Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentalistagenya

1 bejegyzést írt és 360 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Starz amerikai kábelcsatorna idei sikersztorija mindenképpen a Spartacus Blood and Sand című sorozat, ami már a címében sem nagyon kínál zsákbamacskát: vér és homok van bennne bőven. Mindkettő az arénára utal, ahol Sparti és haverjai a római előkelőségek és a mellüket…..
jóságblog költözés 2010.03.24 16:06:00
mivel nem személyes blog ez már, hanem filmes/sorozatos...ezért ide költözöm: http://mozibolond.blog.hu/ tessék megszokni...
A sorsolás megvolt, egy külön erre a célre frissen betanított, bekötött szemű (NEM megvakított!!!) vállalati mókus húzta a neveket szabóZ kalapjából. A címekért az HBO jelentkezik majd a megadott telefonszámokon, a nyerteseknek gratulálunk. Aki most nem nyert semmit, ne…..
mentalistagenya 2010.03.18 15:52:51
Ezúttal nem exkluzív vetítésre lehet belépőt nyerni, hanem öt ajándékcsomagot, amiben van egy katonai oldaltáska, ún. szimatszatyor, (mert ebbe pont belefért a gázálarc annak idején) abban egy túlélőkészlet (legyen meglepetés a tartalma), egy Elit alakulat könyv Stephen Ambrose…..
mentalistagenya 2010.03.17 10:41:44
@W396: szintén, nagyon örültem volna ennek is :)
Persze így sem volt ok a panaszra, láthattuk a 3 részt, kaptünk láncot meg képet is..de akkor is: játszok! :)
James Badge Dale-re duplán igaz, hogy a kamera legalább öt kilót rátesz az emberre, az életben egy kifejezetten karcsú, mosolygós fickó, nem pedig az a morcos keménylegény, akinek Kiefer Sutherland a 24 harmadik évadában levágta a kezét. A 32 éves, tetovált színésszel két cigi…..
Háborús sorozatot vagy filmet első ránézésre könnyű forgatni, hiszen hadtörténeti múzeum mindenütt van, romos, lepukkant környéket sem nehéz találni, a téma adja magát minden drámaiságával és hősiességével, sőt, ha egy jugoszláv partizáncsajt, vagy a hátországot is…..
Kérem szépen, hála az HBO fáradhatatlan és nagyon lelkiismeretes marketingeseinek, olyan játékra hívjuk a kedves olvasókat, amire a saját kollégáink is szívesen beneveznének, ha lehetne nekik. Az HBO Magyarország és a Comment:com közös játékában ugyanis három jó válaszért…..
mentalistagenya 2010.03.04 13:49:34
@Pikk Dáma ♠: nem csak a kedves c.c. nyertesi fognak részt venni a vetítésen ;)

Jó játékot amúgy, szerintem nagyon jó hogy kezd ez a trend elterjedni...
mentalistagenya 2010.03.04 16:04:36
@PortsaidP: azért az a fél év sem oylan rossz (bár én soknál Jim bácsit kérem meg..) régen sokkal rosszabb volt a helyzet, azért határozottan fejlődés van itthon :)
mentalistagenya 2010.03.04 17:05:28
@PortsaidP: magyarul alternatív megoldás :) tudod, internet és hát..:-)
Az ötödik részre kiderült, hogy a Kate-centrikus harmadik rész volt eddig a leggyengébb az évadban, pedig az is simán megérdemelt egy nyolcas osztályzatot tízből. Cuse és Lindelof azért néha igencsak mellé tud nyúlni, nem igaz, hogy nem volt több pénz a trükkökre. A kép után a…..
mentalistagenya 2010.03.03 11:09:10
@Tipca: hoppá, a vakbél dolog nekem sem esett le, köszi a magyarázatot!

kiváncsi vagyok mi lesz az alternatív világnak a jelentőslge, azon kívül hogy jó látni a hőseinket boldogan...
A Két pasi meg egy kicsi főszereplője karácsonykor esett neki a feleségének egy késsel Aspenben, ahová pedig a gazdagok inkább síelni járnak, mint késelni. A feleség hívta a rendőröket, vettek látleletet, aput elvitték bilincsben, minden zajlott, ahogy kell. A kiváltó ok…..
mentalistagenya 2010.02.05 14:16:17
@Ludas Matyi Online: persze, sőt, van hogy elsózzák a levest..szerintme jogos is az asszonyverés ilyen esetekben...hülye.

ha egy nő kihoz a sodrodból akkor hagyd ott, semmi sem kötelező..viszont ha vered, kést rántasz...stb. azt büntetik..és lehetsz te is asszony a sitten.

ez persze fordítva is áll...senkinek sem áll jól az áldozatpóz...
mentalistagenya 2010.02.05 15:35:59
@Ludas Matyi Online: férfiak bőven a nők alatt vannak, ha már aljasságról van szó.
mentalistagenya 2010.02.05 15:46:50
@Ludas Matyi Online: nem, nincs kedvem :)
Az évad egyik legjobban várt premierje a Lost hatodik évadának bemutatkozása volt kedden este. Adatokkal ugyan nem rendelkezem, de biztos vagyok abban, hogy a szerdai illegális letöltések forgalmának (a tévéepizódok tekintetében mindenképpen) nagy részét az LA X című duplarész…..
mentalistagenya 2010.02.05 13:18:07
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Némi infó csepegtettek a TV2-től az idei sorozattermésre vonatkozóan (biztos lesz még valami nagyobb durranás, de egyelőre erről nem volt szó): jön az NCIS testvérsorozata, az NCIS: Los Angeles, lesz Hősök harmadik és Shark második évad is, érkezik majd lassan a Férjem…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.02.04 09:37:00
Így kell ezt csinálni: a Big Love negyedik évadából mindössze négy rész ment le, de a nézettség annyit nőtt, hogy az HBO berendelte az ötödiket is menten.Pamela Anderson felfújt csöcsei a Dancing with the Stars következő kiadásában buggyanhatnak ki legközelebb a mélyen…..
mentalistagenya 2010.02.04 10:27:09
Joker nevű játékosunk, gratula neki. Nyereményét az RTL Klub postázza majd. A megfejtés mellesleg az Oz című sorozat volt, nem a Szökés...
A Mentalista játékban elírtam a dátumot, így sajnos már ma reggel kisorsoltam a plakát és a toll nyertesét, ezzel olvasók ezreit fosztottam meg a játékélménytől, amit nagyon sajnálok, de az RTL Klub segítségével jóvá is teszek menten: még egy plakát és toll várja gazdáját…..
mentalistagenya 2010.02.03 13:09:41
@ANOka: de a színész feltehetőleg nem játszott az összesben :-)

Köszi a kárpótlást, jó játékot mindenkinek!
UPDATE!!! Jön a kárpótlás 12:00-kor. UPDATE!!!Egyik olvasónk, aki a válaszokból mindenképpen magára fog ismerni, nyerte a Mentalista ajándékokat, gratulálunk neki. A nyereményét az RTL juttatja majd el neki.Miért veszik el Patrick Jane-től a Red John ügyet?Mert Minelli szerint eddig…..
mentalistagenya 2010.02.03 10:52:52
@Arval: jó, hát nem direkt csinálta. Benézte, Lost lázban ég (én is) meg ember..ennyi.

Én is sajnálom, nyerni szeretnék mentalista cuccokat, majd legközelebb!
Miközben mi azon izgulunk mi lesz a Lost első részében, és vajon a V kaszát kap-e a visszatérés után nem sokkal, az ABC már régen a 2010/11-es évad előkészítésével van elfoglalva, és sorra rendeli be a pilotokat, esetleg sorozatokat, hogy jövőre legyen miből kaszálni. A jelen…..
Az ABC teljesen jogosan úgy döntött, hogy nem kér többet az Ugly Betty című, jó pillanataiban igazán vicces, rossz pillanataiban pedig fájóan idegesítő sorozatból, ami egy dél-amerikai telenovella nyomén született meg, és egy rondára maszkírozott nő kalandjairól szólt a…..
mentalistagenya 2010.01.28 12:04:00
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
comment:com Így vonultak ők 2010.01.18 11:07:00
A 67. Aranyglóbusz-gála bevonulás alatt készített képeiből mazsolázunk. Christina Hendricks, FTW! INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/67gg/feed", "width":"490", "height":"330", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
mentalistagenya 2010.01.15 21:31:35
@trix: benézted, ahogy a nézettség elemzést is. Tegnap a Viasat3-on a CSI:Miami s07 17-ik része ment...magyar premier.
comment:com A nap képe 2010.01.12 17:35:00
Jack és a hal...
mentalistagenya 2010.01.12 17:38:49
  Csak női főnököt ne. Egy jelentéktelen környezetvédelmi csoportnál dolgoztam, ami inkább "szükséges rossz" kategóriába sorolható, mintsem egy jelentőségteljes helyre. A főnökömnek mindenki rossz és buta volt, aki nem úgy gondolkodott, mint ő! A hibáit nekünk…..