Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lurtz az Uruk

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt beööööööööööööööf Lurtz! ismét ideültem ez elé a villogó izé elé, hogy izmozzak egy kicsit! Képzelljyétek el, befeküdtem a 33 tonna alá, mondom végre valami megizzaszt talán, fogom emelem, és mire észbe kaptam már 45-öt kinyomtam belőle! Meg se éreztem, egy…..
Itt Lurtz. Sauron megint üvöltözött velem, hogy írjak... még ha üvöltött volna. Azt csak én tudok, hozzám képest suttogott, olyan hallkan, hogy belefájdult a fülem. Szóval írjak... olyan nehéz ezen a pici billentyűzeten írni, folyton melléütöm, azt ki kell javítani,…..
Itt Lurtz, Hey! Sauron főnökkoma rámszólt, hogy írlyak én is, mert ki leszek rúgva. Hihetetlen, hogy képes volt akkor berontani hozzám, amikor az évi egy fürdés napom van. Mindig elfelejtem, hogy valólyjában nem is raszta hajam van. Ez a sampom megtette a hatását, olyan sejljymes…..
Ma vótunk uszodába a többiekkel. Hát ezek milyen puhányak... A 450-edik körömet úsztam, amikor ők a mádosik kör után lihegtek. Sauron is, leúszott  2 kört kimászott a vízből és elájult. Igaz, hogy azt a 2 kört páncélban úszta végig, de az másik kérdés. A lidérc…..
A sötét nagyúr mindennapjai SSzB 2010.12.31 21:35:00
Bööööf... Itt Lurtz. Eredetileg Sauron kezdte el írni a bejegyzést, csak egy kicsit berugott. Nem tom mitől, amikor én fiatal voltam, több hordónyi piát meg tudtam írni éhgyomorra, és meg se kottyant, még a kezem se remegett. Mondjuk mostanában is iszom gyúrás előtt egy pár…..
Ha már itt a horror filmekről van szó, gondoltam leírom, én mit gondolok azókról. Eléggé bosszant, hogy mindenki meséli mennyire ijesztőek meg ij... ily... hogy is írják? mindegy, iljyenek. Hát én akármennyit néztem meg, én sose ijedtem még meg. Nem találtam még olyat, ami után…..
-Tata! Nem is vagy te olyan vén csóka! Tetszik a vezetési stílusod s az, ahogy szembenézel a veszéllyel!-Hát igen nem félek vásárra vinni a bőrömet! - Válaszoltam büszkén!-Sajna az enyémet se! - Tette hozzá a fiam halkan. A bandavezér nem foglalkozott a hozzászólásával. Lehet,…..
Sauron leváltatott engem. Pedig minden jól csináltam! Jó, hát az egy dolog, hogy a katonáknak már csak hetente egyszer adok enni, de azt nem feltétlen csak a spórolásért! Én, amikor kölyök voltam, naponta 2X6 órát gyúrtam, és két hetente ettem egy fél szelet ork véres kenyeret.…..
Bőőőf, így van, végre kaptam valami olyan pozíciót, amit megérdemlek. Sauron főnök átadta ideiglenesen a főnökséget, amíg ő babázik, amúgy tényleg enni való kisbaba (hmm éhes vagyok). Szóval, kézbe veszem az írányítást! Ahogy a főnök mondta, két munkát végzel el,…..
Itt Lurtz! Rég keménykedtem, gondoltam jövök megint menőzni. Képzeljétek a multkor ebédnél odajött egy ork kukac, kérdezni akart valamit. Megvártam a kérdést, aztán üvöltve letéptem a fejét (üvölteni azért kell, hogy figyeljenek! és úgy menőbb is), kiszedtem azt a maradék…..
Itt megint Lurtz. Olyan dühös vagyok.... Az egész sereg beteg, r.hadt kis ork kukacok kicsit meghültek, és most 40 fokos lázzal fekszenek otthon, és hiába akarnám meg se akarnak mozdulni. Milyen katonák ezek? Mondtam már Sauronnak, hogy engem klónozzon, de erre csak olyan furcsán…..
Engem hüjéznek le! Engem! Aki egy egész hadseregnek parancsol? Aki itt élet és (inkább) halál ura? Egyetlen parancsomra ezrek mozdulnak meg! És én vagyok a hülyje? Az az idióta intlile... intili... inteligigi.. szal az a sz.r teszt nem bizonyít semmit! És igenis tudok késsel-villával…..
Itt Lurtz! Gondoltam megint erősködök nektek! Kézpeljétek el, odaszól nekem az egyik ork kukac, hogy főnök elfáradtunk! Erre én gyorsan kettétéptem, majd megettem az agyát, a maradékot pedig a többiekhez vágtam, és lefuttattam velük még 3 mérföldet. Nem képzelik, hogy itt…..
 Üdvözöllek olvasó! A pénteki beszámolom az AMTATA-ban, nem úgy sikerült, ahogyan vártam. Az eseményeket még fel kell dolgoznom magamban. Most nem szeretnék beszélni róla. Talán majd legközelebb.Helyette elmondom nektek milyen volt a Halloween Anderson módra.Nem voltam…..
hej, itt Lurtz. Sauron koma nem ér rá, gondoltam izmozok nektek kicsit. Képzeljétek el, múltkor mondom a katonáknak, fussanak 3 mérföldet. Erre elkezdenek panaszkodni, hogy esik, meg hideg van, meg sár. Le kellett tépnem 3 orknak a fejét, hogy megcsinálják amit mondok, nem mintha gondot…..
Halljátok, múlkor épp utazok egy ilyen... hogy is mondják, buszon, ja! Tömeg volt, azt gondoltam csináltam magamnak egy kis helyet, majd nekiáltam, úgy lightosan pogozni. Szal szólidan ütöttem-rúgtam, erre ledoktak a buszról. Pedig a fejszém még elő se vettem. De ez is Sauron…..
Itt Lurtz! Jó ötletet adtál Torin, ha jártál már háborúban, akkor még emberszámba is veszlek. Mert aki nem járt még háborúban, az nálam csak egy nyavalyás ork kukac.Amúgy Sauron azé nem tud írni, mert börtönben van. Amikor kérdeztem tőle, hogy miért került be, ordítani…..
Bocsánat, hogy eddig nem irtam, de sok dolgom volt. Ám jövőhéttől újra élvezhetitek Andy kalandjait. ..
Itt ismét Lurtz. Volt egy kis szabad időm, gondoltam májerkodok itt egy kicsit. Láttátok már biztos ti is az új Snikers reklámot, Mr. T-vel. Nah, mondom, egy Tank nekem is jól jönne, odamegyek Sauronhoz, kúltúráltan, nyugodt hangnembe kértem, valahogy így:- Te Sauron, adjáááá…..
Itt Lurtz az Uruk Hai. Sauron meghívott, írjak a ide majd történeteket. Legalább mindenki megtudja, hogy milyen kemény vagyok. Múltkor is, kiadom a parancsot azoknak a gírhes orkoknak, hogy ássanak egy árkot, erre mindegyik elkezd egy sajátot ásni. Azt hittem, agyvérzést kapok, fogtam…..