eljutok a bejelentkezésig, akkor az oldal tele van csili-vili flash-es bannerekkel, reklámokkal és egyéb marketinges szarokkal, viszont három napja képtelen vagyok megnézni azt kurva üzenetet, amit a ismerősöm küldött London-ból (azóta már nagy nehezen kiderítettem az email címét és ott kommunikálunk)...
Számomra teljesen ismeretlenek jelölnek be... ezzel frusztrálnak ... fingom sincs ki-kicsoda...
Ha vissza jelölöm, akkor lesz még egy kapcsolatom, akiről nem tudom honnam ismer, ha nem jelölöm be megsértődik és morcos üzeneteket küld, ha rékérdezek hülyének néz... hát nem emlékszel, hogy két hete beszéltünk 3 percig valahol...
Mindenféle agyatlan üzeneteket kapok vegyek ezt, vegyek azt, regisztráljak a lófasz tudja milyen közösségi oldalra...
Azt kéne végre eldönteni, hogy mire is lenne jó az iwiw, a reklám felület eladásán kívül...
Azon töröm a fejem, hogy kell ez nekem egyáltalán?
Lótepertő 2009.04.16 08:54:13
@Zordon Blue:
Azt hiszem ez egy kicsit lökött dolog, amit írsz...
Egy eszköz használható vagy nem, működik vagy nem ennyi!
Nem azzal van a baj, hogy reklám meg marketing, hanem, hogy az eredeti funkcióját nem látja el, így nem használható vagy csak nehezen..
A sztaki szótár is ingyenes, azt is megvették az is tele van reklámmal de mint szótár ettől még kiválóan működik!
És ez az óriási különbség...