Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narrátor:rm

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először sorra vettem azokat az éppen abban az időszakban létrejött kiállításokat, melyek hasonló témát feszegettek, vagyis a történetmeséléssel, a narrativitással foglalkoztak. Kapcsolódásuk az én kutatásomhoz néhol igen laza, ámde akkor is szerettem volna látni, hogy ki…..
Hannes Böhringer: Szinte semmi Életművészet és más művészetek fordította: Tillmann J. A.  Semmi különös A fluxusról  "A figyelemnek azonban támaszra, támasztékra van szüksége. A művészetnek általában szüksége van valamire, ami megtámogatja, megkülönbözteti,…..
http://soapopera.uw.hu/index.html/A lehető legaktuálisabb portfólióm netes megjelenése. A sasszemek megfigyelhetik a kezdőoldalon a 2008-as dátumot és gondolhatják azt, hogy mennyire slendrián vagyok, hogy ezt még nem cseréltem le 2010-re. Nos, nem is fogom, egyelőre, mert azóta…..
Kezdeném ott, hogy szépen végigviszem azokat a hivatkozásokat, amikkel az írott DLA témám telis-tele van. Az iromány beadásának idején (2007) három oldalnyi terjedelmű volt. Kevés konkrétum, sok felvetés jellemezte, mivel ezekben az anyagokban a jelentkező inkább irányvonalat…..
A blog abból a célból indul, hogy a kutatásomhoz (mely a sejtelmes Hiány, lehetőség, narratíva címet viseli)(legalábbis egyelőre) összeszedegetett anyagokat egy helyen tárolja. Mert lehet a böngészőben a könyvjelzőkkel játszani, de mivel tűntek már el könyvjelzőim (a…..
A Contemporist szerkesztői közöltek összeállítást a magyar IVANKA és Hübler János közös munkájáról, a Hübler asztalról, amely a napokban zajló, milánói design vásáron mutatkozott be. A beton és üveg felhasználásával készült bútor harmadik, nem kevésbé fontos…..
Adott volt a történelem; az utókor számára azt megőrző krónikák, melyek a Szabad Európa Rádió Kutató Intézetének adományai... van két mindenre elszánt testvér, Ivánka Katalin és Ivánka András, jó nagy adag kreativitás (genetikai alapon az erekben csörgedezve), ráadásként képbe kerül egy fiatal…..
narrátor:rm 2010.04.24 15:21:32
Szombat reggeli update: érdemes elolvasni az Indóház beszámolóját arról, hogy ugyanezt a helyzetet hogy kezelik az osztrákok. Hááááát, kár volt Francit Szarajevóba küldeni, az biztos! A fél Európa légiforgalmát megbénító izlandi vulkánkitörés lehetőséget teremt az…..
narrátor:rm 2010.04.17 14:44:41
@martin86:
Keletiben egy darab nemzetközi jegykiadó gép sincsen, mert nénikék írják kézzel a jegyeket. De nénikéből van 2-3. Ja, de ez csak a fenti Wasteels irodára érvényes. Ha jól emlékszem valamerre balra hátul is van egy nemzetközi pénztár, de ott is több alkalmazott van.
32 éves vagyok, van diplomám, több tanfolyamom, és több mint tíz év szakmai tapasztalatom, és azért nem kellek sehova mert nincs gyerekem. Az egész 3 éve kezdődött. Közel 10 évig dolgoztam egy nagyvállalatnál, és úgy döntöttünk gyereket szeretnénk. Először alig engedtek el…..
narrátor:rm 2010.03.22 10:29:36
@_Molly:
"A gyermekgondozási segély havi összege – a gyermekek számától függetlenül – azonos az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegével (2009. január 01-től 28.500,- Ft), ikergyermekek esetén 200 %-val (2009. január 01-től 57.000 Ft)."