Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoe23

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Seggbe lőtt oroszlán nyomait követve szakítunk be a susnyásba, fegyverzetünk egy fogkefe és egy How to avoid gangrape in prison c. kiadvány, mégsem hátrálhatunk. Portugáliát még soha nem tudtuk megverni, Puskásékat is elrakták anno, úgyhogy vágyainkat és reményeinket is ennek…..
Öt évvel később, 2009-ben már alig emlékszik valaki a Magyar Jövő Csoportra. Diána sem szívesen. Ma már költő, vallástörténész író és bajkeverő, a szellem embere, aki júliusban is bundás csizmát hord.   Öt kötetesre tervezett Nimród sorozatának első darabja…..
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
Zoe23 2009.07.13 14:44:42
@HideousGenius:
Látom, beindítottam zenei fantáziátokat :)
Zoe23 2009.07.13 14:48:09
@HideousGenius:
De azért, remélem, nem írtam hülyeséget? Túl azon, hogy hülyeséget írtam.
Zoe23 2009.07.13 15:04:09
@kurtabaing:
Nem hittem volna, hogy hasonlatom ekkora lavinát indít a zene és anyagcsere terén. Ez már tényleg szürrealizmus. A sofőr, aki a karmesterrel közösen(nagybőgőssel) beleszarik a nagybőgőbe.
Éljen Hermann Nitzsch!
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
Sokakat kínzó kérdésre kerestük a választ barátaimmal, amikor kitaláltuk, hogy lecsózni és borozni fogunk. Elképzeléseink voltak arról, hogy miket bontsunk, a végére tulajdonképpen válaszunk is akadt. Próbálkoztunk a triviálisnak tűnő fröccsel, markáns fehérből készítve,…..
Alig akad valami spontán találkozás Szerbiával, minden sztori egy kicsit olyan, mintha legalábbis 1000 kilométerre innen történne valahol a picsában. Ritkaság, amikor maga Szerbia jön szembe az utcán, amikor megtapasztalhatod a távoli egzotikus országot, kóstolót kaphatsz a…..
Zoe23 2009.07.07 11:17:03
@vajdasagi:
Nnnna! Azért nem ködösítsünk. A népírtást nem a mennyiség alapján határozzuk meg.
1948. évi genocídium egyezmény II. cikke így rendelkezik:
"A jelen Egyezmény népirtás alatt a következő cselekmények bármelyikének, valamely nemzeti, népi, faji vagy vallási csoport, mint olyan, teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával való elkövetését érti:
a) a csoport tagjainak megölése;
b) a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;
c) a csoportra megfontolva oly életfeltételek ráerőszakolása, melyeknek célja a csoport
teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának előidézése;
d) oly intézkedések tétele, amelyek célja a csoporton belül a születések meggátolása;
e) a csoport gyermekeinek más csoporthoz való erőszakos átvitele."
Zoe23 2009.07.07 11:19:05
@Zoe23:
A "koszovói események" sok pontnak megfelelnek, nemdebár?
Zoe23 2009.07.07 14:38:07
@vajdasagi:
Sajnos azt kell mondjam, Te csűröd-csavarod a szót. A "csoport tagjai" kifejezés grammatikailag semmiképp sem jelenthet egy embert, hanem minimum kettőt. Koszovóban viszont nem két albánt öltek meg, ugyebár. Az első négy pontból bármelyik játszik.
 Sziasztok! Az én történetem elég nevetséges. Én 38, gyerekét egyedül nevelő apa, ő 22. Munkahelyet váltottam, ott ismertem meg. Kb. 3 hónapig kerülgetett, bennem az ösztön a (bocs) tinik ellen Mosolygó arc:) Aztán egyszer a városban véletlen -?- találkoztunk, nagy…..
Zoe23 2009.07.06 10:59:53
@pöttyöslaszti:

Te ugye nő vagy? 40-es? Ez milyen kérdés volt! Vihogó arc
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
Sziasztok! Megcsalás? Velem is sajnos megtette a párom 6 évvel ezelőtt, nagyon megalázottnak éreztem magamat, gyengének, és védtelennek. Belepusztultam a fájdalomba, tönkre mentem idegileg. Hiszen én 1 életre rendezkedtem be, és ott volt az akkor 9 éves lányom, és úgy kellett…..
Zoe23 2009.07.05 15:03:02
@VRbagoly:
Akkor is, tessék átnézni, vagy átnézetni a gyerekkel! Egy elütés még belefér, de ennyi hiba igénytelenség!
Az első kerületi vendéglátóipari tisztogatás egyik legfájdalmasabb áldozata a Tabán aljának ősrégi, ikonikus vendéglátóhelye, a Platán, más néven Halálkanyar. Mindkét megnevezés levezethető a hely adottságaiból. Az árnyékot egy évszázados platánfa adja, viszont a…..
Zoe23 2009.07.01 17:20:13
@TonyCaviar:
Nahát akkor budai vagy, ez bocsánatosabb bűn :)
A másik: nem tudom, az újban még nem voltam. Ahogy emlékszem, van ott néhány panzió és hotel, a borzalmas német nyugdíjashordák kiválóan eltartják az a helyet, és kicsengetik a másfél ajrót a sörért.
Zoe23 2009.07.02 10:20:39
@336:
"Ha a nicked a korodra utal akkor értem, hogy miért írsz ekkora zöldségeket."
Hát, köszi, ez tényleg jól esett :)
Na szóval, kedves bácsi, sikerült felsorolnod azokat a sörözőket, ahol meghasonlott tekintetű kopott kardigános negyvenes levéltárosok törölgetik szomorúan a szemüvegüket, és lassú kortyonként haladnak az agglegénység valamint az alkoholizmus felé! Én sörözőkről beszéltem, baszki, ahol a jó és olcsó sör mellett csajok, hangulat, kultúra, stb. van! Érti már, bácsi?!
Zoe23 2009.07.02 10:26:13
@TonyCaviar:

DearTony!

Nem tudom, blogod milyen célú, de ha megfogadsz egy tanácsot:
döntsd el, hogy ez most a sörökről vagy a sörözőkről fog szólni!
Sör témában sok blogot láttam, szerintem izgalmasabb lenne Pest és (persze Buda)sörözőit végigvenni! Magyarán hangulat, ár, sztorik, stb. A sör legyen mellékes. Most komolyan, hát nem mindegy, hogy Stella vagy Gösser? Aki ezen nyammog a pultnál, az ne járjon sörözőbe!
Persze a netes profil oldalán volt egy zavaró mondat: „Nem azért vagyok itt, mert bármi bajom lenne” Azért ez akkor is kicsit furcsa volt, de átléptem a dolgon.A kép innenSziasztok!Sokáig vaciláltam, hogy megírjam-e a sztorimat, végül úgy döntöttem leírom. Bár…..
1989 június 28-án hangzott el Koszovón az a beszéd, amelyről sok szakértő állítja: az első szikra volt a Balkánon. Sokan és sokat beszélnek a legendás fellépésről, de tudjuk-e, mit mondott Szlobodan Milosevics húsz évvel ezelőtt? Vid napja (Vidovdan) volt, amikor elhangzott…..
Zoe23 2009.07.01 12:17:35
@vajdasagi:

Kedves Vajdasági!
Nehéz személyes élményekkel vitatkozni, pláne kívülállóként, de mégis abszurd és hihetetlen, amit írsz. Mintha a szerbség apológiája lenne - nyitott, szelíd népség. Haha. Láttad a Lőporos hordó című filmet? Ők készítették. Na ez a 80-as években játszódik. Zsiniálisan mutatja meg a hétköznapi erőszakot, frusztrációt, ami a szerbeken úrrá lett. Sok Zentai, Szabadkai haverom mesélt a napi sallerokról, amit a szerb gyerek osztottak a suliban - ez alap volt.
Eszék, Vukovár, Szarajevó nem jöhetett a semmiből, nyilván a történelem egy folyamat, de nehogy már azt állítsd, hogy a horvátok, bosnyákok, albánok a felelősek mindenért!
Zoe23 2009.07.01 14:17:48
@vajdasagi:

"DE ELŐTTE ILYESMI NEM VOLT."
Hiszen éppen ez cáfolja a történelem folyamatossága! Nem volt? Hirtelen lett? Egy perc alatt? Egy beszéd alatt? Egy beszéd alatt romlott meg?
Ezt nem fogadom el. Jómagam nem vagyok "nagymagyar", azt viszont tudom, hogy Jugoszlávia a Tito-i időket leszámítva nem működött, a nagyszerb törekvések mindig is aláásták az egységet.
Ami a háború(k) alatti a népirtásokat illeti, ott sem szeretem a szerb felelőség relativizálását. És szerencsés vagy, ha nem golyófogóként raktak 94-5-ben tűzvonalba, mint egy csomó magyart pld.
  Különös felfedezést tett Csokis, a 10-20 négyzetméteres budapesti lakások világában. Mint írta: "A múltkori ingatlansalátában volt egy hirdetés egy 16 nm-es "ékszerdobozról". Feltűnt a kép, mert mostanában kerestem kis lakást, és ebbe én is belefutottam. Az az érdekes,…..
Zoe23 2009.06.29 12:04:21
@Vámpír\\\'08:

Jaja. Marad a zuhany, mert vakaródzásra nincs elég hely. Bevered a könyököd :)
Zoe23 2009.06.29 12:06:35
@Vámpír\\\'08:

Akkor még én is cigiztem/tünk, de már nem emlékszem, hol. Valószínűleg a lakásban, és az ajtón át szellőztettünk. Igénytelen évek voltak azok...
Sokan nem is tudják milyen nehéz a külföldi házastárstól elválni. Íme egy elrettentő történet a nem mindennapi bírósági procedúráról. Tisztelt Zugügyvéd! Egy talán mindennapos, de igen bosszantó ügyben szeretnék tanácsot vagy segítséget kérni a kedves…..
Zoe23 2009.06.26 08:44:23
@Landenhoffer:

Hát ez elég káeurópai hozzászólás volt: én igazodjak a hivatali eljáráshoz (ne házasodjak külföldivel)és nem fordítva. Akkor viszont miért fizessek adót?
Zoe23 2009.06.26 09:21:52
@Landenhoffer:
Nem fenyegettem, csupán rávilágítottam, hogy a modern társadalmakban az állam a polgáraiért működik és nem fordítva. Ez abból ered, hogy mi fizetjük az adót az államnak és nem fordítva.
"a jogszabályok keretin belül te igazodj a hivatalhoz."
A jogszabályokhoz kell igazodni, barátom, és nem a hivatalhoz!
B-oldal TOP20 öldöklés EVÖR 2009.06.25 11:30:00
KILL FRENZY - TOP20 body count, vagyis a vásznon meghalt/megölt emberek száma. A szó eredetileg azokat a katonákat jelenti, akik egy-egy ütközet után megszámolták a halottakat a harcmezőn. 1949-ben vezették be a személyi igazolójegyet, azaz a dögcédulát, amiből kettő volt: egy a…..
A maistream reklámot mindenki ismeri, pedig a B, C és D kategóriában néha sokkal mellbevágóbb és szórakoztatóbb cuccokkal lehet találkozni Y. például egy online antikváriumtól kapta az alanti körlevelet. Legfeljebb pár tucat címzettje lehet, pedig egy ilyen ambíciózus szöveg…..
Zoe23 2009.06.25 12:29:21
Rájöttem! Hazakísérés 2009.06.22 12:29:00
Korábban a randevúk egyik fénypontja volt az úgynevezett hazakísérés. Ilyenkor a fiúk a találkozó vagy a buli végeztével hazakisérték a lányokat, akik nem egyszer csókkal jutalmazták a gáláns lovagokat  illetve meghitt kettesben  sokkal könnyebb volt a fiúknak is…..
A meccset nézve az volt az érzésem, ami pár éve a magyar válogatott meccsein: az ellenfél elhúz néhány góllal, eldönti a meccset, majd egy bizonyos idő után feljön a magyar válogatott, sző egy pár tetszetős támadást, esetleg gólt is lő és vége meccsnek. Ez történt itt…..
Steven Meisel 1954-ben született, jelenleg a világ egyik legismertebb, legkeresettebb divatfotósa, a US és az Italian Vogue különbejáratú munkatársa. Pályafutásának állomásait a legnagyobb lapok és a legdrágább márkák jelzik, gondolom esküvői fotózást már nem igazán vállal.…..
Zoe23 2009.06.13 13:39:55
@Lord_Valdez: Nekem tetszenek. Ha "nőket" akarsz látni, látogass szexoldalra!
Színház.hu Krízis-dalest, Poszt 2009.06.10 14:21:00
Kedd este Fenyő Iván zongorázott és Jordán Adél énekelt Pécsen, a barkácsjellegű koncert-live act mögött az Örkény szürke eminenciása, Máthé Zsolt áll, aki szövegeket írt, összerántotta az embereket és csinált összehozott valami kis forgatókönyvet. Vele kapcsolatban amúgy korábban többször…..
Hogy is mondjam szépen, Ő hátulról elkapta a ***éimet és attól féltem letépi, a férfiak most megértenek remélem, ököllel vertem a fejét, hogy kiszabaduljak, azelőtt így még nőt nem ütöttem meg (azóta sem), végül elengedte, de a sztorinak még nem volt vége. A kép innen…..
Zoe23 2009.06.05 10:47:22
@Gabica [a legboldogabb]:
És a csajnál?!
Bennem is, a csajaimban is volt annyi önbecsülés, hogyha bejött máshol a szerelem, befejeztük. Kész. Ennyi megbecsülést a másik is megérdemel. Nem az hogy együtt lakom, és még beszélek is róla. Ez totális igénytelenség. Az ilyen csajt páros lábbal kell kirúgni az utcára.
Már egész elszokhattatok a hazai reklámok megvitatásától itt az addicton, olyan rég volt reklámszemle. Ennek egyik oka a cégek azon gyakorlata, amellyel ezekben a viharverte időkben költségtakarékossági okokból előszeretettel élnek. Sok megbízó ugyanis régebbi filmeket vágat…..
A Nou San Trafford blogipari GMK nem tudott mit kezdeni a tegnap este történtekkel. A szerzők fröccsbe fojtották bánatukat és a Videoton közelmúltbeli menetelésének videóival próbáltak vigasztalódni, de a katasztrofális kilencven perccel kapcsolatban képtelenek voltak akár egy…..
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..