Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aiasz

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DPRK 360 blognak sikerült megszereznie az idei észak-koreai női divatkatalógust (녀자옷 - Női ruhák). A katalógus nem csak fényképeket tartalmaz, de szabásmintákat is, hogy a hölgyek otthon is elkészíthessék a divatos öltözékeket. A ruhák többsége a 80-as, 90-es évek nyugati divatját szintetizálja a…..
Aiasz 2016.10.05 19:32:34
@Kiss Árpád 2: Jó nagy kretén vagy te b+ lol
Takarodj ki egy pár évre észak-koreába, aztán látni fogod milyen kellemes is a "magyar" mélyszegénység.
 Mostanában elfogott a nosztalgikus hangulat. Késztetést érzek arra, hogy olyan ételeket készítsek, elevenítsek fel, amelyet régen még nagyanyáink idején (vagy még azelőtt) készítettek.Most egy régies ételek-sorozat mozaikja elevenedik meg a tejfölös gombócban...
Egy dél-londoni lakótelepen találtak rá a 60 centis jószágokra. A kártevőírtó még nem látott ehhez hasonlót az elmúlt 15 évben, mióta a szakmában dolgozik...
Arra való a netes anomitiás, hogy az ember többet engedhessen meg meg magának. Akár az állat is kitörhessen belőle. Erre igen szép példákat találhatunk a tetszőleges posztunk alatt kommentelő Fidesz-trolloktól. Bár persze az anonimitásnak nem kell föltétlenül azt jelentenie,…..
Megérkeztek az új Skoda-Solaris trolibuszok Budapestre! Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és dr. Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója 2015. augusztus 27-én ünnepélyesen bemutatta azt a hét vadonatúj trolibuszt, amik a BKK megrendelésére…..
Így kezdődik. És a panoráma is megunhatatlan, de ráadásul most hétvégén még a Ádám Csaba (Olimpia) menüje van! [Van még pár hely a jövő héten rendezett Bazi Nagy BBQ-ra! És érdemes elolvasni a világ legjobb étterméről szóló friss posztot is.] Már hónapokkal…..
Megkezdődött Kína Yulin nevű városában az éves kutya és macskahús fesztivál, így ezrével viszik a nyerészkedők a ketrecekbe zsúfolt élő kutyákat és macskákat a húspiacra.   Brutális tradíció az, ami minden nyáron júniusban ismétlődik Délkelet–Kína Guangxi nevű tartományában Yulin városában,…..
Aiasz 2015.06.22 11:13:59
@Lépegető Eszkalátor: Az ilyen kommentekből látszik mennyi elmebeteg f@sszal vagyunk körbevéve. Beutalnálak egy emberevő törzshöz egy wellness hétvégére, mint főfogás. A vadászat és állattenyésztés egy ősi emberi szükséglet, de a kegyetlen, primitív, állat pusztítás nem az. Azt csak a gyökerek csinálják, akik jobb lenne, ha kihalnának erről a bolygóról.
Orbán Viktor nem szereti a veszteseket. A csepelhirek.blog.hu írja: Sok Fideszes politikus szembesülhetett már Orbán haragjával, ha egy vitában, vagy egy választás során alulmaradt. Ennek esett áldozatul Németh Szilárd, az országszerte ismert rezsipápa. Az ügy előzménye, hogy a…..
Aiasz 2014.05.20 13:33:20
@Richard Balazs: Én meg az olyan barmokat küldeném Észak-Kóreába egy fél éves kinttartózkodásra, akik az mondják, itt diktatúra van. Élvezhetnék egy kicsit az igazi diktatúrát legalább...
"A fiam eltörte a kezét az iskola játszóterén. Kérem...emiatt ne változtassa meg az új szabályokat!" Ezzel kereste fel egy szülő az iskolaigazgatót, aki leszámolt a játszóterek biztonságossági előírásaival. Megfelelő, a szabványok előírásait figyelembe vevő…..
HamPLÓ Fogaskerekű szalamandra 2014.04.10 07:00:00
Aki a múltkori lengyel motorvonatos bejegyzést a lepukkantság dícséretének érezte, annak most következzék valami tüchtig és modern! Schneebergbahn név alatt általában a Puchberg am Schneeberg vasútállomásától a 2076 méter magas Schneeberg oldalára felkúszó fogaskerekűt…..
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Aiasz 2014.02.04 09:15:59
@muhi:"Ha valami befosik - eddig minden OK - akkor úgy veszem, hogy a megtakarításból fizetem a szervizköltséget."

Tulképp akkor egész idő alatt a javításra spórolsz. Kettőstömegű lendkerék, szűrők, tápszivattyú, részecskeszűrő. Ezalatt a benzinesbe meg olajcsere. Nem ugyanaz...
Aiasz 2014.02.04 09:19:31
@uniball: "Ha 100 km alatt 6 liter gázolajat égetek el vagy 9 l benzint, valószínűleg az utóbbi termel több káros anyagot."

Ez mekkora hülyeség volt...
A legviccesebb dolog már megint Esztergomban történnek ...Helyi KDNP azt kéri a Tatabányai Törvényszéktől, hogy tiltsa el a képviselőcsoportot (Meggyes Tamásékat) a Fidesz-KDNP név használatától, és állapítsa meg: a frakció megalakulása óta törvénytelenül használja a…..
Gyurcsány Ferenc egyhetes éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren. Az első nap reggel megkukkantottuk, mi a helyzet. Képriport. Termosz, Stephen Hawking-könyv, tesco-szatyor és egy jó vérnyomásmérés - így is kell. Molnár Csaba, betartva a hierarchikus viszonyokat, a mester…..
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
Aiasz 2012.05.30 11:13:55
@A fidesz a betegek kiirtására készül: A nevedből ítélve te sem Einstein leszármazottja vagy. Bringás szakmai szervezetek is örülnek, ha elkerülte volna a figyelmedet. Neked tuti nem lehetne jót csinálni, mindaddig, míg nem egy büdös kommer vagy liberális vezetné a fővárost. Akkor az is jó lenne kerékpársávnak, ha krétával húznának két csíkot 500millióért, elégedett lennél és örülnél. Ilyen névvel baromi hitelesen elégedetlenkedsz.
Aiasz 2012.05.30 12:13:18
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Gratulálok az értékes poszthoz. Gondoltam én, hogy primitív vagy, és tényleg. :D
Aiasz 2012.05.30 12:23:59
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Te tényleg egy sötét barom vagy. :DD Ha a te kiirtásodra készül a fidesz, akkor hajrá. :D Nagy veszteség nem érné a társadalmat, sőt. Buszsávot kellene a fejeden átvezetni, na az jó lenne. :D
Nemcsak a kerékpárosok, az autósok biztonságát is veszélyezteti a főváros XIV. kerületében egy ismeretlen, aki azzal szórakozik, hogy összezavarja az útjelzéseket. A kerékpárutakat is érintős esetekre egy felháborodott biciklis, magpet hívta fel a figyelmet. "Egy igazi…..
Ronda szó hogy prosztata, de érdekes hogy benne van a tata.Fiatalabb koromban nem is tudtam, hogy van egy ilyen szervem, amíg egyszer az urológus be nem nyúlt.Volt prosztatagyulladásom ami potencia problémákat is okozott.Akkor ismerkedtem meg a prosztata masszázzsal.Az doki csinálta,…..
Aiasz 2012.04.23 15:57:31
@_zulu_: Ez kurvanagyvolt :DD
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Aiasz 2011.12.14 12:09:58
@Rosszindulatú Vászka: Jól beszélsz! Egyetértek!
Aiasz 2011.12.14 12:12:28
@orient: Pl: Nagykőrösi úti MC
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
Kifordult magából ez a világ. Hová tartunk, ha már a kétharmados kormánypárthoz, a NENYI-hez, NER-hez tartozást sem vállalják föl büszkén legalább azok, akik kitalálták, vagy legalább bólogatórobotként asszisztálnak hozzá?Ha élcelődünk a szocialisták színváltásán,…..
 pont így: JAJ! had kérjem már alásan a segítségeteket! Van egy ilyen beckses ügy. Ha benne leszek a top 3-ban ( azt hiszem ) akkor kapok 600.000 forintot hangszerekre. Ha szeretsz szavazz azért, ha nem akkor meg azért, hogy otthon zenéljek az új hangszerekkel, ahelyett, hogy…..
Aiasz 2010.06.04 15:34:05
@Logan Grimnar: "ez az ember egy zseni"
Más elképzeléseim vannak ha egy zsenire gondolok. Ez egy fasz, vagyis a képen kettő.
Az a Fidesz csökkenti "kőkeményen" az áram árát, aki az összes törvényjavaslatot, ami a jelenlegi helyzethez vezetett, csont nélkül, teljes egyetértésben az MSZP-vel megszavazott. Csak Borat-ot tudnám idézni: nice!   Az energetikai maffia törvényesen "lopja…..
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
Aiasz 2010.06.02 15:21:37