Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hantaboy

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis ráadás: Cherry küldött nekünk egy játékot, amit tippünk szerint magyarok készítettek, talán épp ő az egyik alkotó. Sajnos/szerencsére facebookos, de ettől még érdemes kipróbálni. Cherry oly tökéletesen összefoglalta a lényeget, hogy át is adom neki a szót: "A…..
Hantaboy 2011.12.13 16:48:29
@Cherrx: Kipróbáltam, és nem igazán tetszett. Valamiért nem vagyok oda a kockapóker típusú játékokért. Arckönyves játékokkal sem nagyon játszom, néha van 1-2 amivel elvagyok egy darabig, aztán törlöm. Legjobban az zavar az facebook-os játékokban, hogy vagy idő kell ahhoz, hogy cselekvés pontot kapj, vagy rohadt sok ismerős, hogy haladni tudj.
Megértem, hogy a creditek miatt is raktad fel oda ahova, de én nem vagyok tagja a fizetek egy flash játékért csoportnak.

Viszont ha szeretnél belőle több $ kicsikarni, akkor töltsd fel Kongára is (vagy csatold a facebookos játékot a kongás fiókodhoz). Ott ugyanúgy lehet extrákat adni "kred"-ért, és van heti, valamint havi verseny is, amiért még több pénzt kaphatsz. (Ja és a reklámok után is kaphatsz pénzt)

Aztán ha multimilliomos leszel, akkor majd remélem meghívsz egy sörre :P
Nagyon szeretem a netbook-omat, az apró kis képernyőn tulajdonképpen minden dolgot el tudok végezni. Persze, azért időnként vannak kivételek. A Moby Dick 2 nem játszható kis képernyőn, tapipaddal, még a hozzám hasonló megszállottak (inkább tekergetem a képernyőt, ha túl nagy a…..
Hantaboy 2011.12.08 18:06:52
@MDylan: A pontokat utólag is lehet variálni. Csökkentheted az egyiket, hogy növeld a másikat. A acsik meg extra fejlesztési pontokat adnak, így az elején, érdemes azokra koncentrálni.
Elég furcsa játék a Sketch Quest. Azon kívül, hogy az egész fekete-fehér rajzokból áll, még az ellenfelek is különösek. (Hogy kerül egy pályára a focista és a pingvin?) A játékban nagyon pozitív, hogy nem csak ugrálnunk, hanem rajzolgatnunk is kell. Sőt vannak…..
Hantaboy 2011.12.06 04:41:38
Melyik verziód van a flash playerből?
Nálam 11.1.102.55. és működik.
www.adobe.com/software/flash/about/
oldalon ellenőrizheted, és ha régebbi, akkor frissíts egyet... (esetleg hibás a flash pluginod, ilyenkor is érdemes egyet frissíteni)

Az ötlet amúgy jó, hogy magadnak rajzolod meg a fegyvereket, de egérrel sosem tudtam jól rajzolni...
Egyszerűen édes kis logikai játék a Pursuit of hat. Adva van egy rongybaba, akinek folyton eltűnik a kalapja, és vissza kell szereznie. Alapvetően platform-műfaj lenne, de mivel számtalan kapcsoló és egyéb feladat nehezíti a megoldást, szegény kis babácskának folyton szét kell…..
Hantaboy 2011.11.15 13:29:55
@Halot: Pedig egyszerű. SPOILER következik:
Badobod az egyik lábad az ágyúba (mellé állsz és space), a másikat rádobod az ágyú melletti sárga gombra. Leugrálsz a piros gombig, az ágyú kilő, a jobb oldali gomb aktiválódik, és a sárga fal felemelkedik.
Nos, a Bubble Trouble, egy szuper játék, amiben egy ördöggel (?) játszunk. A játék lényege, hogy a fejünk felett pattogó labdákat lelőjük. A játékot könnyíti az, hogy lehet benne combózni, ami annyit jelent, hogy abba a labdába, amibe belelőttünk, abba ismét beleeresztjük a…..
Munkakerülő játékok Blogszünet 2011.10.10 07:21:00
Sajnos a következő hónapokban nagyon nem érünk rá, ezért a munkakerülés részünkről határozatlan ideig szünetel. Kérjük megértéseteket.(UPDATE: Én sem tudnám sokkal tovább részletezni az okokat, tényleg elég kevés ideje van a szerzőgárdának. Természetesen próbálkoztunk…..
Hantaboy 2011.10.10 15:17:45
Sajnos ez már várható volt. Igen engem is megkeresett Stöki, de nem vállaltam, pont azért, mert nem 5-10 perc az egész. Hosszú távon pedig könnyen kiéghetnek a szerkesztők.

Ettől függetlenül itt egy pár játék, azoknak, akik olvassák a hsz-eket is:

A BasketBalls, egy nem is olyan rossz játék. A labdát bele kell dobni az összes kosárba, ami a pályán található. A bíró leütése 5 mp bónuszt jelent, de nem mindig éri meg.
www.kongregate.com/games/turboNuke/basketballs

Aztán itt a Quick Quest, amiben 5 perced van fejlődni és megölni a kijelölt ellenséget. Rengeteg felvehető cuccal, és ellenséggel. !!!-esek a fő ellenségek (azok közül van kijelölve egy. Endless mód erősen ráférne, de annak híján is játszató legalább 1x.
www.kongregate.com/games/undefined/quick-quests

Itt van aztán a Factory Balls 4. A jól ismert játék sorozat mostani részében sem lehet unatkozni. Néhány eszköz felesleges (legalábbis én nélkülük is meg tudtam oldani a pályákat). A labdák előállítása többnyire könnyű. (lehet már korábbi témához írtam)
notdoppler.com/factoryballs4.php

Végül pedig Creeper Word US, ami egy levelpacknak is felfogható. Van egy pár új eszköz, és ami lényeges, hogy lehet fejleszteni, de csak az adott pályára. Pl gyorsabb gyártás, nagyobb tűzerő...
notdoppler.com/creeperworld-userspace.php

Jó szórakozást...
Toshi szeret táncolni, de elfelejtette, hogyan kell odasétálni a tánctérre – ezzel a briliáns sztorival indít a Save Toshi című logikai játék, amiben egy mangalányt kell tehát egy táncparkettre juttatni. Ezt a pályán levő különféle elemek lövöldözésével lehet elérni,…..
Hantaboy 2011.09.26 13:45:28
Aranyos kis ügyességi játék lenne a Steampack, ha nem volna olyan végtelenül szemétparaszt, amilyen. Egy hátirakétával felszerelt urat kell benne elnavigálnunk a célig, de az irányítás olyan érzékeny, hogy ez sokszor lehetetlen feladatnak tűnik (én a képen látható pályán…..
Hantaboy 2011.09.19 18:53:45
15.-ik pályán untam meg (amelyikről a posztkép készült). Nincs hozzá most ingerenciám.

Akkor inkább az unfair platformer: (
www.kongregate.com/games/Eggy/the-unfair-platformer ) (és úgy emlékszem a régi blogon is fent volt)
Azt ki lehet ismerni, és a zenéje is a Sonic The Hedgehoge-ból, van, ami személyes kedvenc...
Írtunk már spirálfüzet-hangulatú lövöldözésekről, de hangulatban és grafikát tekintve is a Line of Fire viszi a pálmát. Le van tojva, hogy a fejlesztési lehetőségekkel lehetett volna még variálni, a lényeg a feeling: bepattansz a filctollal meghúzott vadászgépbe, és már…..
Hantaboy 2011.09.14 10:00:17
Tegnap sem volt poszt, és úgy látom ma sem lesz. Dobok egy pár linket, hogy lehessen munkát/tanulást kerülni:

Kezdésnek itt a Glissaria, ami egy TD RPG-vel és egy kis cserebere keveréke. Találkoztam már hasonlókkal, de mindegyiknek az volt a fő problémája, hogy nehéz egyszerre a csereberét is figyelni, meg a szörnyeket ölő tornyokat felügyelni. De itt több csavar is van. Van egy hősünk, akit felfegyverezhetünk (és a tornyoknak is adhatunk köveket, amik növelik a hatékonyságukat),aki automatikusan megy kaszabolni. Nálam 20 perc után vált unalmassá, de nektek lehet jobban megy majd.
www.kongregate.com/games/Arkeus/glissaria

Aztán itt a Color Tangle, ami nem egy friss darab, de még játszható. A játék a marokkó-ra hasonlít, a lényeg, hogy a pálcák végén lévő színes gömbök csak a saját színű pálcán mennek át.
Ha már nem keresztezik egymást a pálcák, mehetünk a következő pályára.
www.kongregate.com/games/SimianLogic/color-tangle

Következő a Fire it up. A feladatunk egyszerű: meggyűjtani a mécseseket (nekem annak tűnnek) egy tűzlabda segítségével. Ahova kattintasz, oda megy a labda...
www.mofunzone.com/online_games/fire_it_up.shtml

Végül itt a Gluey 2. A lényeg, hogy nem szabad az különféle üvegeknek megtelni. Azokat a színes pacákat tudjuk eltüntetni, amelynek szeme van. 1 kattintás 1 adag színes paca. De vannak lelakatolt pacák és robbanószerrel megspékeltek, valamint van olyan ami eltűnése után megkeveri az egész tálat.
www.notdoppler.com/gluey2.php
A cím nem elírás, a Feed Usban gyilkos piranhák állkapcsai játsszák a főszerepet, gyanútlan turistákat kell a vízbe lökdösni, majd leeszegetni róluk a husit. A morbid ötletet megvalósító játék hat pályán biztatja arra a játékost, hogy piranhájával vért gyűjtsön, abból…..
Hantaboy 2011.09.08 11:45:47
Kicsit megkésve de itt vagyok :).

A játék tényleg nem lenne rossz, de már előttem leírták a problémák egy részét.

De most jöjjön egy kis link kavalkád:

Elsőnek is itt az inkagames-es Homer Simpson Saw game. Ez hoszabb, és nehezebb, mint az eddigiek, de hát ezért is alkalmas hosszabb munkakerülésre:
www.inkagames.com/flash_games/homero_simpson_saw_game.html

Aztán itt a Monkey Go Happy 4. Igen 4 és habár a feladványok viszonylag könnyűek a végső pálya mégis kifogott rajtam (nem sikerült elsőre minden cukorkát összeszdni). A pályák 1x játszhatóak, különben resetelni kell felül.
www.pencilkids.com/the-vault/monkey-go-happy-4-flash-game/

Majd itt a Painter, ami kicsit sötétben keresgélős játékra hasonlít, de mégsem teljesen az. Van egy festékkel töltöt fegyverünk, amivel láthatóvá válik a padló, és a kijárat.
notdoppler.com/thepainter.php

Végül pedig a Dead Metal. A lövöldözzünk orrba szájba újabb variációja. Kezdetben van a hajónk és egy kör alakú aréna, ahova spawnolnak be az ürlények. Egyértelmű, hogy őket mindenképp meg kell semmisítenünk. Ha lelövünk valakit, akkor kapunk tőle fogaskerekeket (ami it a $), és ebből tudunk újabb hajókat venni. A fegyverek a hajóval adottak, külön nem lehet őket megvenni.
www.kongregate.com/games/HeroInteractive/dead-metal
Megvallom, katasztrofálisan rossz vagyok mindenféle idegen nyelvekből. Így még azt sem igazán tudom eldönteni, hogy a Gyser Borgen milyen nyelven készült. Viszont biztos vagyok benne, hogy a második-harmadik komment környékén valaki úgyis elárulja nekem :-). Szerencsére a…..
Netes sudokuprogramokkal proxyt lehetne rekeszteni, és ritkán akad olyan, ami eléri az ingerküszöbünket, de a Mix Sudoku Light Vol 2. ilyen. Azzal emelkedik ki a többi közül, hogy nagyon kis kompakt darab: az alapjátékon túl megtalálható benne az összes fontosabb sudokuvariáció:…..
Hantaboy 2011.08.26 09:04:57
Tőlem kap egy 3-ast. Nem azért, mert nem jó, hanem a sudoku az a játék típus, amire igen hamar rá lehet unni.
És mivel péntek van, meleg lesz, így én is dobok egy pár játékot:

Elsőnek itt a Granny Stikes Back. Volt már hasonló játék A Mushroom Madnass (és véletlenül mindkettő Silen Games-es). Nagyszerűen el lehet vele lenni. A fejlesztések pedig izgalmassá teszik a játékot. És ezek miatt is hajlandó a játékos később újra játszani a pályákat.
www.kongregate.com/games/SilenGames/granny-strikes-back
(és a Mashroom Madness, ha valakinek kimaradt volna)
www.kongregate.com/games/SilenGames/mushroom-madness

Aztán itt az Escape from Puppy Death Factory. Ez egy adultswim-es játék, mint a Robot Unicorn Attack. A játék a Super Metroidra hajaz, de merőben eltér tőle. Fegyverünkkel cserélgetni tudjuk a blokkokat, ami szükséges az előre haladáshoz. A játék elején balra kell indulni, hogy a tutorialon végigmenjünk.
notdoppler.com/escapefrompuppydeathfactory.php

Itt van még a Colliderix: Levelpack is, ami igen, egy pályacsomag az eredeti játékhoz. Társítani kell az azonos színű alakzatokat (forma nem számít, csak a szín), és egy két pálya igen megmozgatja az agyat.
notdoppler.com/colliderix-levelpack.php

Végül itt a BioGems egy csereberélős játék, ami kimondottan tetszett. Bár néha szemétparaszt tud lenni, főleg, hogy egy mezőn cserélgetünk az ellennel. Szummázva a játékot, kellemes munkakerülést biztosít:
www.kongregate.com/games/Mochigames/biogems
Hantaboy 2011.08.26 10:34:20
@nyauuuuu: de kaptam, és válaszoltam is rá. Jól esett, hogy felkért, de nem fogadtam el, mert egyrészt tapasztalat, hogy ha posztolhat az ember, akkor előbb-utóbb "kiég". Másrészt lehet, hogy nem sokáig leszek net előtt annyit, mint eddig (munka miatt)
Vajon van-e bárki ezen a földön, aki még nem játszott el azzal a gondolattal, hogy egy szép napon majd űrhajós lesz? Ki ne álmodozott volna fantasztikus űrkalandokról, miután megnézte a Csillagok Háborúja, vagy az Űrszekerek valamelyik epizódját? Ha űrhajóssá nem is, de…..
Hantaboy 2011.08.24 14:17:20
Nem tudom, engem valahogy nem fogott meg a játék.

De azoknak akik így vannak vele, azoknak itt egy pár flash:

Elsőnek a Mario Traktor 2, ami szerintem vicces és alkalmas 5-10 perc munkakerülésre:
www.minijuegos.com/Mario-Tractor-2/11169

Aztán a Pack for Holidays, ami kicsit megkésve ér ide (bár még, most is lehet menni nyaralni). A kocsira kell felpakolni a bőröndöket, napernyőt, TV-t,stb. Mókás, hogy az nőci, milyen nyugodtan dobja le a tv-t az emeletről, úgy hogy annak semmi baja sem lesz...
15-20 perc munkakerülésre alkalmas. Főleg a macska miatt is:
www.minijuegos.com/Pack-for-Holidays/11167

Végül pedig itt a The End, ami egy önmegismerő játék. Angol tudás szükséges. Sok sok munkakerülésre alkalmas :D
www.kongregate.com/games/ChannelFour/the-end
Kellemes kis nyugijáték a Flur, ami engem leginkább a Flow-ra emlékeztetett. Ugyanolyan cél nélküli, szabad játékmenetes cucc kékre hangolt grafikával és kellemes zenei aláfestéssel, csak ebben nem egy mikroba a főhős, hanem egy tündér. Vele kell zöldes fényű bogyókat megenni,…..
Amióta van egy mini netbookom, azóta meglehetősen sajátosan válogatok a játékok között. A két legfőbb szempont: ráfér-e, legalább nagyjából a kicsi képernyőre, illetve hogy tapipaddal játszható-e. A Kerixep nemcsak ezt kettőt tudja, hanem még ráadásul változatos és…..
Hantaboy 2011.08.11 11:53:19
Na ma kimarad a munkakerülés?

Akkor dobok egy pár játékot, hogy mégse legyen panasz:

Tegnap találkoztam a Fluor-al (nem a Mizus Fluor-ról van szó XD ), és hát egy darabig elszórakoztatott. Nincs más dolgunk, mint tündérkénkkel összeszedni a zöld pöttyöket. Ahogy haladunk, egyre nehezebb lesz, mert megjelennek a pirosak, akiket úgy tudunk semlegesíteni, ha begyűjtjük a zöldeket körülöttük. Achivement függőknek kötelező darab:
www.kongregate.com/games/Ninjakiwi/flur

Aztán a Soul Tax, ahol szellemként kell kinyírnunk az emberkéket a bankokban. A történet is érdekes (engem az fogott meg), és ha megjelennek a robotok, akkor már nehezebbek is lesznek a pályák. Az irányító gombok állíthatóak, de csak fix beállításokból lehet válogatni.
www.kongregate.com/games/jlong64/soul-tax

Aztán itt a Reincarnation új epizódja. Erről szerintem nem kell sokat mondani. Bár tény, hogy rövid, és kicsit nehezebb, mint az elődök, de nekem tettszett:
www.kongregate.com/games/BgroupProduction/reincarnation-the-evil-next-door

Majd itt a Defend Your Nuts. A játékból többet is ki lehetett volna hozni, de attól még jó. 19-20 pálya van, és szerintem a legjobb a shoti (bár az utolsó pályára mindegyik fegyver kelleni fog!.
notdoppler.com/defendyournuts.php

Végül pedig a Deep and blue. Fastgames-es játék, tehát csak a bal egérgombra lesz szükségünk. 15 perc munkakerülésre alkalmas:
notdoppler.com/deepandblue.php
Hantaboy 2011.08.11 16:50:05
@Holding:
soul taxban az elején tudsz állítani C-vel:
zxc + nyilak, asdw + jkl, sdfe +jkl

D-vel pedig nehézséget. (Easy-n nincs idő, így mindenkit kit tudsz nyírni)

És ha holnap sem lesz poszt, majd dobok valamit, ha géphez kerülök...
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
A Challenge Accepted már címében jelzi, hogy olyan játékosoknak készült, akik nem riadnak vissza egy kis kihívástól. A játék főhőse egy cica, akinek Szemétparasztfölde helyszínein kell eljutnia először egy ajtónyitó gombhoz, majd az ajtóhoz. Dolgát nemcsak a szokásos…..
Íme egy újabb "ágyúzd le a gonoszt" típusú játék, a Laser Cannon 2. A lézerfegyver vs. plüss-szörnyek kombó szerintem még nem fordult elő, és az se gyakori, hogy nem egy fix pontról kell tüzelnünk, de emellett a megszokottat nyújtja 30 pályán keresztül. Ettől…..
A kánikula elmúlt, így az ember is könnyebben tornáztatja meg az agyát, ennek szellemében lett a mai játék a Linx. Az alapok pofonegyszerűek: azonos színű négyzetek összekötése úgy, hogy a vonalak nem keresztezhetik egymást. 40 pálya áll rendelkezésre, és ha valaki túl…..
Az Upgrade Complete a KMK egyik legnépszerűbb játéka volt zseniális alapötletének köszönhetően – az egyébként egyszerű lövöldözős játékban nemcsak az űrhajónkat kellett fejleszteni, hanem magát a játékot is a grafikától a zenén át a főmenüig. Most itt a…..
Igazi ötletes disztroj a Roadkill Revenge, aminek főhősei az országutak mellett élő állatok, akik megelégelik, hogy kispajtásaikat laposra gázolják az utakon haladó teherautók, gépkocsik, rakétaszállító járművek(!) és F-16-osok(!!!), és eszkábálnak egy jó kis kamikaze…..