Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biggamer

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoftverválogatás notebook telepítéshez Aki az első laptopját vásárolja, meg nincs tisztában azzal, hogy milyen programokat, szoftvereket kellene telepítenie rá. Az első és legfontosabb az operációs rendszer, enélkül esélytelen, hogy a vadiúj gépet bármire is rávedd. A laptopot érdemes…..
Biggamer 2018.07.16 14:02:43
@Bambano: Nálam 16GB. Mondjuk mióta felmentek a ram árak az egekbe, még jobban felértékelődik a ram jelentősége. :)

Régebben mikor még nem voltak olcsó SSD-k, akkor ramdisket csináltam a ramból és a /tmp-t meg böngésző cache-t oda irányítottam és baromi gyors volt úgy. Ezt Windows alatt csak külső program telepítésével tudtam volna megtenni, Linuxon meg csak egy sor az fstabban... :)
Biggamer 2018.07.16 14:52:41
@_B_: Van Steam fiókom, és benne játékok Linux alatt amiket szoktam is játszani.
Biggamer 2018.07.16 15:20:37
@ételizésítő: Szerintem vegyél vissza az arcodból, mert egy rakás hülyeséget tolsz be ide.

Steames játékaim harmada fut Linuxon. Ezek inkább indie címek, de vannak köztük AA játékok is. Ergó nem lehet kijelenteni, hogy a Linux alkalmatlan a játékra. Sok minden történt ezen a területen az utóbbi pár évben, valszeg régen láttál már Linuxot.
Furcsa, nyomasztó, zseniális program a Time Fcuk, ami alapjaiban platformjáték, de néhány eleme inkább a logikai játékokhoz húzza. Például lehet benne két réteg között váltani, mint a Shift sorozatban, és ezt ki is kell használni a pályákon. És persze vannak kapcsolók,…..
Biggamer 2009.10.02 08:56:54
A BeluGerin Games remekbeszabott stratégiai játékkal állt elő, méghozzá tavaly december 30-án - rejtély, hogy kerülhette el eddig a figyelmemet. A Battle Gear célja roppant egyszerű; meg kell hódítani a világot. Ezt három nemzet, illetve közösség bőrébe bújva tudjuk megtenni.…..
Régi adósságot törlesztek ezzel a bejegyzéssel: végigjátszottam végre a Gemcraft Chapter Zerót. Quod erat demonstrandum, a képen az utolsó pálya, most már nyugodt szívvel értékelem a játékot (akik gyűlölik a lövegtoronyjátékokat avagy tower defense-eket, nyugodtan lapozzanak).…..
Itt a Wx3 Lab másik, szerintem remekül sikerült játéka, a Planet Defender. A stílusát tekintve leginkább a lövegtornyos stratégiákra hajaz. A grafika ismételten nagyon tetszetős, a zene is rendben van. A fejlődési rendszer egy kicsit gyenge, de azért van. Az idegenek több hullámban…..
Bár sokan ki nem állhatják a kongás cuccokat, a viszonylag friss (egész pontosan május 10-i) Starcom elég jónak ígérkezik. Egy csillagbázis egyetlen hajójaként kell felfedeznünk a galaxist és megvédeni a bázist, technológiákat szerezni. Mindezt féregjáratokon keresztüli…..
Többen hiányoltátok az agyatlan disztrojt, íme. Lassan két éve jelent meg a blogon az Endless Zombie Rampage több társával. A második rész sokat váratott magára, nincs egy hónapja, hogy megjelent. Sem a grafika, sem a koncepció nem változott igazán, a menü kapott egy generált,…..
Először is üdvözölnék mindenkit. Aki esetleg furcsálja az előző mondatot: a posztot nem -sg- írta, ugyanis mostantól több szerkesztő is segít abban, hogy a GDP ne szökjön túl magasra ;) A Cargo Bridge már meg lett említve a kommentekben, de szerintem egy külön posztot is…..
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
Elkezdem ellapátolni a kommentekben összegyűlt játékokat, kezdésnek az Orbital Decayt. Várvédős játékkal van dolgunk, ahol a vár egy űrhajó, ezt fejlesztgethetjük lézerekkel, szervizdroidokkal és testőrként szolgáló kisebb űrhajókkal, de az egyik ágyúval mi magunk is tudunk…..
Biggamer 2009.04.27 17:50:25
@mutyilufi: Hehe, és a 3. mag daraba végén a Benthusinál lesz :D

Amúgy igen, nekem is az ugrott be rögtön, ho hw2.
Azért a nagy örömködésben ne feledkezzünk meg a napi penzumról, ez pedig mára a Sneeze című játék. A cucc az egyklikkes-láncreakciós műfajból egy egyszerű klón, de a legbetegebb, amit láttam. Már a gyújtogatós játék sem volt piskóta, de ebben náthával kell megfertőznünk…..
Biggamer 2009.04.16 08:53:02
@Biggamer: A Try again gombbal az adott pályán kezditek újra.
Biggamer 2009.04.16 09:31:30
@Andie: Hogyaza, tegnap még nem az elsőre dobott vissza. Kb 20x próbáltam azt a libaryt, de csak 65%-ig jutottam, azt is nehezen.